Kochaniutkie!!!!!!!!!!!! Nie bijcie błagam

Niestety nie ma jeszcze zdjęć, filmu też nie

. Dostałam dziś wiadomość od fotografki, że zdjęcia beda prawdopodobnie w środe popołduniu bo jej się komp zepsuł i nie mogła pracować nad naszymi zdjęciami przez pare dni...No i jeszcze musimy poczekać do środy (mam nadzieje, że tylko tyle).Za to dzisiaj byłam u pani kamerzystki.Wchodzą, a tu akurat obrabiają nasz filmik

.Jaki zbieg okoliczności.Miałam przygotowaną płytke z muzyką, ale okazało się, że tej muyzyki musi być wiecej.Filmik jest w trakcie obrabiania, przekazałam swoje uwagi co do skrócenia pewnych momentów.Ale ogólnie nie będą skracać, jak to zwykle robią do 3h nagrania, bo im żal bo wszystko jest warte zostawienia!!!Tylko troche bedą skrócone życzenia i niektóre piosenki na weselu.A reszta będzie w całości i dostaniemy
3 płytki aż!!!!!!! A nagrania będzie w sumie ok.
4 godziny

.Fajnie!!!!! Jak zobaczyłam film to mi szczęka opadła!!!! Jest super profesjonalnie nagrany, i w ogóle świetnie wyszedł, tak jak marzyłam!!!!!!!!!!!!! Jeszcze nie mam go gotowego całkiem, ale już mogę w ciemno polecić te firme!!!!! Naprawde robią super filmy i nie trzymają sie reguł (może być wiecej niż standardowe 3 h filmu).Poza tym da się z nimi negocjować cenę....Jakby któraś z Was szukała kamerzysty lub fotografa no to polece i prześlę namiary na priva

.W każdym razie w środe donosimy jeszcze muzykę i sklecamy reszte szczegółów, a
w czwartek odbieram film!!!!!!!!!!!

No mam nadzieje, że zdjęcia będą w środe juz bo bardzo jestem wygłodniała tego wszystkiego!!!!!!!!!!!! Ewunia kochana, ze zdjęciami to ja przyjadę do was!!!!!!! No i z kopią filmu oczywiście, wiec sie nie stresuj :*.A cukinią moge oberwać tak czy siak, mraaauu

.