Autor Wątek: NASZ 8 CUD ŚWIATA!!!!!!!!!  (Przeczytany 8446 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
Odp: NASZ 8 CUD ŚWIATA!!!!!!!!!
« Odpowiedź #60 dnia: 9 Listopada 2007, 19:19 »
Witam :D

Jestes dzisiaj ?

jestem jestem, jak codzień :) poczytuje sobie Was i robie notatki hihi

u nas wsio okej, dzisiaj bylismy sie zapisac do szkoły rodzenia przy szpitalu w ktorym chciałabym rodzic ale na ten czas idesłali nas z kwitkiem >:( mamy przyjsc jak bede w 32 tyg ciazy ::) myslalam ze od około 25 tyg mozna juz zaczac chodzic...no coz zaczniemy sie od stycznia edukowac ;)

w pracy mam małe zamieszanie bo kierowniczka poszła sobie na 3 tygodniowe zwolnienie i zostałam ze wszytskim sama :-\ nie jest łatwo opanować "gromadke" (23 dzieciaków) do tego załątwaioc wszytskie administracyne sprawy...jest tego troszke i zmeczenie juz powoli odczuwam...ja nie chciałam jej samej zostawić z tym wszytskim bo wiedziałam ze trudno sobie jednej poradzic a ona mi takiego wala wycieła...a najgorsze ze wydawało mi sie ze mamy do siebie zaufanie i mozemy na sobie polegac... :( teraz nawet telefonów nie odbiera... ??? ehhhh poki co czuje sie dobrze i nie miałam zamiaru isc na zwolnienie planowałam ewentulanie od stycznia, choc tez nie koniecznie wszytsko zalezy jak sie bede czuła ale nie wyobrazałam sobie ze mnie tak zostawi... :-\  oczywiscie nie miałabym pretensji, gdybym wiedziała ze jest na zwolnieniu z powodu choroby ale ona sama sie przyznała ze po prostu jest zmeczona i musi odpoczac... hmmm tylko co ze mna..???  szkoda ze ona ma to w d....

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #61 dnia: 13 Listopada 2007, 11:04 »
Witam:)

Rozpoczęty 25 tydzień   ;D ;D ;D

jejku jak ten czas leci... :o
Ogólnie czujemy sie okej, mały jest bardzo ruchliwy, uwielbiam jego kopniaczki najsłodsze uczucie na swiecie ;D
Waga lekko poszła w gore juz wskazówka pokazuje 66kg ::) ale kto by sie tym przejmował ;)
a mam jedno pytanko do Was - czy brzucho moze byc twarde??? ja mam nie raz twardy jak kamień  ???
mam nadzieje ze to nic złego...

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #62 dnia: 13 Listopada 2007, 11:25 »
Gratulacje  :brawo_2:

Co do twardego brzusia - to chyba nie za bardzo dobrze, zapytałambym się lekarza (nawet telefonicznie), czy przypadkiem nie mam sobie no-spy zapodać.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #63 dnia: 14 Listopada 2007, 07:15 »
Gratuluje 25 TC :) :) :)

a jesli chodzi o twardnienie brzuszka to mogą to być skurcze :-\ ... powiedz o tym lekarzowi na kolejnej wizycie ::)

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #64 dnia: 14 Listopada 2007, 10:33 »
ehhh, witamy w świecie twardych brzuszków... niestety raczej to nie jest wskazane...  :przytul:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #65 dnia: 14 Listopada 2007, 10:38 »
Gratuluje 25 tygodnia :)
A skurcze to zalezy jakie .
Jednak jak masz jakie sobawy to idz do lekarza !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 18 Listopada 2007, 15:33 »
I jak tam brzusio ?  :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
« Odpowiedź #67 dnia: 22 Listopada 2007, 21:14 »
Żanetko, NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE.  Trochę mnie nie było a tu wszędzie takie cudowne wieści.  Mam nadzieję że i na mnie przejdzie.

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #68 dnia: 23 Listopada 2007, 23:29 »
Zanetko: slicznie wygladasz w ciazy. Brzuszek sliczny i szczerze mowiac wg mnie tylko brzuszek zdradza, ze jestes w ciazy :D Ogromne gratulacje.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #69 dnia: 27 Listopada 2007, 10:27 »
co tam słychać??  :)

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #70 dnia: 28 Listopada 2007, 15:38 »
HALO!!!! Żanetko, kropku, co u was????

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #71 dnia: 28 Listopada 2007, 23:53 »
 ::)

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #72 dnia: 2 Grudnia 2007, 18:52 »
Znowu zniknęła??

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 3 Grudnia 2007, 19:21 »
Witaaaaaaaaaaaammm!!!!!!!!!  :D :D :D

Zniknełam, bo remoncik w mieszkaniu skonczony wiec wrocilismy do siebie a tam neta brak :-\
Jak jestem u siostry to tylko na chwile wpadam do Was i podczytuje co u Was i buzia mi sie cieszy bo tyle juz ma swoje Skarby na swiecie ;D
Dziś mam jednak troszke wiecej czasu wiec juz melduje co u nas  :)
Jutro rozpoczynamy 28 tydzień   ;D ;D ;D
Byłam dzis u lekarza, synek juz wazy troszkę ponad kilogram :D jest zdrowiutki i pieknie sie wszystko rozwija ale przed wizyta miałam stracha niesamowitego, poniewaz od paru dni pobolewa mnie cos w podbrzuszu tylko po prawej stronie::) jest to takie raczej kłucie i jak dłuzej pochodze to ból staje sie nieznośny :-\
pierwsze co pomyslalam  to ze cos z dzieckiem, ze szyjka mi sie skraca itp oczywiscie wszystko co najgorsze ale dzis lekarz sprawdził wsio i stwierdził ze jest ok. szyjka niecałe 5 cm, z maleństwem tez okej wiec sie uspokoiłam. Wyniki z morfologii, moczu i glukozy tez dobre  :D Kamień z serca :) Przez cały weekend rozkminiałam co to moze być i łzy cisneły sie do oczu bo od razu wyrzucałam sobie ze to przeze mnie, bo nie poszłam wczesniej na zwolnienie lekarskie zeby choc pare dni odpoczac ::)
Obiecałam sobie ze nawet jesli dzis lekarz powie ze jest wszytko ok to i tak poprosze o pare dni wolnego zeby troszke zwolnic tempo. Chciałam pare dni zwolnienia, góra tydzień, ale lekarz powiedział zebym nawet z nim nie dyskutowała i dał mi do swiat a pozniej mam przyjsc po przedłuzenie... ::) to ja mu na to ze sie wynudze w domu a on mi zebym w takim razie sie na basen zapisała hehehe
i tak jestem sobie od jutra na zwolnieniu :) co ja bede robic ??? ??? ???
Dziś byłam tez z siostrą poogladac wózki i chyba sie zdecydujemy na xlandera XA, najbardziej mi odpowiada, bo jest duzy, leciutki, ma duze pompowane koła, przednie skretne. Babeczka pokazała mi tez jak wyglada spacerówka i tez mi sie spodobała wiec chyba zdecydujemy sie na ten model choc jeszcze troszke czasu jest.
A mam pytanie do Was: jaki wybrac laktator??? jest duzy wybór i strasznie zróznicowane ceny...nawet reczne sa za około 150 zeta nie mowiac juz o elektrycznych :o Prosze o rady!

A oto domek synka w 27 tygodniu

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #74 dnia: 3 Grudnia 2007, 19:27 »
Super brzuszek :)

My kupilismy x landera x3. Mam nadzieje, ze sie sprawdzi.

Offline madi_001

• entuzjasta
  • data ślubu: 2 wrzesień 2006
« Odpowiedź #75 dnia: 3 Grudnia 2007, 20:03 »
brzuszek pierwsza klasa bardzo zgrabny  :brawo_2:

co do wózeczka my też kupimy x-lanera ale X1 nam akurat ten model się spodobał :skacza:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #76 dnia: 3 Grudnia 2007, 20:26 »
fajny brzuszek!!
co do wózka - nie pomogę  ;D my wybraliśmy inny
a laktator - ja dostałam  od kuzynki - i mam ręczny aventu
dlatego też nie pomogę
...chyba wogle nie pomogłam  ;D
miłego odpoczywania na zwolnieniu  :-*

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #77 dnia: 11 Grudnia 2007, 20:34 »
Helołłłł!!!!!
Poczytałam co u Was i jeszcze cos naskrobie jak nam zleciał ostatni tydzień :)
Otóż zakupilismy wozek Graco Tour Delux :D w ogole nie był w planach taki zakup juz teraz, zlaszcza w grudniu przed swietami...no ale cena nas skusiła - za cały komplet gondola+spacerówka+fotelik+ spiworek do spacerówki+ torba na akcesoria do wózka zaplacilismy 1000zł. pojezdzilismy po innych sklepach i cena była o ok 200-300 zł wieksza a od stycznia znow maja ceny isc w gore wiec zdecydowalismy sie na zakup juz teraz. I bryka czeka  ;D

Poza tym siedze sobie na zwolnieniu i odpoczywam, leniuchuje na maxa, a co sobie bede załować ;D

A teraz... fotki!!! Nie wiem kiedy bede miała mozliwosc znow zajrzec na forum wiec troszke ich powklejam tak na zaś ;)

29 tydzień   ;D

Offline beyonce

• uzależniony
  • Tylko w twoich dłoniach jestem jak melodia...
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #78 dnia: 11 Grudnia 2007, 20:40 »
Piękny brzuszek  :D

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #79 dnia: 11 Grudnia 2007, 20:49 »
A to brzusio ( a raczej jego brak) u mojej siostry a za nim mój brzucholek ;D

A tu moj i małza ;D

• Chuck Norris
« Odpowiedź #80 dnia: 11 Grudnia 2007, 21:36 »
Ale wypasik :)

Super fotki!!!

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #81 dnia: 11 Grudnia 2007, 21:37 »
Gratuluję!!!

Żanetko przeoczylam taka szczęśliwą nowinę, aż dziw wielki.

Super się widać czujesz w stanie błogoslawionym na szczęście bez problmów, nudności itp. oby tak dalej...

humorek dopisuje calej rodzince ;) ;), bruszek zgrabniusi rosnie :o, choć wyglada jakbyś w ogole nie przybrała na wadze jedynie brzuszek się zaokraglił.
Gratuluję zakupu, jeszcze tylko jego zdjęcie by sie przydało tym bardziej dla tychy co w tych brykach jeszcze nie przebierają ;D ;D.

No i nic nie piszesz o tacie, jak się odnalazł w naszej szarej polskiej rzeczywistości??

Pozdrwiam serdecznie

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #82 dnia: 12 Grudnia 2007, 11:11 »
Jakie ladne brzuszki  ;D

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 15 Grudnia 2007, 18:42 »
Heloł!
Dzieki za odwiedzinki i miłe słowa :)

bruszek zgrabniusi rosnie :o, choć wyglada jakbyś w ogole nie przybrała na wadze jedynie brzuszek się zaokraglił.

no "jedyne" 13 kg jak na razie przytyłam ::) a gdzie jeszcze 2 miechy ;)

Jeśli chodzi o tate to wszystko okej, szybko sie zaklimatyzował i na pewno nie teskni za Ameryką :)

Trwa wlasnie dyskusja nad imieniem dla naszego małego mrozika ;) padła propozycja Adrianek..hmmm Aduś, Adi... :D już chciałabym abysmy zdecydowali jakie imie bedzie miał nasz synek, ale nie ma zgodnosci co do tej kwestii miedzy mna a Pawłem ::) a Adrianek podoba sie nam obojgu, wiec moze szansa jest  ;D

A teraz pytanie z innej beczki: czy mozna w ciazy korzystać z hydromasażu??? ??? Włąśnie sobie na to pozwoliłam i mały sie chyba troszke wystraszył...moze ktoraś z Was wie czy nie ma zadnych przeciwskazań?

• Chuck Norris
« Odpowiedź #84 dnia: 15 Grudnia 2007, 18:52 »
hmmm, ponoc jak ciaza nie jest zagrozona to mozna...ale glowy sobie nie dam uciac...najlepiej spytac lekarza.

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #85 dnia: 15 Grudnia 2007, 23:00 »
Ojjj w tym nie pomoge temacie, ale serdecznie prozdrawiam ;D i spokojnie jeśli mama będzie spokojna to dzidzia się też uspokoi

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #86 dnia: 15 Grudnia 2007, 23:12 »
REWELACYJNE fotki  ;D

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
« Odpowiedź #87 dnia: 18 Grudnia 2007, 23:34 »
Śliczny brzuszek!!!! W ogóle ślicznie wyglądasz, ciąża ci służy.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #88 dnia: 18 Grudnia 2007, 23:59 »
I co tam  u was ?  ;D

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #89 dnia: 20 Grudnia 2007, 21:38 »
Heloł!!  ;D

I co tam  u was ?  ;D

A dziękujemy, wszystko okej :D malutki już nie tylko kopie i boksuje ale sie zaczyna rozpychac na maxa ;D i jak wypchnie raczke lub nożke to probuje chwycic ale synek jest szybszy i chowa ;D niesamowita frajda! nieraz uda mi sie wymacać jego główkę lub pupę :D ja mam hopla na jego punkcie!!!!!!!!!!!!!! już mi to każdy powtarza ale ten objaw pojawia sie raczej u każdej mamusi ;D

27 grudnia mam wizyte i ginka  :tupot: :tupot: ciekawe ile już synek waży, miesiac temu ważył 1050g wiec teraz licze na jakies 1500g albo i wiecej :) w końcu bedzie juz skończony 30tc :o :o :o

a brzucho z dnia na dzień coraz wiekszy ;D a i kregosłup juz pobolewa ::), ale co tam, najciekawsze dopiero przed nami ;D

ehh jutro na zakupy swiateczno- spożywcze ::) trzeba zaczac cos powoli pichcić :P
spadam do domciu,
pozdrawiam i tulam Was mocno! :-*