Witaaaaaaaaaaaammm!!!!!!!!!
Zniknełam, bo remoncik w mieszkaniu skonczony wiec wrocilismy do siebie a tam neta brak
Jak jestem u siostry to tylko na chwile wpadam do Was i podczytuje co u Was i buzia mi sie cieszy bo tyle juz ma swoje Skarby na swiecie
Dziś mam jednak troszke wiecej czasu wiec juz melduje co u nas
Jutro rozpoczynamy
28 tydzień Byłam dzis u lekarza, synek juz wazy troszkę ponad kilogram
jest zdrowiutki i pieknie sie wszystko rozwija ale przed wizyta miałam stracha niesamowitego, poniewaz od paru dni pobolewa mnie cos w podbrzuszu tylko po prawej stronie:
jest to takie raczej kłucie i jak dłuzej pochodze to ból staje sie nieznośny
pierwsze co pomyslalam to ze cos z dzieckiem, ze szyjka mi sie skraca itp oczywiscie wszystko co najgorsze ale dzis lekarz sprawdził wsio i stwierdził ze jest ok. szyjka niecałe 5 cm, z maleństwem tez okej wiec sie uspokoiłam. Wyniki z morfologii, moczu i glukozy tez dobre
Kamień z serca
Przez cały weekend rozkminiałam co to moze być i łzy cisneły sie do oczu bo od razu wyrzucałam sobie ze to przeze mnie, bo nie poszłam wczesniej na zwolnienie lekarskie zeby choc pare dni odpoczac
Obiecałam sobie ze nawet jesli dzis lekarz powie ze jest wszytko ok to i tak poprosze o pare dni wolnego zeby troszke zwolnic tempo. Chciałam pare dni zwolnienia, góra tydzień, ale lekarz powiedział zebym nawet z nim nie dyskutowała i dał mi do swiat a pozniej mam przyjsc po przedłuzenie...
to ja mu na to ze sie wynudze w domu a on mi zebym w takim razie sie na basen zapisała hehehe
i tak jestem sobie od jutra na zwolnieniu
co ja bede robic
Dziś byłam tez z siostrą poogladac wózki i chyba sie zdecydujemy na xlandera XA, najbardziej mi odpowiada, bo jest duzy, leciutki, ma duze pompowane koła, przednie skretne. Babeczka pokazała mi tez jak wyglada spacerówka i tez mi sie spodobała wiec chyba zdecydujemy sie na ten model choc jeszcze troszke czasu jest.
A mam pytanie do Was: jaki wybrac laktator??? jest duzy wybór i strasznie zróznicowane ceny...nawet reczne sa za około 150 zeta nie mowiac juz o elektrycznych
Prosze o rady!
A oto domek synka w
27 tygodniu