Dziewczyny (i chłopaki) !
Zacznę od tego, że naprawdę traktujemy Was poważnie a czasowy brak nas w dyskusjach nie wynika bynajmniej z ignoracji tylko nawału pracy. Pamiętajcie że to MY musimy te serwisy utrzymać przy zyciu i wierzcie mi nie jest to proste.
Od kilku tygodni (może nawet miesięcy) pracowalismy sobie powoli nad nowym portalem dla WAS. Widząc, że bebikowo się rozrosło i że Wasze przywiązanie do siebie stworzyło pokaźną społeczność, postawiliśmy stowrzyć BEBIKOWO jako odrębny portal.
W założeniu ma to byc portal włąsnie
Społecznościowy, z całą powaga traktujący angazujące się w nim osoby.
A więc w myśl ideologii WEB 2.0 to Wy powinnyscie kreować go sobie same. Zgodnie z Waszymi potrzebami.
Oczywiście nie chcielibysmy aby zrobił się z tego portal zamknięty (bo takiego nie da się utrzymac).
Czego oczekujemy? - Tworzenia tego portalu, nie tylko pod postacia forum, ale także tekstów redkacyjnych, to WY najlepiej wiecie czego Wam potrzeba. Wiem że 100 % z Was nie będzie pisało tekstów do redakcji, ale jak ktoś chce się zaangazować w życie portalu i o nim decydować powinien coś do niego wnieść.
Na początek ustalmy jakie działy zrobić. Roboczo są takie jakie są.
Potem zastanowimy się nad forum, czy je bardziej rozbudować czy nie. W tym także możecie rozwazyć poruszane od dłuższego czasu tematy zamknięcia dostepu do niektórych działów. Czekamy na sensowne propozycje.
Ponieważ BEBIKOWO jest (hmm powinno być naturalna koleją rzeczy po przeprawie przez e-wesele.pl) - chcemy aby nadal forum dziecięce było integralną częścią forum e-wesele.pl, z zachowaniem jednak ustalonych na bebikowie zasad.
Docelowo możemy rozwazyć kompletne odłączenie jednego od drugiego.
Zalezy nam na rzeczowych dyskusjach, tak, aby możliwie szybko wprowadzić je w życie.
Z moich przemysleń wynika, że powinno się zostawić możeliwie dużo ogólnych tematów na forum otwartym, zaś rzeczy, o których nie chcecie się dzielić z przypadkowymi odbiorcami mogły by znaleźć sie w czymś w rodzaju "klubu młodych mam" albo "klubu bebikowo" .. byłby to dział widoczny (że istnieje) ale nie pozwalający na dostep osobom, które.... no właśnie - tu trzeba rozpacować jakieś kryteria sensowne....
Genealnie chodzi o to aby stoworzyc wspólnie najlepsza w sieci społeczność "ciężarówek" i mam (tatusiów też) a dzieki temu pozwolić innym czerpać z bogatych doświadczeń innych, tak jak ma to miejsce na e-wesele.pl
Co do zdjęć - trzeba koniecznie opracować jakiś prosty patent na ich znakowanie,
To tak na szybko. Mam nadzeję, że z nowym duchem (i bez dąsów) przystąpicie do kreowania naszego wspónego nowego "DZIECKA"....
www.bebikowo.pl ps - prosimy jednak o wyrozumiałość, albowiem wiele technicznych zagadnien jest czasem naprawdę skomplikowanych i nie da się ich wdrożyć od ręki, a nie chodzi o to aby Mariusz sidział nocami i pisął nowe skrypty.
Więc najpier rzecz dobrze przegadajmy - potem decyzja i wdrożenie.
pps - rozbudowa bebikowa - b yla jednym z powodów pzejćia na inny engine forum - na tamtym to by się nie udało

)