Ja uważam że jest to forum ogólnodostępne . Trzeba miec jednak trochę dystansu do tego co sie pisze i jakie sie umieszcza zdjecia.
Po ostatnich incydentach z okruszkiem , igraszką zaczęłam "cenzurowac " zdjecia , a takze nie piszę tego czego nie chce pisac . W ten sposób nikt niepowołany nie skopiuje moich zdejc ani nie przeczyta czegos prywatnego .
Forum jest swiatem wirtualnym i tzreba o tym pamietac !
Zawsze sie znajdą osoby które mają nieczyste zamiary ...
zgadzam się z
elą w 100%
nie zrozumcie mnie źle ale moje zdanie jesta takie na ten temat:
nie róbmy kolejnej zadymy w tej kwestii ,jedna już była w sprawie "ukrytego działu"
Każdy kto jest zalogowanym czyli pełnoprawnym użytkownikiem tego forum powinien w sposób nieskrępowany mieć możliwość z niego korzystać
takie pytanie właścicielki czy właściciela o zgodę itd.... jak wy sobie to wyobrażacie rozwiązać technicznie?

sekretarke trzeba będzie zatrudnić
każdy forumowicz jest dorosły i powinien wiedzieć co może a czego nie powinien na forum umieszczać
NIe jestem Wam wrogiem (wręcz przeciwnie) , ale usiłuję zwrócić uwagę na to że za moment padnie propozycja " a może rozdzielmy fora regionalne bo po co np. forumowicz z województwa X ma wiedzieć co się dzieje w województwie Y" (na razie tylko dwa działy proponujecie "schować" )
Litości i trochę zdrowego rozsądku w tej kwestii

plisssssssss
są sprawy o których lepiej porozmawiać z przyjacielem , kolegą , przy kawie , lampce wina , niekoniecznie należy je eksponować na forum PUBLICZNYM ( ten Caps Lock to tak po złości

)
amen