Uwaga !!! Zespół był dobry jeszcze kilka lat temu, teraz zaczeli niestety gwiazdorzyć ! Zepsuli mi wesele, całe zycie będe miała tę świadomość

( Wyobraźcie sobie,że o godzinie 1 w nocy zebrali manatki i poszli do domu !!!!!!!!!!!! Kiedy wszyscy bylio na parkiecie, powiedzieli,ze minał ich czas i nie moga zostac dłużej bo maja w niedzielę koncert w częstochowie. . . . a mnie to kur. . . . . . . . . obchodzi ? W umowie było napisane,że jeśli chcemy przełuzyć czas grania to za dodatkowa opłata, ustalilismy to przez telefon. . . . . . a oni nawet nie dali znac,że nie zostaną tak to jakieś radio moglibyśmy zorganizowac, dj a lub cokolwiek. . . . . . . . moi goście zostali na parkiecie w centrum rozkręcania się impreazy kiedy oni przestlai grać. najgorsze,że wszyscy składlali mi wyrazy współczucia, abysmy się nie przejmowlaize tak nam orkiestra zepsuła wsele. . . . . . . . . Grali bardzo dobrze, lubie ich bo u znajomych też grali 5 lat temu (wtedy jeszcz enie robili takich numerów) ale tak postawic młodcyh, w takich sytuacji, przeciez wesele jest raz w zyciu !!!
Dodatkowo nie wiem dlaczego grali kiedy wszyscy jedli, a jak tańczyli goście n aparkiecie to oni przerywali grę,że niby robia pauzę. . . . . . . a goście jak słupy na środku" to co mamy teraz robić"
Graja super ale zachowanie masakra. . . . . . . Na sam koniec, kiedy gości enie chcieli ich wypuścić ( o 1 wnocy podkreślam!) zaczeli krzyczeć, mulatka z zespołu trzaskała drzwiami jak księzniczka. . . . . boże jak ja załuje,że zapłaciłam o pólnocy !!!! Nigdy tego nie róbcie. . . . płacimy PO ZABAWIE !!!!!
Kochani uważajcie, to koniec kariery tego zespołu, jest totatnie zepsuty.