Autor Wątek: wystrój sali  (Przeczytany 6597 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline piegusek
  • nowicjusz
  • *
wystrój sali
« dnia: 19 Maja 2006, 13:06 »
poszukuje kogoś kto profesjonalnie udekoruje sale weselną, najlepiej ze Słupska, Ustki i czy wiecie moje drogie Panie czy w okolicy jest ktoś kto wynajmuje jakieś stare samochody w celu przejażdzki do kościoła, może jakieś limuzyny?
No i Potrzebuje Fantastycznej fryzjerki, w ceku poskromienia włosów i zrobienia z nich czegoś zachwycającego, i kogoś kto profesjonalnie wykona makijaż. Nie przebywam na stałe w Słupsku i jest to dla mnie rejon prawie nieznany, dlatego POMOCY.

Marta

Offline sylwka

• bywalec
wystrój sali
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Maja 2006, 13:18 »
Poczytaj forum, a na pewno coś znajdziesz. Jest tutaj bardzo dużo wiadomosci na te tematy

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
wystrój sali
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Maja 2006, 13:25 »
Myślę, że najlepiej doradzi tobie Groszek. Jest ze Słupska i napewno Ci podpowie co i jak.

Offline groszek
  • maniak
wystrój sali
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Maja 2006, 15:51 »
piegusku, w Słupsku na ul. Wileńskiej, mijając bazarek, a zbliżając się do Wojska Polskiego, jest firma zajmująca się dekoracjami, ale z tego, co zauważyłam, jest dośc droga.

Sale stroi także firma mająca siedzibę na małej uliczce równoległej do Sienkiewicza, zdaje się Murarska, jest sklep z dekoracjami ślubnymi, z tego co widziałam na szyldzie, zajmują się także wystrojem sal. To uliczka, gdzie jest postój taksówek, koło pubu Keller.

A co do fryzjera- sama szukam. Może Artur Gruszka na Niedziałkowskiego?? Jest bardzo dobry, ale jak czesze na śluby, nie widziałam.

Limuzyny za to wynajmują w jednej z miejscowości na trasie Słupsk-Ustka. Widzę tam często białego Lincolna (jak się nie mylę) i wiem, że wynajmują do ślubów. Czy to miejscowość Zimowiska, czy inna- nie pomnę. Trzeba pojeździć. W każdym razie, to przy samej drodze. Jak popytasz "wieśniaków" to ci wskażą. ;)

Anonymous
  • Gość
wystrój sali
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Maja 2006, 21:24 »
dziękuje za podpowiedzi, już teraz śnią mi sie koszmary związane z weselem, głównie że bedzie wielką klapą, wszyscy marudzą a ja mam okropna sukienkę. fryzura paskudna a sala odrapana. A wszystko przez to że mam za mało czasu aby tym wszystkim sie zająć i nie mam w Słupsku sprawdzonych salonów(fryzjera, kosmetyczki) z których usług mogłabym skorzystać, dlatego za wszelkie rady z góry dziekuję.

Offline groszek
  • maniak
wystrój sali
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Maja 2006, 09:39 »
A kiedy masz ten slub? (i moze sprobuj sie zalogowac przy pisaniu postow, latwiej bedzie skojarzyc cie po nicku!)
Ja tez mialam koszmary na pol roku przed slubem... Wiekszosc panien mlodych je ma (pisaly tutaj) ale to mija.
Wiesz, najlepiej pochodź po salonach fryzjerskich, kosmetycznych i popytaj o czesanie, makijaze. Porownaj ceny.
A jeszcze lepiej szarpnij sie na probne czesanie (goraco polecane przez wiekszosc Mlodych) i na probny makijaz.
Jesli okaza sie, ze ci nie przypasuje, to ufff... masz czas na szukanie lepszej. A jesli podpasuje, to ufff.... klopot masz z glowy i wiekszy relaks.

Ja na pewno pojde na probna fryzure (tylko mi przysla welon, bo chce zobaczyc caly efekt) i jestem umowiona na probny makijaz.
Zamawiam wizażystkę do domu. Z tego, co wiem, jest dobra. To p. Ewa Sakowicz. Przyjezdza do domów i maluje. Koszt razem z próbnym 85 zł (tak podaje w ogloszeniu w TV Słupsk i tej ceny sie trzymaj). Jesli jestes zainteresowana, to podam ci jej nr telefonu na priv.

Anonymous
  • Gość
wystrój sali
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Maja 2006, 08:22 »
ślub w październiku, ale czas nie stoi tylko ciągle mi ucieka i zaraz będzie koniec maja. Oczywiście jestem jak najbardziej za probnymi i makijażemi i czesaniem jednak główny problem polega na tym że na stałe nie jestem w Słupsku przyjeżdzam żadko(pracuje w innym mieście a urlop nie jest prostą sprawą i niestety często pracuję w sobotyu) i nie mam kiedy biegać po wszystkich salonach i prowadzić rozmowy, dlatego zależy mi na podpowiedziach z waszej strony czyli kogoś kto zna lepiej miasto.

Będę wdzięczna ża każdą podpowiedz a za konktetne namiary jeszcze bardziej.

Offline ivanek
  • nowicjusz
  • *
wystrój sali
« Odpowiedź #7 dnia: 30 Maja 2006, 10:50 »
Ja znam pania,nawet dwie, ktore ladnie czesza. Niestety ja nie bede sie u zadnej z nich czesala,poniewaz jadna jedzie w tym czasie na urlop, a druga juz w marcu miala komplet na 24 czerwca. Jestem wiec na etapie poszukiwan (bylam juz na dwoch probnych, niestety tragedia),wiec jak jeszcze kogos znajede dobrego to moge sie z Wami podzielic informacjami. A jak macie krotkie wlosy,to znam jeszcze jedna pania godna polecena. Jesli bedziecie zainteresowane,to podesle Wam info na priv.

Offline groszek
  • maniak
wystrój sali
« Odpowiedź #8 dnia: 30 Maja 2006, 12:31 »
Ivanek... a te panie mają zakłady czy same czeszą w domu klienta czy też u siebie? Mysle, że chyba możesz podac adresy tutaj, najwyżej cie mod upomni. Przecież tu na forach roi się od adresów sklepów, zakładów, fryzjerów i to nie tylko tych z bazy danych e-wesela (czyli tych, co zapłacili e-weselu za reklamę). Tym bardziej, że żadnych słupskich form nie ma w bazie, więc czemu mamy sobie nie pomagać. Daj mi namiary na te panie, o ile to zakłady fryzjerskie, jesli nie, to rozumiem, że nie zechcesz podawac telefonów, to może w takim razie na prv, jeśli to telefony.

Offline maj
  • nowicjusz
  • *
wystrój sali
« Odpowiedź #9 dnia: 7 Października 2006, 00:16 »
A czy znacie firmę dekorującą z Koszalina lub Kołobrzegu??

Offline Asia Polk

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.06.2008
Odp: wystrój sali
« Odpowiedź #10 dnia: 29 Sierpnia 2007, 20:09 »
Czy ktoś może polecić jeszcze jakieś firmy ze Słupska zajmujące się dekoracją sal? Ile biorą takie firmy za dekorację sali weselnej?