Autor Wątek: Oj, córuś no i mężatką jesteś ...czyli wielki final odlicznia Kllusi i LiliSnace  (Przeczytany 4975 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline złotko

• entuzjasta
boże... jak dobrze klussiu. opiekuj sie nim my zaczekamy.
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Kllusienko kochana!!! Codziennie wygladalam relacji ze slubu, az nareszcie do mojej malej glowki przyszedl pomysl ze przeciez moze cosik skrobnelas w zyczeniach :) Zjdecia cudne!!! Wygladalyscie bajecznie!!!! Suknia miodzio!!! Czekam cierpliwie na cd i życze duzo zdrowka dla Męzusia!!!!! :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Klusieńko kochana, jak sie cieszę,z e twój Mężuś już w domeczku!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na razie myśl tylko o sobie i o Męzusiu, dbajcie o siebie na wzajem, my grzecznie poczekamy :)
buziaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Kllusiu ciesze się, że mąż w domku :) Teraz szybko dojdzie do siebie a Ty będziesz radosna ;)

Buziaki i pozdrowienia :)

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Klluciu - trzymajcie sie cieplutko - kuruj mezusia  :przytul: :przytul:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
Kurczaczki, z wątku gratulacyjnego dla mojego - nie mojego już króla zrobił się wątek mężusiowy  :brewki: :brewki: :brewki: Dziewczynki kochane, chłop mi zdrowieje, choć dnia nie należy chwalić przed zachodem słońca  :drapanie: Na razie je jak niemowlę, tzn. wszystko przecierane, chudziukie, gotowane na indyku lub cielęcinie  :mdleje:, ale poprawa jest widoczna. Nawet do garów dziś wystartował, tzn. chciał mi pomóc i zaczął je myć  :brewki: Bedzie dobrze  :hopsa: A Wam, kochane, bardzo, bardzo dziekuję za życzonka dla chłopa  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Nooo to rzeczywiście już duzo lepiej :)
Oby tak dalej ;)

Pozdrowienia dla mężusia i nowożeńców ;)

a.katarzyna
  • Gość
Kllusia co u Was  ??? ??? ??? ??? ???

wszystko oki  :?: napisz choć słowo....

tęsknimy  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
Po półtoramiesięcznej przerwie wróciłam do pracy - chyba odpocząć  :los: bo ostatnie tygodnie dały mi mocno we znaki.
Wdrażam się więc, adaptuję, aklimatyzuję, muszę codziennie komus innemu opowiadac, jak nie o slubie i weselu córus, to o operacji meża  :mdleje: A małż nabiera kondycji i robi sie coraz bardziej marudny:
* z powodu nadwatlonych sił i niemozności zrobienia czegokolwiek męskiego w domu
* nudzi sie okrutnie
* denerwuje go ta nuda
* denerwuje go owa niemoc
Owe stany dopadaja go na przemian, najcześciej wtedy, gdy ja juz jestem w domu  :||
A w domu przydałoby sie zrobic rewoluszyn, wszak pokój po Ani stoi na razie nietknięty,
choć młoda meżatka zdąrzyła sie juz wymeldować  :cegly:

Fot ze ślubu na razie brak - Niedziela obiecał, że upora się z albumem do końca tygodnia. Chłopak jest słowny, więc to juz niebawem.
Nie ma także filmu  :drapanie:

W ogóle musze sie Wam przyznać, że wielokrotnie zaczynałam pisać tę moja relację - nie umiem, jeszcze nie teraz, jeszcze siedzi we mnie ktoś, kto nie morze uwierzyc, że moja mała Ania jest już panią Anną M. 
Ściskam Was mocno
 :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
:przytul: :przytul: :przytul:

Kllusiu czekamy tu na Ciebie!

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
Jeszcze chcialam w tym wątku, ledwo odnalezionym, złożyć spóźnione zyczenia dla młodej pary i szczęśliwej teściowej ;D by ich miłość płomienna jak w tym dniu była, szli przez życie w promieniach słońca ze równie wielkim wsparciem bliskich jaki dotychczas otrzymywali.
Czekam z niecierpliwością na relację.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Klusiu ja też czekam...

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Kllusieńko kochana!!!!!i ja dreptam wypatrując Ciebie na horyzoncie...... ;D ;D ;D ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline merkunek

• Chuck Norris
Hmmmm, nie mogę uwierzyc, ze mi ten watek umknął ::) no nie mogę...

Po pierwsze moc gratulacji dla Króla i zyczenia, co by miłość między nimi kwitła, a szczęścia przybywało z każdym dniem!!!!!!!!!

No i po drugie to czekam na relacyjkę, na pewno będzie niesamowita!!! ;D