my tez mamy księgę gości, uważam , że to wspaniała pamiątka:)
Długo zastanawialiśmy się nad podziękowaniami dla rodziców i ostatecznie zdecydowaliśmy się powierzyć to zadanie naszej dekoratorce i spisała sie na medal!
Mamy takie albumy- z naszymi zdjeciami od dzieciństwa az do teraz i pozostawione miejsca na wklejenie zdjęć z naszego ślubu:) Wszystko oprawione ładnym tekstem z podziękowaniami.
A przecudnym pomysłem było umieszczenie tam zdjęć ze slubu naszych rodziców [tzn,w albumie dla moich rodziców ,ich zdjęcie, dla rodziców narzeczonego-zdjęcie ze slubu moich przyszłych teściów] . Nie są moze wspaniałej jakości, bo musiały przetrwać w obu przypadkach prawie 30 lat, ale zrobiliśmy odbitki i całkiem ładnie wyglądają. Na naszym ślubie zrobimy sobie zdjęcia w takich samych pozach i dokleimy:) Jets tam taki tekst, że "tak jak wy kiedyś przysięgaliscie sobie. . . . tak my teraz też. . . " [coś w tym stylu] i że też chcemy tyle ze sobą przetrwać jak oni, w miłosci , zgodzie, zbudowac rodzinę itd.
Narzeczony mówi, że jego mama się po tym nie pozbiera;) Moja też się pewnie wzruszy. Bardzo mi się te podziękowania podobają.