Autor Wątek: wesele na Zawiszy - restauracja OLIMPIJCZYK  (Przeczytany 7543 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasiuniuńka

• zapraszam!!!
  • bywalec
  • data ślubu: 02.08.2008
wesele na Zawiszy - restauracja OLIMPIJCZYK
« dnia: 3 Września 2007, 00:05 »
restauracja OLIMPIJCZYK na ZAWISZY! proszę o opinie. .

Offline mystikala

• entuzjasta
  • data ślubu: 16.08.2008
Odp: wesele na Zawiszy - restauracja OLIMPIJCZYK
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Września 2007, 18:49 »
Byłam tam na weselu w grudniu 2005r:żarcia bardzo duzo i dobre,sala ładnie wystrojona-nie jakies tam biale gołębie i obraczki ale stonowane i subtelne kolory,sporo miejsca do tanca i siedzenia(wesele było na70osob),obsługa perfekcyjna,czyste toalety(to chyba tez ważne  ;D ). Z relacji Panstwa Mlodych wiem,ze troche ich naciagneli z zarciem tzn. oni chcieli mniej,a kucharz powiedzial ze maja wziac wiecej  jak na tyle ludzi,a w sumie jedli to jeszcze przez tydzien ;). Ogolnie jako gosc jestem jak najbardziej na TAK.  POZDRAWIAM

Offline Kasiuniuńka

• zapraszam!!!
  • bywalec
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Września 2007, 19:51 »
dziękuje za opinie. .  chyba zostaniemy przy tej restauracji ;)

Offline ena-ena

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06-06-2008
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Września 2007, 01:34 »
31.  sierpnia tez bylam na weselu na zawiszy, dekoracja balonow fioletowo-biala, duzo jedzenia zakaski zostaly, stoly ustawione w litere u, wesele bylo na 50 osob- duzo wolnego miejsca do tanczenia, klimatyzacja mocno chlodzila choc niektorzy sie skarzyli ze za zimno bylo. Ogolnie ok.

Offline Kasiuniuńka

• zapraszam!!!
  • bywalec
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Sierpnia 2008, 11:18 »
jestem bardzo zadowolona że mieliśmy wesele właśnie tam dlatego wszystkim wątpiącym bardzo bardzo polecam tą salę..
kierowniczka bardzo ugodowa, mieliśmy wszystko to co chcieliśmy, jedzenia baaaardzo dużo i wszystko było smaczne, poza tym super obsługa, eleganccy kelnerzy, zawsze uśmiechnięci i uprzejmi, jedzenie podawane bardzo szybko, miejsca do tańca też dużo (sala do 100osób lekko)!!! wiele było takich opinii goście nie wiedzieli że tu jest taka piękna sala;)
i co najważniejsze goście są zachwyceni naszym weselem a my dzięki temu jeszcze szczęśliwsi ;D

Niunx
  • Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Sierpnia 2008, 11:16 »
Fajnie, ze napisalas  :) Zastanawiam sie gdzie robic wesele.. A jaki koszt? Ile za osobe? I co we wlasnym zakresie?  :)

Offline Karola_kasia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18 04 2009
« Odpowiedź #6 dnia: 2 Października 2008, 17:22 »
Ja też mam wesele na Zawiszy a co do kosztów to zależy wszystko od tego jakie menu wybierzesz

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #7 dnia: 21 Listopada 2008, 16:55 »
Jezeli chodzi o opinie na temat sali OLIMPIJCZYK, relacyjka Kasiuniuńki wszystko wam pokaze. . . 

Offline kasiaijuz82

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #8 dnia: 1 Czerwca 2010, 17:18 »
Cytat: Karola_kasia link=topic=8143. msg704234#msg704234 date=1222960976
Ja też mam wesele na Zawiszy a co do kosztów to zależy wszystko od tego jakie menu wybierzesz

wracam do watku bo my tez zastanawiamy sie nad wyprawieniem wesela na zawiszy
mniej wiecej jaki przedzial cenowy?
my planujemy wesele na stosunkowo niewiele osob - 40
jak wyobrazacie sobie wesele z taka liczba osob na tej sali?

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #9 dnia: 2 Czerwca 2010, 11:01 »
ja mialam jakies 44 osoby na Olimpijczyku wlasnie, sala duza, mielismy miec wiecej gosci, ale nie bede sie juz rozpisywac co i jak, na parkiecie bylo idealnie, nikt sie za mocno o siebie nie obijal, a sala na ktorej jedlismy byla tak ustawiona ze nie bylo za duuzo wolnej przestrzeni i nie wtgladala na pusta, pani marysia wszystko idealnie zaplanowala, stolik kawowy, z alkoholami innymi niz wódka, itp .... naprawde super

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #10 dnia: 6 Czerwca 2010, 23:08 »
My planujemy wesele na 80 osób więc ciezko powiedzieć jak będzie przy 40 osobach ale wszystko to pewnie kwestia odpowiedniego ustawienia stołów, żeby sala nie wyglądała na zbyt dużą.
Jeśli chodzi o menu to kwestia indywidualna ale myślę, ze Pankowscy nie są drodzy, menu można ustalić od bodajże nawet 130zł do 200zł. Po prostu zalezy jakie mięsa wybierasz, jakie przystawki itd. Alkohol we własnym zakresie ( nie ma tzw. korkowego)