Autor Wątek: Dj na wesele Szczecin  (Przeczytany 151122 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Karolina_K
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.07.2011
Odp: Dj ze Szczecina
« Odpowiedź #150 dnia: 3 Marca 2011, 09:42 »
Niestety już zajęty.
Jakieś opinie nt. tych których wymieniłam powyżej? Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? Plisss :)
Adam Mackiewicz- Dj Mucho lub Marek Buczkiewicz?

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #151 dnia: 3 Marca 2011, 09:50 »
Adaś jest świetnym DJem.

Pracowałam z Nim kiedyś. Mogę Ci Go śmiało polecić :D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline grac12
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #152 dnia: 15 Marca 2011, 20:45 »
zdecydowanie MAREK BUCKIEWICZ !!! nigdy jakoś nie byłem przekonany do Dj'a na weselu, ale po imprezie Marka zmieniłem zdanie prawdziwy profesjonalista polecam serdecznie :]

Offline Karolina_K
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.07.2011
« Odpowiedź #153 dnia: 16 Marca 2011, 12:10 »
A Pan przypadkiem nie jest Dj-em?

Offline aniutek263
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.08.2011
« Odpowiedź #154 dnia: 8 Maja 2011, 17:02 »
Witam wszystkich, szukam opini na temat DJ Majkela ze szczecina,juz niedlugo jade podpisac z nim umowe a nawet nic o nim nie wiem jest oferowany razem z restauracja ale moge to zmienic wiecie cos?

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #155 dnia: 9 Maja 2011, 22:56 »
Witajcie. 
Jestem tu nowa i chciałabym się dowiedzieć coś na temat DJ CAPONE.  Bardzo mnie zainteresował na targach w grudniu.  Wydaje się zabawny no i grał na woodstocku  :)

Offline AgnieszkaP
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #156 dnia: 31 Maja 2011, 16:33 »
W 100 % mogę polecić DJ Pawła Szewczyka.  Grał na naszym przyjęciu weselnym i wszyscy doskonale sie bawili.   

Offline zabuula
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.05.2011
« Odpowiedź #157 dnia: 1 Czerwca 2011, 10:42 »
Przemysław Janaszkiewicz!!! Nie mam watpliwosci!
Grał 28 maja na moich poprawinach, na poczatku obiadek itp, myslalam, ze bedzie smetnie, ale szybko sobie poradzil i wszyscy tancowali i swietnie sie bawili, mimo, ze wesele skonczylo sie o 6 rano. Polecam, napewno nie zawiedzie;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #158 dnia: 12 Czerwca 2011, 11:36 »
ja rowniez poszukuje DJa,ale tylko na poprawiny i najczesciej pojawiaja sie nazwiska Andrzej Ulhurski, Przemyslaw Janaszkiewicz i Artur Szyszkowski, zupelnie nie wiem jak to wyglada cenowo i kogo wybrac, czy ktos cos moze konkretnie powiedziec ? :) z gory dziekuje za info:) chodzi mi oczywiscie nie tylko o muzyke,ale rowniez rozkrecenie gosci ;-p

Offline Dorothy
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #159 dnia: 4 Lipca 2011, 00:34 »
Mariusz Zając! Jest z Goleniowa, ale gra na weselach w Szczecinie i jest genialny! Poza w pełni profesjonalnym przygotowaniem oprawy muzycznej, prowadzi imprezę w taki sposób, że nie sposób się nie bawić.  Naprawdę profesjonalny właściwy człowiek na właściwym miejscu.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #160 dnia: 4 Lipca 2011, 21:06 »
zdecydowalam sie na Artura Szyszkowskiego, polecil go nawet dj Zibi, a pan Janaszkiewicz byl juz zajety, wiec mam nadzieje,ze beda zadowolona i poprawiny beda udane,pozdrawiam wszystkich:)

Offline aga30
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #161 dnia: 30 Sierpnia 2011, 13:51 »
U nas na weselu grał kilka dni temu Dj.  Jarek Kowalski.  Doskonale dobierał utwory.  Jako wodzirej też rewelacja.  Muzyka dla kazdego.  Wszyscy goście byli nim oczarowani.  Tak poprowadził wesele, że pomimo małej ilości gości - 45 osób ,  wszyscy bawili się doskonale.  Parkiet był cały czas zapełniony.  Polecam

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #162 dnia: 22 Września 2011, 11:11 »
U nas na weselu był Mariusz Zając. Było rewelacyjnie :)
do końca wesela wytrwała grupka około 30tu osób i na koniec wszyscy biliśmy mu brawa :)
niektórzy nawet brali autografy  ;D

Offline JiM
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.04.2011
« Odpowiedź #163 dnia: 23 Września 2011, 18:13 »
Pochwały padały już wcześniej, ale polecam gorąco Artura "Tatinka" Szyszkowskiego.  Ten człowiek jest wyjątkowy, wspaniale pokierował naszą imprezą, super muzyka, oczepiny takie jak chcieliśmy, szczerze polecam :)

Offline egrzeg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17/09/2011
« Odpowiedź #164 dnia: 6 Października 2011, 12:44 »
Pobralismy sie 17/09/11.  Moj maz jest anglikiem.  Wybralismy Andrzeja z tego wzgledu ze mowi bardzo dobrze po angielsku i cale wesele bylo prowadzone w dwoch jezykach.  Poprostu bomba.  Andrzej to prawdziwa gwiazda.  Nie tylko puszczal super muzyke i prowadzil oczepiny ale takze tanczyl z goscmi, chodzil i rozmawial z nimi przy stolikach.  Pelen energi, humoru, potrafil ruszyc  z miejsca nawet najbardziej zasiedzialych gosci.  Oczepiny i wszystkie konkursy byly dobrane odpowiednio tak, zeby sens w obu jezykach byl taki sam ( co nie jest latwe).  Angielscy gosci byli zachwycenie  i bawili sie do 5 rano!!!!! Ewelina
 We had a wedding in Poland.  Andrzej was our entertainer and what can I say He is a STAR!!!  My family and friends had a great time.  They still talk about our wedding.  They really enjoyed all the midnight games and they were up for it.   They really liked Andrzej.  They said he was very chatty, smiley and energetic.   We had a great fun!!!!!Nick

Offline PaulinaCz
  • nowicjusz
  • *
Odp: Buczkiewicz Marek Dj Szczecin
« Odpowiedź #165 dnia: 7 Listopada 2011, 11:47 »
Witam,

miałam już dwukrotnie przyjemnośc bawić się na weselu prowadzonym przez Pana Marka.  Pierwszy raz w sierpniu 2011 na weselu znajomych, zabawa była tak bardzo udana, że poleciłam Marka przyjaciółce, której wesele odbyło się dwa tygodnie temu. 
Polecam współpracę z Panem Markiem głównie ze względu na jego doświadczenie w branży, zmobilizuje do zabawy nawet najbardziej wymagających weselników, dostosowując się tym samym do potrzeb i oczekiwań Pary Młodej.  Ustalenia przed weselne są bardzo konkretne, a w dniu wesela Para Młoda ma tylko jeden obowiązek - dobrze się bawić! O całą resztę nie muszą się martwić ani Młodzi, ani świadkowie. 
Tak więc polecam! W razie dodatkowych pytań służe pomocą!

pozdrawiam,

Offline klientK
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011.10.15
Odp: Buczkiewicz Marek Dj Szczecin
« Odpowiedź #166 dnia: 14 Listopada 2011, 11:29 »
Marek był DJ-em na naszym ślubie w październiku 2011 r.  Od pierwszego kontaktu wiedzieliśmy, że dobrze wybraliśmy :) Indywidualne podejście, otwartość na nasze pomysły i niemałe doświadczenie Marka (o którym wcześniej słyszeliśmy z różnych źródeł) sprawiły, że o ten element wesela właściwie się nie martwiliśmy.  Impreza weselna się udała, goście chętnie bawili przy polskich i zagranicznych hitach z różnych muzycznych epok.  Wszystkim zainteresowanym / niezdecydowanym - serdecznie polecamy! :)
A&P

Offline furiousmax
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10-08-2012
« Odpowiedź #167 dnia: 23 Listopada 2011, 19:36 »
Witam,
Mam ogromn pro

Offline furiousmax
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #168 dnia: 23 Listopada 2011, 19:52 »
Witajcie:)
jestem tutaj nowa i mam do was ogromn pro

Offline furiousmax
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #169 dnia: 24 Listopada 2011, 11:36 »
Witajcie,
czy macie moze jakies zdanie na temat dj skinny lub dj Tomasz Kolodziej ( cap one ) zastanawiam sie nad tymi dwoma dj na nasze wesele nie wiem ktorego wybrac.  Moze jest ktos kto moglby mi doradzic?
Pozdrawiam

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #170 dnia: 24 Listopada 2011, 11:51 »
wczoraj podpisałam umowę z dj capone :) mi się tam podoba. :D

Offline furiousmax
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #171 dnia: 24 Listopada 2011, 15:40 »
a gral u kogos Maciej Lagodziński moze macje jakies zdanie na temat tego dj? Jeju juz sami nie wiemy na kogo sie zdecydować.

Offline Izalex
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.10.2011
« Odpowiedź #172 dnia: 26 Listopada 2011, 14:05 »
Polecam serdecznie DJ Marka Buczkiewicz ze Szczecina! To DJ z pasja! Zabawe prowadzi na wysokim poziomie sugerujac sie jednoczesnie pomyslami pary mlodej.  Doskonale posluguje sie jezykiem angielskim (nasze wesele bylo miedzynarodowe i bylo to dla nas bardzo wazne, by DJ mogl zlapac kontakt z wszystkimi goscmi).
My i nasi goscie bawlismy sie do 4tej rano i gdyby nie fakt, ze nogi odmawialy juz posluszenstwa jeszcze zostalibysmy na parkiecie. 

Offline saluna
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #173 dnia: 30 Listopada 2011, 20:01 »
DJ Szewczyk!!! polecam go serdecznie wszystkim - świetny sprzet oswietlenie, super muzyka, doskonały z niegorówniez wodzirej - wystarczy chyba jak powiem ze grał u mnie na poprawinach. Poprawiny były w planie do godz. 18 a trwaly do 1 w nocy a większość gości stwierdziła, że poprawiny były bardziej udane niż wesele :-)

Offline sztefcia_g
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.06.2013
« Odpowiedź #174 dnia: 1 Grudnia 2011, 12:54 »
Saluna, po przeczytaniu Tojego posta zaczęłam się rozglądać w necie za dj szewczykiem i znalazałm dwóch;) U Ciebie grał Paweł czy Tomasz? Jak to wyglądało cenowo?

Offline saluna
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #175 dnia: 1 Grudnia 2011, 22:57 »
Paweł :-) to młody chłopak ze świetnym wyczuciem - wie co zagrać żeby bawili sie wszyscy, nawet moja 83 letnia babcia tańczyła i czuła sie przez niego adorowana :D do dziś kaze mi do pozdrawiam :))))
cenowo za 7 godz grania do godz. 18 ustaliliśmy 600 zł więc stawka niższa niż u innych w samym Szczecinie,  ale w koncu grał do 1 i chyba w sumie zapłaciliśmy 900 łącznie - oczywiście później to już goście płacili bo chcieli żeby impreza trwała jak najdłużej.  :)))

Ma świetny sprzet, bardzo fajne kawałki gra, nie obawiaj sie że zagra coś nie na miejscu. Pod koniec zrobiliśmy jeszcze jedno podziękowanie dla rodziców, ja tanczylam z tatą a mój mąż z moją mamą i wszyscy stwierdzili, że to był najbardziej wzruszający moment z tych 2 dni :) po prostu swietnie umie się wczuc w odpowiedni moment z odpowiednią muzyką :-) Do tego świetne oświetlenie które daje niesamowity efekt. Polecam z czystym sumieniem.
« Ostatnia zmiana: 2 Grudnia 2011, 22:49 wysłana przez asia »

Offline majeczka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.06.2011
« Odpowiedź #176 dnia: 9 Grudnia 2011, 11:12 »
Widać dj'ów mamy dobrych, bo same pozytywne opinie o wszystkich, ja miałam okazję bawić się przy dźwiękach 2 dj,ów, a mianowicie:

Artura Szyszkowskiego i dj capone

Obu polecam :)
Lekko i bez wysiłku, jednym pchnięciem, otwierają się tylko drzwi do zguby.  Lew Tołstoj

Offline gosiak259
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #177 dnia: 18 Stycznia 2012, 21:56 »
Witam.
Wszystkim, którzy szukają prezentera muzyki tanecznej-weselnej polecam Pana Janusza Bajon.  Bawiliśmy się na balu sylwestrowym , który prowadził.  Trafiony dobór repertuaru dla każdego pokolenia.  Zabawy i konkursy-rewelacja!

Offline gosiak259
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #178 dnia: 18 Stycznia 2012, 22:01 »
Zapomniałam dodać że po wczorajszej prezentacji filmu z innego wesela stwierdziliśmy, że nasze wesele w październiku 2012r poprowadzi właśnie dj - wodzirej Janusz Bajon.  Życzę wszystkim udanych wyborów. 

Offline kasia_b1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.05.2012
« Odpowiedź #179 dnia: 20 Stycznia 2012, 23:07 »
Byłam na dwóch weselach swoich przyjaciółek, gdzie grał p.  Marek Bajon (DJ Wodzirej), którego z czystym sumieniem mogę polecić.  Duży wybór piosenek, wysoka kultura osobista i umiejętność rozruszania ludzi, którzy z reguły nie przepadają za tańcem. .
Na naszym ślubie też zagra p.  Marek :) :)