Autor Wątek: Fryzjer prawobrzeże  (Przeczytany 2758 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline fionka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2009
Fryzjer prawobrzeże
« dnia: 11 Maja 2009, 09:27 »
Szukam dobrej fryzjerki, która ładnie ułożyłaby mi rozpuszczone włosy do ślubu.  Najlepiej z dojazdem do domu (Zdroje).  Znacie kogoś takiego??

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Odp: Fryzjer prawobrzeże
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Maja 2009, 14:11 »
Tak ja znam:) od wielu lat chodzę do P.Weroniki z salonu, który znajduję się obok centrum "Neo" (między ostatnim przystankiem a pętlą autobusu B-jadąc z miasta oczywiście). Nie sądzę, żeby przyjeżdzała do domu ale jest rewelacyjna-podkreślam to gdyż jako jedyna naprawdę zna się na fryzurach slubnych. Potrafi słuchać i jest cierpliwa. W dniu mojego ślubu czesze mnie, świadkową, moją mame i siostre:)Mogę dać namiary :) pozdr
kasia

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Maja 2009, 14:25 »
Ja też bym poprosiła namiary  :) A może jest też szansa na jakąś fotkę w fryzurze przez nią wykonaną?  :)

Offline katrishja

• entuzjasta
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Maja 2009, 14:52 »
Czesała mnie wielokrotnie na przeróżne okazje ale niestety nie mam żadnej fotki. Jednak mogę zapewnić że należę do wymagającyh klientek i jak coś mi nie pasuje zawsze poprawiała aż byłam w 100% zadowolona. Podam namiary na priv:)
kasia

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Maja 2009, 14:54 »
Dziękuje bardzo za namiary  :)

Offline słonik

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 3 Października 2009, 23:55 »
Witam,
kstrishja proszę daj mi namiary na tą fryzjerkę
i gdzie dokładnie jest ten salon , bo nie kojarzę żeby jakiś tam salon był, czy jest on wolno stojący, czy w domku, czy bloku?
i czy możesz przesłać mi jakąś fryzurkę z wesela Twojego(Twoją, mamy, świadkowej...)
zależy mi na fryzurze na długich włosach, falowanych i ładnie podpiętych coś w tym stylu...

Offline katrishja

• entuzjasta
« Odpowiedź #6 dnia: 4 Października 2009, 12:59 »
Z powodów organizacyjnych niestety musiałam iśc do fryzjerki w mieście razem ze swoją świadkową ale moja mama i siostra były u Weroniki (tak ma na imię ) więc przeslę ci zdjęci fryz mojej mamy tylko, że jest to fryzura upięta a trzymała się od piątku aż do poniedziałku rano bo wtedy mama dopiero rozpięła:)

A salon znajduje się w domku bliźniaczym połączonym z innymi (taki ciąg tworzą) i salon jest zrobiony w garażu :) i jest to pierwszy do od ulicy (łubinowej tak jak jedzie B) :)
kasia