Autor Wątek: Wesele na ośrodku wczasowym  (Przeczytany 3721 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LaGrucha

• nowicjusz
  • *
Wesele na ośrodku wczasowym
« dnia: 4 Kwietnia 2007, 22:11 »
Witam! Od kilku dni przeszukuję zasoby internetu i tegoż forum i nie mogę nic znaleźć na interesujący mnie temat.. :???: Otóż wymyśliliśmy z moim narzeczonym, że fajnie byłoby w ramach wesela wynająć na sobotę i niedzielę jakiś niewielki ośrodek wczasowy (mamy już jeden na oku), zakwaterować tam gości i zrobić wesele pod gołym niebem, w formie grill-party. Byłby zespół/DJ, okrągłe stoliki (takie ogrodowe), oraz kilka grilli na których smażyłyby się mięsiwa.. Plus chlebek, ciasta, napoje alkohol itp.. Żarełko we własnym zakresie, opłata tylko za wynajęcie ośrodka Stroje swobodne-weekendowe. Następnego dnia poprawiny w podobnej formie i do domu. Myślę że byłaby to ciekawa i zarazem tania forma wesela-biesiady. Czy ktoś był na takim weselu lub wie coś na ten temat? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Ola.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Kwietnia 2007, 22:38 »
w grudniu otwarty osrodek wczasowy nad jeziorem???

raczej  trudno bedzie ci znaleśc cos takiego.. one funkcjonuja od  maja do  paxdziernika..  niemaja centralnego ogrzewania więc  trudno byłoby cos takiego otworzyc na wesele w grudniu..  :drapanie:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline LaGrucha

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Kwietnia 2007, 18:23 »
No tak. Zapomniałam dopisać że wówczas wesele miałoby odbyć się we wrześniu. Bo na grudzień mam już zarezerwowaną salę. Rozpatruję inne możliwości..  :grin:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Kwietnia 2007, 22:03 »
a widzisz
to juz n ie problem..

ja byłam we wrzesniu ( sierpeiń / wrzesień) w ośrodku biały bór..

mają sale - jadalnię.. kwestia  wynajęcia kucharek ( choć moga zatrudnic te  które mają na sezon letni).. domki i pokoje ( szeregowce) z możliwością włączebnia ogrzewania itd..

no.. tam byłoby zacnie.. jest wielkie miejsce na ognicho( takie osłoniete) ale.. to pod koszalinem..

z okolic polecam ińsk i czaplinek (pojezierze drawskie).. pełno nam ośrodków
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline LaGrucha

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Kwietnia 2007, 20:42 »
Dzięki za podpowiedź. W takim razie rozpocznę poszukiwania i zrobię wywiad.. :) W Ińsku jest przepięknie we wrześniu.. :tak_2:

Offline Agacia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9 czerwca 2007
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Kwietnia 2007, 14:38 »
jest ośrodek w Podgrodziu za Nowym Warpnem tam organizują wesela,  no i w Brzózkach  Ośrodek Zakładów Chemicznych myślę tez ze prawie każdy ośrodek wczasowy zorganizuje taka imprezę. Trzeba dzwonić i pytać. Powodzenia w szukaniu :blant:

Offline Moniqe

• Monika i Tomek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24-10-2009
Odp: Wesele na ośrodku wczasowym
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Stycznia 2008, 20:32 »
Droga kolezanko i jak tam poszukiwanie?
Zastanawiam sie nad czym bardzo podobnym.  Czyli osrodek i wesele na swiezym powietrzu tylko nie tak swobodnie jak w Twoim zamysle.  Nie mam jeszcze nic upatrzonego wiec moze mi pomozesz?