Autor Wątek: WILLY  (Przeczytany 1961 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.10.2008 r.
WILLY
« dnia: 8 Listopada 2007, 21:54 »
Czesc!
Czy ktos z was slyszal moze o WILLY Kamerzysta p.  Waldek. Przejrzalam  ::) cale forum i nic nie znalazlam, a bardzo bym chciala dowiedziec sie jak kameruje i jakie sa jego namiary.  z gory dziekuje za odpowiedz.

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
Odp: WILLY
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Listopada 2007, 22:18 »
No, jesli taka nazwę wpisałaś, to na pewno nic nie ma  ;D

Bo oni są Wyli  ;D

Tu masz linka z tym tematem
https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=1309.0

Mozesz brać - - sprawdzona ekipa pod każdym względem. My tez ich mielismy  :skacza:
A numery telefonów znajdziesz w bazie firm

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Listopada 2007, 08:32 »
Kllusia zapytałam sie własnie o taką nazwę bo taką dała mi koleżanka jeszcze sie jej dokładnie spytam bo w studio Wyli nie ma chyba takiej osoby jak p.  Waldemar.  z resztą sama już nie wiem. .  Może dzisiaj wieczorem będę wiedziała coś więcej.  W razie czego dam znać jak to ma byc naprawdę.   ??? ;D

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 9 Listopada 2007, 08:39 »
u Wylich jest pan Waldemar - był na moim ślubie i weselu - polecam go z czystym sumieniem - film nakręcił super i miał tysiąc pomysłów na zdjecia w plenerze (wyszlismy na chwilę w czasie wesela porobić fotki i nakręcić trochę filmu)
Polecam go z czystym sumieniem

Offline lala_1980

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Listopada 2007, 18:02 »
dzięki.  Dzisiaj juz wiem że to Studio WYLI ( coś się chyba tej koleżance pomieszało) Ich chciałam w momencie, kiedy wiedzialam ze będzie ślub.  A zdjęcia na pewno w Studiu na Pietrze.   Chociaz jedni i drudzy sobie trochę liczą.  Al e za jakość się płaci.  A to przecież tylko jeden raz w życiu. . . .  Musi być wyjątkowy .  Pozdrawiam pa.