Witam Was kochani,
Chcialabys napisal opinie o zespole Singers Band - w skladzie Pan Arkadiusz Zgoda oraz jego umuzykalniona zaloga.
Kochani polecam goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szczerze mowiac, wzielam ten zespol bez znajomosci jego . . . z mezem pochodzimy z dolnego slaska! Zadne zespoly nam sie nie podobaly, ktore byly do wziecia, a te super byly zarezerwowane do polowy 2012. Koszmar. Weszlam zdesperowana na google. pl i wpisalam zespoly weselne - pierwsze wyszly mi jakies orkiestry podworkowe typu Pan Kazik i organki . . . myslalam, ze sie zalamie.
Na cale szczescie udalo mi sie znalesc strone Pana Arkadiusza i zachwycona bylam ich nagraniami demo. Modlilam sie tylko, zeby byl wolny termin i zeby brzmieli tak jak na stronie internetowej.
Brzmieli nawet lepiej!!!!!!!!
Zespol Singers Band przyjechali pol polski az pod Wroclaw, zeby zagrac na naszym slubie!!!! I przy wyplacaniu wynagrodzenia za ich ciezka prace . . . nie bylo mi zal ani jednej zlotowki!!!!
Warci i naprawde polecam.
Nie polecam czytania na forum opinii ludzi, ktorzy ich nie wzieli a narzekaja . . . uwierzcie, przeczytalam takowe na 4 dni przed slubem i myslalam, ze zwariuje . . . .
Nie ma zadnego problemu z tym zespolem, komunikacja jest super, wykonuja swoja prace bardzo profesjonalnie . . . "nie bylo nawet mowy o postawieniu dla zespolu alkoholu na stol - taki byl warunek calego zespolu" - mowie Wam rewelacja. Goscie bawili sie do bialego rana i zachwalaja ich do tej pory.
Jezeli macie nadal jakies obawy, to pozbadzcie sie ich!!!!!
Zycze wszystkim przyszlym malzonka szczescia na nowej drodze i wejscia na nowa droge zycia krokiem tanecznym

Pozdrowienia