dziewczyny Majce zespół się wózek dla lalek, a znowu ma fazę na zabawę lalkami więc proszę o radę jaki kupić. macie coś fajnego w domu godnego polecenia?
Moja Zu ma głeboki wózek. Jest bardzo fajny, stabilny . Duze koła i dobry materiał ale nie mam pojęcia jak sprawdzic firmę?

. Moge ewentualnie pokazać Ci cos na wzór. Ten mój naprawde mogę polecić bo wytrzymały bardzo, na resorkach, super;)
ok,ja wróce do tematu globusa-czy rzeczywiscie (te z Was które mialy okazje zasłyszec,albo kupic)do bani on jest?Moze macie jakis pomysl na prezent dla dziecka które żywo interesuje sie takimi tematami jak nauka(codziennie opowiadam jej choc o jednym kraju i wszystkim co dotyczy ww.A i tak nie trybi ze Polska nie jest całym światem

Moja kuzynka kupiła swojemu synkowi i jak narazie młody ani razu na niego nie spojrzał...a ma ponad 3 latka. Stoi i sie kurzy
Mariolka,swietny jest !ae juz 'dorosly' i dla "mądrzejszego " dziecka niz moja 4.5latka 
a macie cos sprawdzonego do nauki literek??
Zu nauczyła sie literek hmmm chyba troszkę z laptopa FP, troszke ze stoliczka edukacyjnego ale chyba najbardziej z książeczek .