chlwbosiu Zu ma tą tańszą wersje fontany. dostała w zeszłym roku od mojego taty na mikołaja. Na pudełku było napisane, że jest 8 piosenek, a tak naprawdę jest jedna. I melodia gra dosyć głośno. Początkowo Zuzia (a miała 1,5 roku) nie chciała włączać tej melodi i tym samym fontanny bo chyba bała się tej melodii. Więc obawiam się czy twoja Zuzia też nie będzie się jej bała (moja Zu jak miała 8 m- cy dostała żółwia, który grał tę samą potworną i głośną melodię i bardzo płakała jak się włączyło żółwia, więc zółw przeleżał w szafie ponad rok).
Nie wiem jak orginał....
poza melodią to była jedna z najlepszych jej zabawek. najchetniej swego czasu się nią bawiła. Najpierw sama kładała i wyrzucała z niej piłki, a potem jak oswoiła się z melodią do non stop to to grało. a ja miałam nerwa na melodię, w kółko jedna i ta sama i zagłuszająca bardzo radio lub tv (szczególnie jak mama klan oglądała

)
mój tata kupił tą tańszą wersję bo najwięcej ludzi na all kupowało tę zabawkę na mikołaja....
Kup Zuzi Garnuszek. a nóż ją zaciekawi. A z tymi tańszymi kulami za ok. 10-15 zł musisz uważać, bo mają bardzo małe elementy. Ja kuppiłam taką tania kule jak Zu skończyła roczek, i tak się bałam czy nie będie czegoś brać do buzi.
córcia mojej koleżanki od samego początku bawiła się garnuszkiem. uwielbiała wkładać elementy przez otwór w pokrywce

Ela dobry pomysł z tymi lampami. Albo z ubraniami dla Marcinka na później....