Autor Wątek: Zajazd Tramp w Morzyczynie  (Przeczytany 2288 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline skafer
  • nowicjusz
  • *
Zajazd Tramp w Morzyczynie
« dnia: 27 Sierpnia 2006, 13:15 »
Czy ktos mial wesele lub byl na weselu w zajezdzie Tramp w Morzyczynie nad Miedwiem? Nie znalazlem nic w archiwum. Jezeli bylo cos nie tak prosze o konkrety, zeby zwrocic na to uwage przed slubem. Juz za nieco ponad miesiac mam tam swoje wesele. Pozdrawiam i dziekuje za wszelka pomoc. PN

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Zajazd Tramp w Morzyczynie
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Sierpnia 2006, 09:30 »
Moi dziadkowie mieli tam złote gody, było super-jedzonko pyszne i sporo-zapakowali nam to co zaostało. Ładnie podane. Ogólnie porządek ale trochę mało miejsca na duże wesele - u nas było około 40-50 osób i było ok. Minęło trochę czasu więc ni emogę napisać jak jest teraz....aha torta zamawialiśmy gdzie indziej ale ciasta były

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Odp: Zajazd Tramp w Morzyczynie
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Sierpnia 2007, 23:55 »
To moze ja sie wypowiem.
Byłam tam tydzien temu na weselu i NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny z obsługi powinnyscie ubierac sie stosownie do okazji a nie jak na balety.............
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -