Nie wiem czy tak można ale ten wątek super mi służy do komunikowania się z Wami, bosze jak ja sobie nie wyobrażam nie mieć wątku by się w nim z Wami spotykać

no w końcu jesteś!!!!!! czekałyśmy niecierpliwie na ciebie!!!
ojjj nie zdajecie sobie sprawy jak ja tęskniłam, ale każdy wieczorek zajęty to goście to my gdzieś w gościach nawet się nie wyspałam w ciągu tego urlopiku, nie wypoczęłam i nic nie załatwiłam (w planach miałam sobie zrobić gruntowne badania pod kątem... no nie wiem... śpieszno mi chyba nie jest, w pierwszym rzędzie musi być domek, ale tak na wszelki wypadek miało być... na dzidzię

)
Kiedy relacja?
Dzięki Nadziejo nie wiesz jaki to dla mnie komplement wielki "słyszeć" to z Twoich ust

to nie skromne, ale napatrzyć się na nasze zdjęcia nie mogę

a mam ich ogromną ilość, będzie co oglądać, pochwale się, że już zaczęłam je zmniejszać by ekspresowo poszło ich wrzucanie na fotosik, ale pewnie nie prędzej niż w weekend zacznę relację, nawet nie mam pomysłu jak ją zorganizować, bo opowiadać powinnam od samego wyjazdu z Madrytu (już na lotnisku było ekscytująco

), ale wtedy zdjęcia będą czekać na publikację dobry szmat czasu, więc same widzicie nie mogę się zdecydować.
Tymczasem ponownie pozdrawiam
ahhh jak się cieszę, że już z Wami jestem, tylko J. też mógłby być przy mnie