Autor Wątek: Tyluni relacja ;-)  (Przeczytany 11752 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Odp: Tyluni relacja ;-)
« Odpowiedź #90 dnia: 4 Sierpnia 2007, 13:20 »
Tylunia prześlicznie, nie mogę wyjść z podziwu - ciarki mnie przechodzą... ja też tak chcę!!!!

A fotek to może nam już szanowna pani mężatka więcej zapoda?? chcemy jeszcze!!!! I jeszcze zabawa!! i wszystko!!

Offline Izunia

• uzależniony
  • data ślubu: 11.08.07
« Odpowiedź #91 dnia: 7 Sierpnia 2007, 18:23 »
Tylunia piekne zdjecia!!
Napisz jak czujesz sie jako mezatka - kurcze to juz miesiac!!
Natalia   10.10.2008  
David      15.06.2013  

Offline Niusia

• użytkownik
  • **
  • Kocham Mojego Misia!!!!!!!!!
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #92 dnia: 7 Sierpnia 2007, 19:30 »
Wow... wyglądałaś jak księżniczka najprawdziwsza!!!!!!!! Ślicznie!!!!!!!! Nie mogłam oderwać oczu..... Zdjęcia bombowe!!!!!!!

Offline grubcio

• zapaleniec
« Odpowiedź #93 dnia: 8 Sierpnia 2007, 08:52 »
REWELACJA!!!![/c

powinni cię zaprosić jako chodząca reklama przyszłej panny młodej: jako wzór!!

a zdjęcia cudne.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #94 dnia: 9 Sierpnia 2007, 10:55 »
Fotki studyjne  :o  - PIĘKNE :D , sliczna z Was para  ;D

a teraz TYluniu dawaj tu zabawe, tańce, harce  :D :D :D

Offline isiaczek
  • entuzjasta
  • data ślubu: Long time ago ;D
« Odpowiedź #95 dnia: 9 Sierpnia 2007, 11:40 »
Tyluniu wyglądałaś rzeczywiście imponująco! A mam takie małe pytanie. Jak ustawiliście stoły w Hetmanie? Ja też będę miała tam wesele i nie wiem jak je ustawić aby goście się nie gnieździli. Czy wystrój sali podobała wam się (na zdjęciach nie widać jak miałaś udekorowaną salę) i kto stroił salę:  obsługa Hetmana czy prywatna firma. Będę wdzięczna za odpowiedź bo niewiele tu na forum na temat Hetmana (zwłaszcza po remoncie). Dziękuję i moje gratulacje!!!

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #96 dnia: 10 Sierpnia 2007, 00:57 »
hej hej ostatnio zaniedbałam forum bo w  naszym mieszkanku nie ma internetu i gdy tylko gdzies go dorwe to raczej czytam
co do Hetmana to wszystko pieknie dekoracje robil Lokal Pani B pytala nas czy chcemy cos zmieniac ale my wolelismy nie co do stolow to mielismy pelna swobode za co jestem wdzieczna poniewaz w kwietniu mielismy tam bal absolutoryjny i juz wiedzialam ze najgorsze miejscowki sa pod scena ( sama tam siedzialam na balu) dalo sie wytrzymac ale co to za przyjemnosc...wiec tak kombinowalismy ze stolami ze do dnia przed slubem jak okazalo sie ze ktos nie przyjedzie obcinalam miejsca pod scena...i siedzialo chyba 3 osoby tylem do parkietu i para przodem posadzilam tam mlodych bo mialam winietki i nie bylo problemu ;D
chce jeszcze cos napisac wesele ylo super obsuga sie uwijala Pani B bardzo mila itd...ale no wlasnie nie moze byc tak calkiem idealnie...jak wiecie nie podpisuje sie umowy i pozniej sa koszta o ktorych wczesniej nie bylo mowy...i niesmak pozostal...np. pisalam ze placilismy 110zl za osobe bez alkoholu, ciast, owocow, napojów, tortu...i w tygodniu przed  uroczystoscia dowiadujemy sie ze jeszcze 1000zl za wynajecie sali.... 8)
odnosnie poprawin pytalismy jak by one wygladaly bo nie wiedzelsimy czy robic wiec dowiadujemy sie ze poprawiny z tego co zostalo z wesela plus jak chcemy cos na goraco to trzeba zaplacic dodatkowo bo specjalnie trzeba robic no to oki zdecydowalismy sie..i co we wtorek w tygodniu przed slubem idziemy zaplacic calosc i dowiadujemy sie ze oprocz wszystkiego na poprawiny placimy 100zl od godziny za sale??????? ??? 8) 8) 8) i niesmak mi zostal...bo co to za jakies wymyslone koszty skoro jest cena za osobe to nie powinno byc jakis dodatkow z kosmosu...bo niby za co placimy ta kase za sale???? to nie grodki dzialkowe...i jeszcze jedno szkoda ze nie wiedzialam o tym wczesniej bo i tak zaplacilismy bez mrugnienia okiem bo co zrobic....ale wolalabym decydujac sie na lokal wiedziec wszystko by miec swiadomosc  jakie koszty a nie zostalismy przparci do muru  :-\
powiem tak mialam ego nie pisac ale ja chcialabym zeby ktos napisal cos takiego przede mna bym wiedziala przynajmniej na czym stoje
mielismy poprawiny od 14 do 20 czyli przed 5 godzin ale tak imprezka sie rozkrecila ze chcielismy przedluzyc ale cos tam nie mozna bylo...w sumie jestesmy zadowoleni z Lokalu oprocz tych kosztow wszyscy mili usmiechnieci otwarci na propozycje jakie chcialam balony to zrobili ja dodalam swoje nie bylo problemu , sami udekorowalismy korytarz i nawet moja kuzynka robila gwiazdki na sale ktore rownizez sami wieszalismy zaluje tylko ze nie mam zdjecia ukladu stolów ale postaram sie jutro naszkicowac gdzies mam reczna robote usadzenie gosci zajelo mi jakies 2 godziny i bylo wedlug mnie ok ;D po 23 dzien przed slubem ukladalismy winietki na taerzykach....eh fajnie bylo ;D

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #97 dnia: 10 Sierpnia 2007, 01:26 »
a tak w ogole to chcialabym jeszcze raz to wszystko przezyc tylko tym razem bym sie wyspala..hehe jak sobie pomysle jakies 4 godziny snu i to w walkach...pozniej na 7 fryzura makijaz wpiecie welonu ...eh glowa mnie juz bolala po pryjezdzie z lisciastej do domu a tu caly dzien i noc przede mna 8) chcialam napisac ze Panie z Lisciatej zahwycily mnie na calej lini naprawde zrobily mi makijaz jaki chcialam... ;D bylam bardzo zadowolona mimo pogody...to jak loteria ;D
ale najfajniejsze bylo jak dziewczyny na lisciatej opowiadaly ze Konie czyszcza na uroczystosc ze swadek nie dostal podpisu..moj swiadek ez nie dostal bo ksadz stwierdzil  ze podpisywanie to czys dziwny pomysl i mu nie podpisal...co za kretyn..wiec swiadek byl kilka razy u spowiedzi az dostal podpis...
pozniej dzwonil do mnie florysta Pan Piotr i pyta czy widzialam wazanke ( aaaaaaa nie moglam sie jej doczekac) mowie ze nie a on na to bo wie Pani wyszla mi duza.... mysle sobie o nieeeeee...dzwonie do Rysia i pytam jak wiazanka a co moze facet powiedziec o wiazance...nie no fajna...ale jak ja zobaczylam to nie chcialam z rak wypuscic ;D

za to w kosciele to tak smiac mi sie chcialo...ze podobno tylne lawki obstawialy kiedy wybuchne smiechem....ksiadz tez sie brechtal....a ile nerwow ustalanie z nim wszystkiego przed wejsciem na uroczstosc...pytam czy moze ktos od nas czytac na mszy mowi ok ja mam pzygotowane 2 czytania jedno moj kolega drugie swiadkowa...ksiadz ze jest jedno(pewnie chcial szybciej skonczyc) wiec moja swiadkowa patrzy na mnie blagalnym wzrokiem mowie ok Darek bedzie czytal...tylko trzeba mu to powiedziec...przechodzimy do wejscia do koscola a jego nie ma swiadkowa sprawdza kosciol nie ma go...noladnie pomysli ze ASka czyta 1 i nikt nie wyjdzie...w koncu turz przed wejsiem JEST mowimy szybko ty czytasz i ok zna sie na tym jak malo kto od 92  jest lektorem u  nas w kosciele 8) spokojni idziemy do oltarza partze na prawo i ewo o ciocia...o wujek...eh ;D

najbardziej to az podskoczylam jak dojrzalam forumki najpierw Anie (Anjuschke) i Złotko od razu ja rozpoznałam ;D i ladnie sie przywitalam pozniej zobaczylam Ule ( Froogunie) z mezem tak mi sie cieplutko na serduszku zrobilo ;D ;D ;D DZIEKUJE Z ZE MNA ;D ;D ;D

a pozniej wesele wybor polskiejj piosenki na pierwszy taniec byl trafiony bo wszyscy....spiewali glosna ja z orkiestra... ;D i pozniej tance....pamietam jak mnie buty poobcieraly ( a zabezpieczylam sie plastrami dookola zanim je ubralam ) z emyslalam sobie no ladnie najpiekiejszy dzien w moim zyciu a ja juz nie chce mam dosc.. :'( po polnocy mamusia przywiozla mi moje ukochane sandalki..jakbym odzyla... 8) tylko bardzo sie slizgalam po parkiecie ale juz nic nie bolalo i bawilam sie do rana ;D ;D ;D

ps. wlasnie zapytajcie sie czy w Hetmanie nie pastuja podlogi przed imprfeza bo nam umknelo i bylam pewna ze ja wypastowali a ja dopiero zaczlam sie slizgac jak zmienilam buty... ???  warto zapytac zeby ktos sie nie wywrocil ;D
zaraz wrzuce fotke na dobranoc 8)

buzka :D

Offline grubcio

• zapaleniec
« Odpowiedź #98 dnia: 10 Sierpnia 2007, 07:48 »
widze że w odliczanku szykuje się jakiś wyjazd.
w takim razie szybciutko chcemy więcej zdjęć!!!!!

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #99 dnia: 10 Sierpnia 2007, 11:00 »
a szykuje sie szykuje a my wciaz w rozjazdach  ;D tydzien tu tydzien tam eh... :D

Offline kaskag
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #100 dnia: 10 Sierpnia 2007, 12:06 »
Dopiero dzisiaj dotarłam do twojej relacji... Zdjęcia przepięknę!! wyglądałaś oszałamiajaco.

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #101 dnia: 10 Sierpnia 2007, 15:17 »
Tylunia, dawaj resztę fotek.....
Mnie te w ogóle nie zaspakajają!

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #102 dnia: 10 Sierpnia 2007, 16:25 »
Cuuuuudowne te zdjęcia, prześliczna ostatnia fotka!!!!!
Mam nadzieję, że będzie więcej!

Też mam podobnie, że chciałabym to jeszcze raz przeżyć. Słyszałam, jak niektóre dziewczyny mówią, że 'fajnie było, ale dobrze że już po'. Teraz mnie aż coś w sercu ściska, kiedy rozmawiam z innymi o ich przygotowaniach.
To było naprawdę niesamowite przeżycie!

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #103 dnia: 10 Sierpnia 2007, 19:07 »
Przezycie jest niesamowite 8)
isiaczek specjalnie dla Ciebie mniej wiecej ustawienie stołów prosze o uruchomienie wyobrazni poniewaz nie zrobilismy fotek jak stoly sa przygotowane 8) zaczynamy

od sciany staly stolu w literke C jak widac na fotce to jest ten cypelek pod scena po drugiej stronie byl ciut dluzszy 8)

po drugiej stronie (pod oknem) byly stoly w literke I cos tam na fotce widac 8)

a tu jest nasz stolik przy wejsciu ;D przed kuchnia

zazwyczaj para mloda siedzi tam gdzie lustro na 1 fotce ale my mielismy 100osob wiec u nas by tak nie przeszlo bo nie chcielismy gosci sadzac pod scena przy glosnikach a jakby bylo mniej osob to zawsze mozna inaczej cos wymyslec 8) 8) 8) 8) 8) 8)

mam nadzieje ze cos tam widac ;D
dziekuje Wam bardzo za mile slowa  ;D zaraz cos wrzuce ;D

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #104 dnia: 10 Sierpnia 2007, 19:54 »

Offline **sloneczko**

• maniak
  • data ślubu: 02-05-2007
« Odpowiedź #105 dnia: 10 Sierpnia 2007, 20:41 »
Sylwuniu! Przede wszystkim wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia - niech się Wam wiedzie jak najlepiej  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

że piękną panną młodą byłaś - to nie ulega wątpliwości, ale dlaczego tak mało fociaków??

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
« Odpowiedź #106 dnia: 10 Sierpnia 2007, 21:05 »
Tyluniu to zdjęcie koło wiatraka - BOMBA!!! Jak dla mnie najlepsze !!

Offline isiaczek
  • entuzjasta
  • data ślubu: Long time ago ;D
« Odpowiedź #107 dnia: 11 Sierpnia 2007, 00:07 »
Tyluniu wieeeeeeeeeeeeeelkie dzięki za fotki. Myślę ze stoły ustawimy podobnie. W kazdym razie nie mam sie o co bac bo sala wyglądała świetnie. A wasze zdjęcia.... miód malina. Piękna kobieta nawet na rozmazanym zdjęciu będzie ślicznie wyglądać, a co dopiero na profesjonalnym...Naprawde szacuneczek. Pierwsza klasa. Az mi szkoda ze u nas pleneru nie bedzie,ale coz...jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. Pozdrawiam i wielkie dzieki!!!

Offline Niusia

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #108 dnia: 11 Sierpnia 2007, 09:17 »
Fotki przepiękne!!!!!!! Cały czas jak tu wchodze to zapierają mi dech w piersiach!!!

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #109 dnia: 11 Sierpnia 2007, 13:10 »
Sylwia jakie prześliczne zdjęcia!!!! Studio to pikuć przy plenerze!!!!!! Plener już widać ze taki na luzie, prześliczny!!!

Chcemy wiecej :)

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
« Odpowiedź #110 dnia: 11 Sierpnia 2007, 14:31 »
Tylciu...co tak po jednej wrzucasz...prosimy o całą serię...zapowiada się bajecznie :)
Wiatraczki i łódeczka....dawaj kochana  :-*

"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline grubcio

• zapaleniec
« Odpowiedź #111 dnia: 13 Sierpnia 2007, 09:10 »
no nie karz się prosić o więcej zdjęć!!! :-*

Offline ewajasz

• entuzjasta
  • data ślubu: 15-09-2007
« Odpowiedź #112 dnia: 13 Sierpnia 2007, 12:36 »
Tyluniu Ty się nie znęcaj nad nami!!!no! ;D

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #113 dnia: 13 Sierpnia 2007, 12:45 »
Śliczne te ostatnie fotki!!! Naprawdę śliczna z Ciebie kobietka!!

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
« Odpowiedź #114 dnia: 13 Sierpnia 2007, 13:16 »
pieknie wygladals !!!!!!!!!!!!!!! a fotki boskie  :D

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #115 dnia: 14 Sierpnia 2007, 20:56 »
Dziekuje Wam bardzo za mile slowa ;D ;D ;D i cierpliwosc...poniewaz teraz nie mam netu a jak przyjde do domu to tylko na szybko wchodze na forum w skrocie  co u kogo slychac  ;D dzisiaj juz wrzuce wiecej fotek jesli imageshack pozwoli 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

ps. po wyjezdzie do wloch bede sie starala jak najszybciej zalatwic net ale tez bede miala chwilowy odwyk :o :o :o

Offline tylunia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #116 dnia: 14 Sierpnia 2007, 22:31 »
zaczynamy pierwsza seria fotek  ;D

druga seria...w pszenicy 8) (chyba)

mam nadzieje ze choc troszke zaspokoilam Wasza ciekawosc ;D

buziaki i do jutra ;D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #117 dnia: 15 Sierpnia 2007, 12:57 »
Już jest jutro, chcemy więcej... nie czuję się zaspokojona.

:tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Niusia

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #118 dnia: 15 Sierpnia 2007, 13:15 »
Te zdjęcia są bombowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więcej więcej więcej zdecydowanie więcej zdjęć prosiimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #119 dnia: 15 Sierpnia 2007, 17:04 »
śliczne fotki!!!

rozumiem że będzie jeszcze trzecia seria??
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień