Autor Wątek: Hotel Sens w Dołujach - proszę o opinie  (Przeczytany 11604 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aurelka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: lato.2015
Odp: Hotel Sens w Dołujach - proszę o opinie
« Odpowiedź #90 dnia: 12 Kwietnia 2014, 16:58 »
nie no nie przesadzaj nikt z nas nie spi na pieniadzach i nie wygral w toto lotka....no ale jak mowisz ze nie macie, to nie macie....ale moze twoj przyszly maz dostanie np. za rok lepsza prace, albo ty....i wtedy zrobicie wesele....ja sama jestem zaskoczona ze wszystko jest tak drogie, mialam okreslony budzet na to...a po rezerwacjach, i policzeniu wyjdzie wieciej o sporo...a od rodzicow to bym nie wziela ani zlotowki, bo to nasz dzien i my na niego zarobilismy.

Offline aurelka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: lato.2015
« Odpowiedź #91 dnia: 12 Kwietnia 2014, 17:01 »
No ale ja nic innego nie moge ci powiedziec, masz kogos kto ci kocha....moze nie ma pensji prezesa ale cie kocha i to najwazniejsze.

Offline Daenerys

• forumowicz
  • data ślubu: 28.08.2015.
« Odpowiedź #92 dnia: 13 Kwietnia 2014, 11:09 »
dzieki za rady,ale sa nieadekwatne do sytuacji gdyz jak juz kilka razy napisalam MNIE I MOJA RODZINE STAC NA WESELE,A jego nie:(poza tym za co poplacimy rachunki po weselu.nie ma to zadnej przyszlosci niestety:(

Offline kluseczka_85

• forumowicz
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #93 dnia: 13 Kwietnia 2014, 18:01 »
Daenerys proponuję założyć własny temat i tam wylewać smutki na temat narzeczonego, bo się w tej chwili zrobił offtopic, miało być o hotelu Sens, a nie o Twoich problemach z narzeczonym i o tym, że Ciebie stać, a jego nie... Jest jedno wyjście z tej sytuacji, albo niech chłopak zmieni prace, albo ty zmień narzeczonego, bo widzę, że jego praca i niskie zarobki, to spory problem dla Ciebie.

Proponuję wrócić na temat opini na temat hotelu Sens :)

Od siebie dodam,że mają tam przepyszną fontannę czekoladową, ale minusem moim zdaniem jest brak rolet na oknach i drzwiach wyjściowych do części ogrodowej i robi się bardzo brzydkie oświetlenie ( ludzie do połowy są prześwietleni w słońcu, od połowy ciemni, bardzo nierówne oświetlenie- dla fotografa czy filmowca to niezła kasza....) , dopiero jest lepiej po zachodzie słońca. Opcja rolet na oknie byłaby super.

Jedzenie jest bardzo smaczne, a Panie kelnerki zwinnie się uwijają.

Offline Daenerys

• forumowicz
  • data ślubu: 28.08.2015.
« Odpowiedź #94 dnia: 13 Kwietnia 2014, 22:13 »
a dla kogo maly dochod to nie jest problem?jakbyscie czytaly ze zozumieniem,to by nie bylo offu.bylismy tam z narzeczonym i nam sie jednak tam nie spodobalo.ogrodek mikry.prawie go nie ma.wlasciciel niezbyt mily.

Offline selena86
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.06.2013
« Odpowiedź #95 dnia: 14 Maja 2014, 20:31 »
Moje wesele odbyło się 1 czerwca 2013 wlasnie w hotelu sens i to byl bardzo dobry wybor :) jedzenie przepyszne fontanna rewelacja no i stol wiejski ktory mial bardzo duze powodzenie :) goscie wcale sie nie sciskali :) a bylo ich prawie 100 w tym dzieciaki biegajace i szlejace przy muzyce :) do 7 rano tancowalismy i o 12 zaczelismy poprawiny i do samego konca trwały :) a co do włascicieli sa gusta i gusciki ale ja mam o nich bardzo dobrze zdanie :) obaj dla nas byli mega sympatyczny :) i wszystko bylo tak jak chcielismy :)

polecam z czystm sumieniem :)