Autor Wątek: Gorąca relacja ze ślubu Gemini  (Przeczytany 18808 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Odp: Gorąca relacja ze ślubu Gemini
« Odpowiedź #30 dnia: 3 Lipca 2007, 22:46 »
Gem wygladalas FENOMENALNIE  :szczeka: :szczeka: :szczeka:

PIEKNIE  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #31 dnia: 4 Lipca 2007, 13:49 »
Pięknie wyglądaliście, czekamy z niecierpliwością na ciąg dalszy :tupot:

Offline stewe_griffin

• bywalec
  • data ślubu: 28.09.2007
« Odpowiedź #32 dnia: 4 Lipca 2007, 14:00 »
serdeczne gratulacje i najlepsze życzenia

Panna Młoda prześliczna  :)
czekamy na więcej :tupot: :tupot: :tupot:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #33 dnia: 4 Lipca 2007, 14:28 »
Piękna Młoda Para  :brawo_2:

Gratulacje!!!

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #34 dnia: 9 Lipca 2007, 18:26 »
Cudnie!!!!!! Wiecej zdjęć poprosze!!!!! :)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
« Odpowiedź #35 dnia: 10 Lipca 2007, 11:10 »
Śliczne zdjęcia!!!!
Wszystkiego najlepszego!!!
Czekamy na powrót z podróży poślubnej i oczywiście na zdjęcia!!

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #36 dnia: 13 Lipca 2007, 10:10 »
Moniczko wyglądałaś poprostu..... no poprostu brak słów, aby wyrazić zachwyt nad Twoim urokiem i wdziękiem. Ślicznie poprostu. Wkej więcej fotek, bo z zachwytem się je ogląda. Życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:)

Offline anelle82

• uzależniony
  • data ślubu: 13.10.2007r, godz.16
« Odpowiedź #37 dnia: 13 Lipca 2007, 10:37 »
Gem, chyba mi ślepota poszła na oczy, bo Twoja relacja umknęła mi gdzieś i dopiero dziś ją odnlazłam. Nie lubie się powtarzac po kimś, ale muszę: CUDOWNIE, FENOMENALNIE I BOSKO wyglądałaś w dzień ślubu :skacza:
Ale już chyba jesteś po podróży poślubnej, więc niecierpliwie czekam na foty :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
« Odpowiedź #38 dnia: 13 Lipca 2007, 11:29 »
właśnie Gemini :D :tupot: kilka fotek na początku, to za mało :hahahaha: my chcemy więcej :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #39 dnia: 13 Lipca 2007, 16:49 »
FENOMENALNIE!!!

JA chcę więcej zdjęć  :tupot: :tupot: :tupot: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :tupot: :tupot: :tupot: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

serdeczne życzenia samych CUDOWNYCH chwil

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #40 dnia: 14 Lipca 2007, 23:47 »
Wróciliśmy ;D

Dziuękuję jeszcze raz za wszystkie ciepłe słowa, na dniach postaram się napisac relację i wkleic kilka fotek, na razie próbuję dośc do siebie po powrocie do kraju

Ale było cuuuudownie :D

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #41 dnia: 15 Lipca 2007, 00:11 »
Witaj z powrotem nie mogłyśmy się Ciebie doczekać i Twojej relacji z fotkami ;D odpocznij i wracaj z zapałem do relacji

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 15 Lipca 2007, 09:03 »
No to zaczynamy :)

Zacznę od piątku przed ślubem. Byłam ogólnie w miarę spokojna, tylko jakoś łatwo się wzruszałam. Rano pojechałam zrobic paznokcie, później odebrac suknię i tam właśnie po raz pierwszy się rozpłakałam, kiedy dotarło do mnie, że to już, że już odbieram moją wymarzoną suknię, kiedy panie składały mi życzenia, no po prostu ryczałam jak głupia

Później zawieźliśmy do księdza ostatnie dokumenty i pojechaliśmy odebrac kosze dla rodziców. Dziewczyny powiedziały mi, że właśnie skończyły robic mój bukiet i że wyszedł śliczny, co spowodowało u mnie kolejne morze łez

Obawiałam się więc, że cały swój ślub przepłaczę skoro czułam się taka wzruszona przez cały dzień :hahaha:

Po południu pojechałam z moim jeszcze nie mężem do naszego domu na wieś i tam próbowałam się całkiem wyluzowac. Wróciliśmy dopiero  poźnym wieczorem. Wykąpałam się i siadłam na forum. Byłam całkiem spokojna, posiedziałam chwilę i położyłam się spac. Zasnęłam nawet dośc szybko...

CDN...

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 15 Lipca 2007, 09:32 »
Obudziłam się o...4.45. Mama zapomniała wyłączyc budzik i jak się rozdzwonił rano, to od razu wstałam na równe nogi. O spaniu dalej nawet nie było mowy, byłam za bardzo podekscytowana, ale za to zupełnie spokojna, żadnego stresu

Zjadłam lekkie śniadanie i o 6.00 wyjechaliśmy do mojej fryzjerki, u której miałam byc przed 7.00 a z powoidu remontu drogi dotarłam grubo po 7.00. Biedna miała nerwy i ręce jej się trzęsły, ponieważ w trakcie czesania mnie zaczęły jej się już schodzic następne klientki, które miała czesac po mnie, ale zdążyła uczesac wszystkich, a ja z wpiętym już welonem ruszyłam na makijaż

CDN...

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 15 Lipca 2007, 09:52 »
U makijażystki zeszło mi trochę czasu, bo czekałam jeszcze na mamę i teściową, które też się tam malowały. Pani zabroniła mi kategorycznie płakac, mówiąc, że mam myślec w razie czego ile zapłaciłam za ten makijaż :hahaha: i wiecie co? Pomagało :hahaha:

Przyjechaliśmy do domu i tam zobaczyłam dzieło mojej dzielnej ekipy prowadzonej przez babcię i dziadka w skład której weszli świadkowa, jej rodzice i siostra, kuzynka i sąsiadka. Dzieło wyglądało tak

Dzieciaki na podwórku przekupione cukierkami zamiast zrywac balony dzielnie ich pilnowały. Miały obiecane, że jak tylko odjedziemy mogą sobie zabrac wszystkie :grin:

Odkąd więc weszłam do domu regularnie co 15 minut słyszałam nawoływania do mojego taty "Proszę pana, a my dobrze pilnujemy", "Proszę pana bo jednen pękł, ale to nie nasza wina" "Proszę pana, a są jeszcze cukierki?" :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ja zjadłam lekki obiad i siadłam chwilkę przed telewizorem, bo miałam całą godzinę wolnego czasu. No i wtedy zaczęłam się denerwowac

CDN...

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 15 Lipca 2007, 10:06 »
O 15.00 zaczęłam się ubierac. Nie było jeszcze gości, pomagali mi mama i tata, było cichutko i spokojnie, tak jak chciałam. Dzięki temu miałam chwilę na wyciszenie nerwów. Podczas ubierania mama otarła się buzią o przód mojej sukni i zrobiła mi na samym środku, na przodzie plamę z pudru, za nic nie chciała zejśc, chociaż zapierałyśmy czym się dało, w końcu zwinęłam trochę materiał w tym miejscu, bo na sukni i tak były same marszczenia i plama była mniej widoczna, nie było jej prawie widac, bo nikt z gości nie zauważyła

O tutaj się ubieramy

Jak już stałam w tej sukni i zostało jakieś pół godziny do przyjazdu pana młodego zaczęłam się bardzo denerwowac, stałam tak i stałam i coraz bardziej byłam zestresowana

Nagle zaczęłi schodzic się goście, przyjechał fotograf i usłyszałam z oddali cały koncert klaksonów samochodów. Serce podskoczyło mi do gardła :boje_sie:

CDN...

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 15 Lipca 2007, 10:32 »
Sąsiad zdążył zrobic zdjęcia tego korowodu

Zrobiło się zamieszanie, w domu było nagle bardzo dużo ludzi, ja która nienawidzi byc w centrum zainteresowania, nagle w samym centrum uwagi wszystkich się znalazłam. Otaczało mnie tyle życzliwości, tyle miłości, że czułam to wręcz fizycznie

Pod blokiem zatrzymał się taki samochód

I z niego wysiadł mój przyszły mąż. Przesąd mówi, żeby nie wyglądac przez okno, ale szczerze mówiąc miałam w głebokim poważaniu wszystkie przesądy w tym dniu i gnana ciekawością wisiałam w oknie dobre 10 minut  :hahaha:

Po chwili usłyszałam jak w przedpokoju mój przyszły mąż woła " Czy jest tu jakaś panna młoda?" Wyszłam, M. powiedział " Wyglądasz ślicznie" podał mi bukiet, mój ukochany, wymarzony, który wyglądał dokładnie tak jak chciałam, łzy pojawiły mi się w oczach, ale zaraz pomyślałam " 70 zł za makijaż, 70 zł za makijaż" jakoś przeszło ;D

Uklekneliśmy do błogowieństwa

CDN...

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #47 dnia: 15 Lipca 2007, 10:38 »
Ale fajnieeeeeeeee   ;D

Gratuluje i.......................... wiecej fotek ;D
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline anelle82

• uzależniony
« Odpowiedź #48 dnia: 15 Lipca 2007, 10:48 »
Gem, prześlicznie wyglądałaś, BOSSKO!!! :skacza:
Podoba mi się tez w ogóle cała Twoja relacja ;D
Jak ją czytałam, to miałam łzy w oczach i nie mogę się doczekać mojego wielkiego dnia :los:

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 15 Lipca 2007, 11:08 »
Rodzice dzielnie się trzymali, jedynie teśc się rozkleił błogosławiąc nas, po chwili wyszliśmy  i ruszyliśmy do kościoła

Pod kościołem nie mogłam się nacieszyc, tym, że widzę bliskie mi osoby, że przyszli, że są z nami

Poszliśmy do kancelarii podpisac wszystkie papiery

I weszliśmy do kościoła

Dekoratorki spisały się na medal, wogóle przystrój kościoła, samochodu, mój bukiet i kosze dla rodziców mnie zachwyciły

Tak wyglądał kościół

Przy dźwiękach trąbki ruszyliśmy do ołtarza

Oprawa muzyczna też była bez zarzutu. Jedyne czego żałuję, to że nie zaśpiewała dziewczyna, która również byłaz chłopakiem, który grał na trąbce. Miała problemy z gardłem i nie mogła zaśpiewac, za to zagrała przepięknie na skrzypcach, choc skrzypiec nie zamawialiśmy

Jeśli chodzi o kazanie, to wszystko pamietam, niestety, bo ksiądz miał chyba zły dzień. Wplatał jakieś polityczne teksty, ganił katolików, że nie chodzą do spowiedzi i do kościoła, mówił, że teraz to wszystko jest jest pięknie, ale ciekawe czy tak będzie jak za kilka lat będziemy jeździc na wózkach inwalidzkich :twisted: wszyscy goście byli zniesmaczeni, a ja tylko czekałam aż przyczepi się do mojego dekoltu nie przysłoniętego szalem, ale jakoś mi się upiekło

Tak więc jedynym zgrzytem w całym tym dniu był właśnie ksiądz

W kościele trzymałam sie dzielnie, choc w pewnym momencie zakręciło mi się w głowie i zrobiło mi się ciemno przed oczami. Bałam się, że zemdleję, ale jakoś się pozbierałam

Przysięgę powiedzieliśmy spokojnie, bez pomyłek, chociaż M. raz się zająknął. Wszycsy mówili, że bardzo ładnie, ja starałam się tylko, żeby mówic głośno

Msza trwała około 50 minut i po mszy kiedy odwróciliśmy się od ołtarza w kierunku wyjścia, poczułam się jak w Hollywood, zobaczyłam ogrom ludzi z aparatami fotograficznymi :hahaha:

Przed kościołem posypał się na nas ryż i pieniądze. Dostaliśmy od mojej kuzynki pończochy do których zbieraliśmy pieniądze, ponoc kto zbierze więcej, będzie trzymał w domu kasę :lol:

Później pojechaliśmy na salę, gdzie rodzice przywitali nas chlebem i solą, a kelnerzy szampanem

A po podpięciu mi trenu

wesele zaczęło się na dobre

Oólnie jesteśmy bardzo zadowoleni. Wesele się udało, goście zachwyceni, tradycyjnie powtarzali, że na tak udanym weselu jeszcze nie byli. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, jedzenia i zespołu. Co do kamerzysty i fotografa jeszcze nie wiem, bo zdjęc i płyty jeszcze nie mamy

Udało mi się przeżyc ten dzień bez łez, poryczałam się dopiero w poprawiny, kiedy poszłam podziękowac kelnerom za obsługę i zajęcie się nami.

Ogólnie było cudownie. szkoda, że nie mogę przeżyc tego dnia jeszcze raz :wink:
Napisane: Lipiec 15, 2007, 11:02:28
A jako że od wszystkich usłyszałam, że w pierwszy dzień wyglądałam ładnie, ale każda panna młoda wygląda ładnie, a na drugi dzień wyglądałam ślicznie :hahaha: i lepiej niż w pierwszy :hahaha:, oto kilka fotek z poprawin

Przepraszam, za wszystkie błedy, za literówki i za to, że czasami wszystko jest napisane chaotycznie, ale nawet teraz nie mogę opanowac emocjii, kiedy przypominam sobie ten dzień

Anelle82 już niedługo kochana :przytul: a my będziemy czekały z niecierpliwością na Twoją relację :)

Offline anelle82

• uzależniony
« Odpowiedź #50 dnia: 15 Lipca 2007, 11:31 »

Anelle82 już niedługo kochana :przytul: a my będziemy czekały z niecierpliwością na Twoją relację :)

Gemuś  :przytul: :przytul: :przytul:
I jeszcze raz muszę powiedzieć, że wyglądałaś przecudnie :los:

Offline ajako
  • forumowicz
« Odpowiedź #51 dnia: 15 Lipca 2007, 12:36 »
WOW WOW WOW  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
 Naprawde przeslicznie!!!! Moje gratulacje!!!!!
Rzeczywiscie poprawinowy image powalajacy!!!!

ps. A na zdjeciach wygladasz jakbys przed obiektywem była urodzona, wiec skad to uczucie nie lubienia (hahaha, ale mi sie napisalo) bycia w centrum zainteresowania????
Jestescie oboje naprawde bardzo fotogeniczni!!!

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
« Odpowiedź #52 dnia: 15 Lipca 2007, 12:45 »
śliczne zdjęcia :brawo_2: a to hasło :pamiętaj ile dałaś za ten makijaż"- świetne, żeby się nie popłakać :D
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 15 Lipca 2007, 12:47 »
Po prostu nie lubię kiedy wszyscy na mnie patrzą, tak jakoś mam od dziecka ;D Nie wiem dlaczego  :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #54 dnia: 15 Lipca 2007, 13:36 »
Pięknie cudownie i słów zachwytu aż brak tak pięknie wyglądałaś, kościół, wiązanka (śliczny kolorek róż a te dwa serduszka  :o :szczeka: ) i pierwszy raz podczas czytania czyjejś relacji sama uroniłam kilka łez, chciałabym tak idealnie wyglądać w naszym dniu.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!

Offline Gemini
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #55 dnia: 15 Lipca 2007, 13:45 »
Dziękuję kochane :uscisk:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 15 Lipca 2007, 16:31 »
Gemini super relacja!!

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #57 dnia: 15 Lipca 2007, 18:58 »
Gem piekna  z Ciebie kobieta to i fociaki rewelacyjne  ;D
Ale z goścmi musze sie zgodzic :) Każd aPM jest urocza..ale twoja poprawinowa  :mdleje: bomba  ;D

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #58 dnia: 15 Lipca 2007, 19:01 »
Monisiu.
Wyglądałaś pięknie.
Twój Mąż również.
Samochodzik pięknie ubrany, baloniki przy domku wyglądały imponująco.

Bardzo czekałam na Twoją relację :przytul:

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #59 dnia: 16 Lipca 2007, 09:41 »
Gratulacje! wygladałaś cudownie, a na poprawinach to już w ogóle bomba ;D