Autor Wątek: Suknia La Sposa, model Sharon (koronkowa "rybka")  (Przeczytany 3079 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ewak
  • bywalec
Suknia La Sposa, model Sharon (koronkowa "rybka")
« dnia: 2 Lipca 2007, 05:40 »
Z bolem serca wystawiam ogloszenie o sprzedazy sukni La Sposa, model z 2007: Sharon. Suknia jest w kolorze kosci sloniowej, jednoczesciowa, ma podpinany tren. Rozmiar 34/36 (oryginalnie pomniejszane hiszpanskie 38 ). Wzrost 164 cm +6 cm obcas. Oczywiscie jest po praniu chemicznym. Nie jest zniszczona, bo dbalam o nia bardzo.

Zdjecia katalogowe (zdecydowanie nie oddaja uroku sukni):

Troche zdjec real:

Suknia ma wszyste poduszki modelujace biust:

Zblizenie na koronki, ktore mnie tak urzekly. Sa one dodatkowo podkreslone cekinami, perelkami:

Z brosz, ktore znajdowaly sie na udach, zrobilam ozdobe na reke oraz przypinke do wlosow (oczywiscie mozna je z powrotem przyszyc tam, gdzie producent je umiejscowil oryginalnie):

W moim odczuciu suknia jest megawygodna, lekka, seksowna i najpiekniejsza na swiecie  8)

Oczywiscie wiecej zdjec sukni przesle na maila wszystkim zainteresowanym. Moj e-mail: ewak_mail@buziaczek.pl
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Gabiś
  • Gość
Odp: Suknia La Sposa, model Sharon (koronkowa "rybka")
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lipca 2007, 11:13 »
Moge wiedzieć skąd jesteś i jaką cenę proponujesz?? bo byłabym zainteresowana:)

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Lipca 2007, 14:24 »
Gabis sprawdz priva :)
Siumao - rocznik 2006, mala, ekonomiczna, naped na 4 lapy, awangardowa laciata tapicerka, serwisowana u autoryzowanego weta, pieknie sie prowadzi na smyczy.

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Stycznia 2009, 09:00 »
Zabieram sie do tej sprzedazy jak pies do jeza i efekty sa takie, ze suknia wciaz wisi w mojej szafie. Uwielbiam na nia patrzec, ale zal mi ze swiadomoscia, ze nikogo procz mnie, nie zachwyci juz swym urokiem.

Dlatego podbijam, informujac jednoczesnie ze opuszczam cene. Zapraszam do zakupu.

Offline ewak
  • bywalec
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Kwietnia 2009, 12:58 »
Zbieram na wyprawke dla dzieciecia, ktore niebawem ma sie narodzic, wiec podbijam ogloszenie ;)

Wymiary sukni, ktorej jestem pierwsza i jak dotad jedyna wlascicielka:
- Rozmiar 34/36 (pomniejszone hiszpanskie 38, jest wszysty niewielki zapas materialu, mozliwa wiec delikatna przerobka)
- Biust - 75 B (wszyte miseczki podtrzymujace piersi, nie jest potrzebny stanik)
- Talia (miara pobierana z sukni) - 68-69 cm
- Biodra (miara pobierana z sukni) - 78-79 cm
- Wzrost 164 cm + 6 cm obcas.

Cena spada do 1600 zl + ewnetualne koszty wysylki. Ogloszenie wystawilam tez w kilku innych miejscach w sieci, wiec kto pierwszy ten lepszy.