Autor Wątek: Zespół Song z Chorzowa czy Abmix z Sosnowca  (Przeczytany 1631 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mario_in_206
  • nowicjusz
  • *
Zespół Song z Chorzowa czy Abmix z Sosnowca
« dnia: 27 Kwietnia 2008, 19:01 »
Witam wszystkich,
mam dylemat który wybrać zespół na wesele- Song z Chorzowa czy Abmix z Sosnowca.
Czy ktoś może zna te zespoły?
Prosze o opinie.

Offline DianaK.

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.07.2009r.
Odp: Zespół Song z Chorzowa czy Abmix z Sosnowca
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Czerwca 2008, 11:26 »
Z tych dwóch zespołów natknęłam się jedynie na "Abmix" i muszę powiedzieć, że nie zrobili na mnie wielkiego wrażenia.  Ja ostatecznie wybrałam "Maxis" a po spotkaniu z jednym z członków potwierdziło się, że to był dobry wybór.  Tutaj podaje ich stronę internetową: REGULAMIN! może to w czymś pomoże :)
« Ostatnia zmiana: 3 Lipca 2008, 20:46 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline Linttia

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.08.2009r.  :D
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Lipca 2008, 20:11 »
Myśleliśmy nad zespołem Abmix dość długo, ale w końcu rezerwacja padła na zespół Gryf z Olkusza :)
Bo w Twoje życie weszło moje życie i najpiękniejsze sny

Offline Nikratka

• forumowicz
  • data ślubu: 02.07.2011
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Grudnia 2009, 18:27 »
Witam serdecznie,

Ponawiam prośbę autora tematu.
Bardzo proszę wszystkie osoby znające jakiekolwiek opinie dotyczące zespołów Abmix (Sosnowiec,Będzin) i Song (Chorzów) o umieszczenie je na forum lub o przesłanie ich na PW.  Jestem obecnie na etapie poszukiwania zespołu muzycznego - 3-4 osobowego na wesele 2. 7. 2011 roku - Abmix i Song zaliczają się do moich faworytów, ale jestem otwarta także na inne propozycje.

Pozdrawiam,
Sylwia

Offline Przyszły mąż
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Grudnia 2009, 20:25 »
Witam.
Byłem na weselu na którym grał zespól Abmix i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. . . . . . sam ich w końcu będę miał na swoim weselu :).  Zespół potrafi wejść w atmosferę zabawy gości dzięki czemu to nie oni odgrywają główne skrzypce.  Ponadto mają szeroki zestaw kulturalnych, wesołych zabaw weselnych co na pewno rozrusza gości.  A dobra zabawa jest ponad wszystkim niż super wykształcone i wyuczone głosy wokalistów, chociaż nie mowie ze ich nie maja.  Pozdrawiam.