Autor Wątek: PILNE!  (Przeczytany 1993 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalether
  • nowicjusz
  • *
PILNE!
« dnia: 16 Sierpnia 2006, 11:57 »
Niedługo wybieram się na wesele mojej przyjaciółki (jednej z oddanych forumowiczek), ale niestety od niedawna nie mam już z kim iść... :(
 Troszkę to krępujące, ale pomyślałam, że może znacie kogoś kto mógłby się ze mną wybrać... :oops: Po prostu nie chcę być sama tego, ważnego dla Agnieszki dnia, i swoją smętną miną popsuć jej uroczystości.

24-letnia brunetka

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
PILNE!
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Sierpnia 2006, 15:26 »
Bardzo dziwne , jak dla mnie , jest to "ogłoszenie"
Wydaje mi sie ze powinnas , jak już , to isć z kolegą a nie szukac "pana do towarzystwa"  :wink:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Antalis
  • Chuck Norris
PILNE!
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Sierpnia 2006, 23:20 »
Wydaje mi sie ze powinnas , jak już , to isć z kolegą a nie szukac "pana do towarzystwa"

Zwłaszcza ze tutaj 99,9 % bywalców jest zajętych a o "wypozyczaniu" partnera była juz rozmowa.
Ela ma racje - wez jakiegos qmpla .
Jak dla mnie "ogloszenie" delikatnie mowiąc nie na miejscu.

P.S. Kolezanka na pewno zrozumiałaby jak przyjdziesz sama - a tak szukasz gościa zupełnie CI obcego . Osobiscie jak bym juz musiala to szlabym z kims zaufanym co by mi siary nie narobił.

Offline Kalether
  • nowicjusz
  • *
Przepraszam tych wszystkich, którzy poczuli się urażeni...
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Sierpnia 2006, 12:41 »
Przepraszam tych wszystkich, którzy poczuli się urażeni. Nie było to moim zamiarem. :oops:
Może rzeczywiście nie jest to najlepszy sposób. Chyba po prostu nie pójde na to wesele, a jesli porozmawiam z Agą to powinna to zrozumieć.

Offline madziulek

• Chuck Norris
PILNE!
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Sierpnia 2006, 15:37 »
A nie możesz iść sama?? ja kilka razy byłam na weselach sama i było super
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline _maaja
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11,08,2007
PILNE!
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Sierpnia 2006, 17:06 »
ja na twoim miejscu nie zmarnowałabym okazji do zabawy i też poszła bym sama przecież samemu też można się dobrze bawić i na tym weselu napewno poznasz ludzi z którymi się będziesz mogła bawić