Autor Wątek: Lokal Pinocy, Lędziny (proszę o opinie)  (Przeczytany 38026 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kati44
  • nowicjusz
  • *
Odp: Lokal Pinocy, Lędziny (proszę o opinie)
« Odpowiedź #60 dnia: 23 Kwietnia 2015, 14:17 »
czy ma ktoś aktualne informacje o weselach U Pinocego? nie zaniżyli poziomu ?

Offline monaj18
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #61 dnia: 17 Sierpnia 2015, 15:59 »
byłam gościem na weselu w restauracji pinocy i jestem zdegustowana, zwłaszcza obsługą! Panie kelnerki ogólnie miały w nosie to jak było na stołach oraz wyglądał jakby im ktoś kazał pracować zaczynając od ubioru(niechlujny i brak pełnego obuwia!, jedna z pań chodziła w japonkach!!!)kończąc na podejściu do gościa, który powinien być jednak najważniejszy.  Ogólnie sala jest ładna, ale cała reszta to kicha w toaletach było brudno i bardzo duszno (zero wentylacji, co skutkowało bardzo brzydkim zapachem), a klimatyzacja z czasem przestała działać.  Jedzenie było przesolone i dość tłuste.  Zdecydowanie odradzam tamto miejsce. 

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #62 dnia: 17 Sierpnia 2015, 21:36 »
hmmm, ciekawe pierwszy post monaj18 i już krytyka lokalu... dla mnie niewiarygodne!

Offline monaj18
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #63 dnia: 18 Sierpnia 2015, 15:31 »
zarejestrowałam się specjalnie, żeby pokazać jak obecnie jest w lokalu.  Byłam na wielu weselach i po obu stronach barykady, bo jako obsługa oraz jako gość i dawno się nie spotkałam z takimi sytuacjami jak opisałam powyzej

Offline AnetaAnetka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.07.2014
  • Ślub w: Lędziny
« Odpowiedź #64 dnia: 30 Listopada 2018, 14:45 »
hmm ja mialam wesele w pinocym i wszystko bylo w porzadku. troche za malo obsługi, ale toalety byly czyste, na klimatyzacje nikt nie narzekal, a jedzenie wrecz przeciwnie, wszyscy chwalili. czy ktoś wie jak tam jest teraz?

Offline Kinga Matyszczak
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.09.2019
  • Ślub w: Hotel Pinocy
« Odpowiedź #65 dnia: 27 Października 2019, 06:57 »
Najlepszy hotel na śląsku!!!! Właściciele oraz obsluga bardzo profesjonalna pomocna godna zaufania. Bedziemy polecac wszystkim poniewaz sala jest przepiekna a każde danie z naszego menu było pyszne. Nasi goście również wychwalali. Gorąco polecamy!