Autor Wątek: BIAłY DOM - ROGOźNIK - POMOCY  (Przeczytany 3572 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline icegoly
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.06.08
BIAłY DOM - ROGOźNIK - POMOCY
« dnia: 18 Lipca 2007, 21:23 »
Witam

Czy miał ktoś okazję być na weselu w Białym Domie w Rogoźniku???? Jęsli tak proszę o wasze wrażenia :PPPPP

Offline Aniutek83
  • maniak
Odp: BIAłY DOM - ROGOźNIK - POMOCY
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Lipca 2007, 07:53 »
Znajoma miała tam wesele- chwaliła sobie i nie miała zadnych zastrzezen
Moja mama organizujetam różne imprezyprscownicze- wielokrotnie tam bywała
Mowi ze jedzenie b. dobre,obsługa tez - zrseszta włascicielke zna b. dobrze
Fakt ten lokakl nie jest najpiekniejszy , nie wiem jak teraz ale kiedys nie był odnowiony ale z reszty na pewno bedziersz zadwolona

Offline agi_82
  • bywalec
  • data ślubu: 11.08.2007r.     godz. 15:00
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Lipca 2007, 11:54 »
Ja byłam w Białym Domku na weselu ale to chyba było ze 4 lata temu. Wtedy lokal nie wyglądał tak bardzo rewelacyjnie i większość gości bo było gorąco spędziła go na tarasie przed lokalem. Ale muszę przyznać jedzenie było bardzo dobre  ;D

Offline szatina

• forumowicz
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Lipca 2007, 13:23 »
Ja byłam tam na weselu ponad 10 lat temu i powiem szczerze ,że dzisiaj ta restauracja wygląda tak samo jak wtedy nic się nie zmieniło nawet z wierzchu nie odmalowali dlatego wygląda jak stołówka za komuny,ale mimo to w środu jest ładnie i też chciałam robić tam wesele ale słyszałam,że zmienił się właściciel i podobno juz nie jest za rewelacyjnie.
Napisane: Lipiec 21, 2007, 15:19:26
Aha i jeszcze jedno,byłam tam w maju żeby zapytać sie o wesele na 2008r. to ten stróż co tam pilnuje (nie było właściciela) powiedział,że na 2008 nie mają jeszcze zapisów,więc było to dla mnie podejrzane,że w ogóle osoby nie są zainteresowane.