Autor Wątek: POLICE  (Przeczytany 5914 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agatka1984
  • użytkownik
  • **
POLICE
« dnia: 3 Maja 2006, 10:58 »
Witam!
Jestem z Polic, tak jak mój narzeczony. Ślub i wesele też mamy w Policach. Zastanawiam się, czy jest tu może ktoś z mojego miasta. Jeśli tak, proszę, ujawnijcie się!

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
POLICE
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Maja 2006, 11:13 »
Jest chyba kilka osób Agatko  :D
Ja jestem ze Szczecina ale pracuję w Policach.
Suknię do ślubu szyłam właśnie w Policach  :D

Offline agatka1984
  • użytkownik
  • **
POLICE
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Maja 2006, 16:10 »
Wesele mamy w Mirage (ten sam właściciel co ma klub nauczyciela). Czy któraś z was zna kogoś, kto tam miał wesele?. Zadowolony był? Bo my na pierwszy ogień :lol:

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
POLICE
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Maja 2006, 16:33 »
Agatko, ja tam w zeszłym roku grałem wesele,
było extra, co prawda na ten temat powinna wypowiedzieć się młoda para, ale widziełem wiele wesel w życiu i tam mi się bardzo podobało

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
POLICE
« Odpowiedź #4 dnia: 4 Maja 2006, 19:32 »
Tak Agatko!
Zibi grał u moich znajomych. Wprawdzie nie było mnie na tym weselu ale rozmawiałam z młodymi i z kilkoma osobami bawiącymi się wtedy - byli baaardzo zadowoleni!
I widziałam kasetę z wesela - naprawdę świetne miejsce, godne polecenia. Ładnie, czyściutko, jedzonko wyśmienite...
Myślę, że będziesz zadowolona  :D

Offline agatka1984
  • użytkownik
  • **
POLICE
« Odpowiedź #5 dnia: 5 Maja 2006, 16:34 »
zibi asia narmalnie kamień z serca
bałam się trochę, bo my wszystko po raz pierwszy. Nie mamy praktycznie nikogo, kto by nam doradził, pomógł, bo i pierwsi w rodzinie, i wśród znajomych się pobieramy.
A lokal wybraliśmy, bo nam się wystrój podobał :oops:

Offline kkosikowska
  • nowicjusz
  • *
POLICE
« Odpowiedź #6 dnia: 6 Maja 2006, 00:32 »
agatka1984,  to ja cie serdecznie witam i  też jestem z Polic   :D

asia, Ja bardzo prosze o namiary na osobe która ci szyła suknie ślubną dzięki  pozdrowionka   Kamila

Offline agatka1984
  • użytkownik
  • **
POLICE
« Odpowiedź #7 dnia: 6 Maja 2006, 11:26 »
witaj kkosikowska:)
A skąd dokładnie jesteś, może się znamy :wink:

Offline kkosikowska
  • nowicjusz
  • *
POLICE
« Odpowiedź #8 dnia: 7 Maja 2006, 16:36 »
agatka1984, chyba sie nieznamy, ja od ponad roku tu mieszkam, bo mieszkania w Policach są duzo tańsze jak w Szczecinie,a mieszkam w jednym z Leningradów przy Wyszyńskiego,  pozdrawiam Kmila

Offline agatka1984
  • użytkownik
  • **
POLICE
« Odpowiedź #9 dnia: 8 Maja 2006, 01:05 »
o to koło mnie
Ja na Okulickiego
Napisz, gdzie macie wesele
W policach?

Offline kkosikowska
  • nowicjusz
  • *
POLICE
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Maja 2006, 15:01 »
nie mam wesela w Policach, mam wynajetą sale na Ogrodach Skarbówka w Szczecinie,i kucharki które przygotuja nam jedzonko, jak dla mnie Mirage ma bardzo wysoka stawke za wesele, minimum gosci i duzo trzba dokupić we własnym zakresie,mnie ten lokal sie bardzo podoba bo jest nowy,ale np brak nagłosnienia to już przesada, ale mam nadzieje że twoje wesele będzie super, bo słyszałam raczej pozytywne opinie o jedzonku,które tam serwuja.Ostatnio przyszła tesciowa mnie zacheca aby zrezygnować z tej naszej sali i zrobić w hotelu u Dobosza bo ponoć bardzo fajnie jest, miała tam w ostatnim czsie kilka szkoleń,więce musze sie tam przejść od niechcenia,może będzie drogo i mi juz nie bedzie truła :evil: , pozdrawiam serdecznie i pisz jak tam wasze przygotowania  :D  Kamila

Offline agatka1984
  • użytkownik
  • **
POLICE
« Odpowiedź #11 dnia: 10 Maja 2006, 18:07 »
Kamilko z tego co się orientuję, to w Doboszu jest podobna cena jak w Mirage, może minimalnie taniej, już nie pamiętam, ale wiem, że też drogo. No i tam jest teraz remont i chyba tak szybko się nie skończy, a kto by chciał włazić na salę przez szpaler betonowych płyt i styropianu.
Jeśli szukasz jeszcze to ładna sala jest na działkach w Jasienicy, to się chyba nazywa ogrody działkowe w Drogoradzu.

Offline dorotka462
  • użytkownik
  • **
POLICE
« Odpowiedź #12 dnia: 10 Maja 2006, 19:53 »
też jestem tak po częsci z Polic :) ale niestety nie słyszałam nic o Mirage, ale jest sporo fajnych miejsc na wesela wokół Polic

Offline eemilkaa

• nowicjusz
  • *
Odp: POLICE
« Odpowiedź #13 dnia: 21 Maja 2007, 16:07 »
Witam wszystkie Policzanki:)

Agatko ja również jestem z Polic, i miałam okazje bawić się na weselu w Mirage u mojej koleżanki. Serdecznie Ci polecam ten lotal, byłam bardzo zadowolona z tej imprezy, jedzonko maja wyśmienite. W zeszłym roku byłam na trzech weselach, dwa z nich były w lokalach takich jak właśnie Mirage i Dobosz, no i mam super porównanie jeśli chodzi o organizacje i jedzonko. Dobosz sie kryje w porównaniu od Mirage, to najleprzey lokal w którym sie do tej pory bawiłam. Sama chciałam tam zrobić swoje wesele ale mam za dużo gości bo 80 osób a Mirage jest na 50 czy 60. Ale Dobosza nie wybrałam, wole organizować przyjęcie na działkach w Jasienicy.

Offline bagunia

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.06.2008
Odp: POLICE
« Odpowiedź #14 dnia: 23 Maja 2007, 16:32 »
Witam!!!
Ja tez jestem z Polic.Wesele organizuje w Doboszu.Czy bedzie udane czy nie to sie okaze w przyszlym roku.Wybralam ten lokal bo zalezalo mi na miejscach noclegowych.Slyszalam wiele dobrych opinii na temat organizowanych tam wesel.Jak bedzie w moim przypadku to sie okaze...napewno poznije to opisze zeby moje nastepczynie mialy ulatwiony wybor.