Witam. Wiem, że późno odpisuję, ale może komuś się przyda
Wesele mieliśmy w czerwcu tego roku w sali Pol-Trans Catering w Mierzęcicach. Zaraz obok są hoteliki, gdzie mogą przenocować przyjezdni goście (bardzo ładne pokoje, nasi goście bardzo sobie chwalili). Nazwa może mało zachęcająca ale sala w 100% godna polecenia!!! Jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni. Sama sala bardzo ładna, bardzo gustownie urządzona, możliwość wyboru stołów prostokątnych jak i okrągłych, dekoracja stołów konsultowana była z nami, kwiaty żywe dopasowane do bukietu Pani Młodej. Kolorystyka i dodatki na stołach-wszystko pod nasz gust i wymagania. Jedzenie przepyszne- też wszyscy sobie chwalili, sami robią wędliny, pasztety itp, do niczego nie można było się doczepić. A ilość nie do przejedzenia! Wszystko co zostało dostaliśmy do domu. Dodatkowo nasza obsługa (zespól, fotograf, kamerzysta) - płaciliśmy za nich 50% ceny. Wszystkim zajmuje się pani Dorota- można się z nią dogadać pod każdym względem. Dodatkowo nikt nam się podczas wesela do niczego nie wtrącał. Tort upieczony wg naszych życzeń i wytycznych. Wszystko jest naprawdę dograne. Mało jest opinii na temat tej sali, jest też chyba mało znana, z moich znajomych np. prawie nikt o niej nie słyszał , dlatego postanowiłam coś wrzucić. Z własnego doświadczenia wiem jak ciężko jest coś wybrać i dopasować do swoich wymagań, ale jak ktoś chce mieć cudowne wesele jak my to szczerze tą salę polecam!