witam po dluuugiej przerwie....
kolejna porcja fotoreportazu:) z mojej przymiarki kieckowej, i tak: kolejna przymiarka jeszcze typowo "robocza", wklejam 3 fotki,na ktorych w sumie nie wiele widac,bo mam na sobie tylko roboczy fason i zarys modelu,mnostwo szpilek,ktorymi pani z salonu modelowala na mnie grubosc ramiaczek(beda cieniutkie aby nadac lekkosc sukience),ksztalt dekoldu(jednak lodka)i tylu(lekkie wciecie),poza tym gotowa jest juz "gora",tzn. draperia,na dole jeszcze warstwa pod spodem,na nia dojdzie caly material z motywem bialego kwiata(dla zainteresowanych proponuje wrocic do mojego pierwszego watku ze zdjeciami).zastanawialysmy sie tez powoli nad doborem dodatkow,ja niezmiernie obstaje nadal przy welonie(dla mnie to oczywiscty i niepowtarzalny akcent stroju slubnego-ten jeden raz w zyciu),bedzie w kolorze sukienki,czyli ivory-kosc sloniowa,gladki,nawet bez wykonczenia(tj.bez zadnej koronki),do pasa,podpinany za kokiem(chyba hiszpanskie upiecie - ale to inny temat,po oczepinach i zdjeciu welonu dopne kwiat we wlosy-motyw sukienki),i oczywiscie kwestia bolerka,to co prezentuje na zdjeciu absolutnie nie w moim guscie,bede szyla dopasowany zakiecik-marynarke(cos co wykorzystam na inne okazje),tez gladki i tez w kolorze sukienki,tylko tak na wejscie do kosciola ze wzg.na pogode(slub w pazdzierniku)

Shot with
DSC-W30 at 2007-07-17

Shot with
DSC-W30 at 2007-07-17

Shot with
DSC-W30 at 2007-07-17
ostatnia przymiarka w sierpniu, pozdrawiam,czekajac na szczere opinie....