Wydaje mi się niesmaczne dawanie kobiecie akcesoriów kuchennych, chyba że sama to zasugeruje
Mam podobnie - z resztą sama bym się nienajlepiej czułą dostajac od kogokolwiek coś takiego ...
ukari-chan, wiesz jakich kosmetyków używa A perfumy, jakie lubi
No o tym też nie wspomniałam - kosmetyki dostarczam jej sama przez okrągły rok - i ma łązienke pękajacą w szwach przez balsamy, perfumy i kremy róznego rodzaju - jestem kosultantką avonu

Jak lubi kwiaty doniczkowe to ok, ale jeśli nie za bardzo to prezent może się okazać nietrafiony
Lubi bardzo, ostatnio ma chopla na punkcie kaktusów, ale myslałam o czymś większym raczej

jak wyszło z albumem
Obejrzałam w kilku sklepach - strasznie mi się podobają te robione jakby ręcznie, moze nawet są tak wykonywane - na pewno widziałyście - takie jakby pogniecione kartki, okładka w formie kolażu, no cudaa po prostu. Ale zdjęć nie ma zbyt wiele, a jak są to w pojedynczych egzemplarzach - za to podsunęłam M. właśnie taki pomysł na dzień matki - do tego czasu zdąrzymy poskanować i wydrukować zdjęcia na łądnym papierze i do albumu
Ja tymczasem wpadłam na pomysłkupienia książki. Ksiazki z przepisami na sałatki. Ostatnio teściowa się mnie pytała, czy nie mam jakiegoś fajnego przepisu, bo sama nie umie nic fajnego wymyslić ...

Wiec myslę, że na tym poprzestanę, a jak nie to wrócimy do pomysły nr.1 czyli jakieś dobre winko i piękny bukiet
Jutro idę na zywioł - z rana do fryzjera, potem na zakupy i na urodziny