Dziewczyny czy bolal Was zoladek w ciąży?
Dziewczyny czy bolal Was zoladek w ciazy?
Nie jestem pewna czy to żołądek bo jak zaczyna tak bolec to od pępka pid sama klatkę piersiowa.
No cóż, ja z chęcią drugie dziecko ale żałuję, że ciąży i porodu nie da się ominąć i słabo mi się robi jak pomyślę, że trzeba znowu będzie przetrwać ten paskudny stan
agulla nie pomogę, nie miałam takich objawów.marta proszę o wybacz :blagam:enie. Tobie też życze pomyślnego rozwiązania i najważniejsze, zebyście zdążyli do szpitala
No wiecie co, teraz to mi przykro Wszystkim zyczycie szybkich porodow a ja to co? Mam sie meczyc? moze powinnam ten suwak zamontowac na ostatnie dwa tygodnie
Cytat: ciriness w 12 Września 2014, 09:29No cóż, ja z chęcią drugie dziecko ale żałuję, że ciąży i porodu nie da się ominąć i słabo mi się robi jak pomyślę, że trzeba znowu będzie przetrwać ten paskudny stan mozna mozna ominac
a tak serio czemu troje... nas w domu było troje (ja najstarsza), kocham dzieci i nieuważam żeby dużo kosztowały mając jedno po drugim, jak się wszystkie rzeczy przechowuje i przez pierwsze miesiące karmi piersią...wydatkiem głównym są pampersy, kosmetyki, jakieś zupki... byleby mieć metry dla wszystkich.
Martyna, a masz juz cos? Jakies znaki? U mnie nic.