Witajcie

Przede wszystkim serdeczne gratulacje dla Peacelove! Twój synuś to mój imiennik - pozdrowionka dla maluszka i czekamy na relację z porodu!
Zuza współczuję takiego zwrotu akcji - dbaj o siebie kochana, pełen relaksik i trzymaj się cieplutko! Będzie dobrze

Aadaa - trzymaj się dzielnie, może dzidzia jest malutka - czasem trudno u takiej kreweteczki doszukać się tętna... wiem przez co przechodzisz, ja miałam podobną sytuację w zeszłym roku, u mnie niestety skończyło się na zabiegu, ale u Ciebie może być happy end! Mi niestety nikt nie dał luteiny, czy duphastonu, wierzę że u Ciebie uda się fasolinkę utrzymać! Trzymam mocno kciuki!!!
A u mnie wszystko w porządku

Wczoraj byliśmy na usg - dzidzia rośnie sobie ładnie, waży już 350g no i wszystkie wymiary w normie. Niestety znowu wstydnisia ułożyła się do nas pleckami i smacznie sobie spała, więc nie udało się podejrzeć płci... No nic czekamy sobie dalej

Najważniejsze, że wszystko dobrze z łożyskiem, płynem owodniowym, szyjką, mogę być spokojna

A jutro już połowinki!!!!!!!!!
No i brzuszek rośnie, a dzidzia ładnie sobie w nim bryka:-) Ten okres ciąży to sama przyjemność!