0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kurczaczek83 dopiero 18 listopada.
Ja poczytalam wczoraj troche o cesarce i nie chce miec cc... A myslac o sn zaraz mi sie przypomima porod Natana i dopiero czarny scenariusz mi sie kreuje w glowie... Za tydzien grow watching scan zobaczymy jakich rozmiarow jest kawaler
Japoczytalam wczoraj troche o cesarce i nie chce miec cc... A myslac o sn zaraz mi sie przypomima porod Natana i dopiero czarny scenariusz mi sie kreuje w glowie... Za tydzien grow watching scan zobaczymy jakich rozmiarow jest kawaler
Cytat: b@by w 20 Października 2015, 15:07Japoczytalam wczoraj troche o cesarce i nie chce miec cc... A myslac o sn zaraz mi sie przypomima porod Natana i dopiero czarny scenariusz mi sie kreuje w glowie... Za tydzien grow watching scan zobaczymy jakich rozmiarow jest kawaler ja miałam miec poród sn ale podczas wywoływania zaczęło zanikać tętno malucha i musieli robic szybko cc.wszystko działo się tak szybko ze nie miałam czasu na rozmyślenia.A pionizacja -myślałam ze będzie straszna.Ale nie było najgorzej owszem bolalo ale nie tak jak to niektóre piszą na forach.