Okazja !!!!!!!!!
Śliczna i delikatna suknia z salonu Julia Rosa w Poznaniu. Kolekcja 2006. Model 624.
Sukienka jest śnieznobiała, z atłasu, z koronkowymi wstawkami na gorsecie i dole sukni, nadającymi jej elegancji i wytworności.
Suknia jest jednoczęściowa, do sukni dołączony jest welon, b. długi i torebeczka. Zarówno welon jak i torebeczka ozdobione są aplikacjami, takimi samymi jak koronka na sukience. Do sukienki dołączona jest usztywniana halka składająca się z wielu warstw sztywniejszej koronki i niewielkiego wzmocnienia przy dole w formie koła, halka ta powoduję,ze sukienka się pięknie układ i nie opada przez wiele godzin weselnego tańczenia, nie ma także żadnych problemów w poruszaniu się w sukience, siadaniu itp.
Sukienka bardzo wysmukla i pięknie układa się w tańcu.
Rozmiar sukienki 38 (wzrost 170 plus obcas, w biuście 75 C).
Sukienka była ubrana tylko raz, jest w idealnym stanie, wyczyszczona profesionalnie, zapakowana w duży biały pokrowiec chroniący ją przed zabrudzeniem.
Cena jaką zapłaciłam w salonie ze wszystkim dodatkami to 2300 zł!!!!!!!!!
W kolekcji salonu na rok 2007, gdzie kupiłam sukienkę, są dwa bardzo podobne modele różniące się tylko koronką!!!!
Istnieje możliwość przyjechnia, obejrzenia i przymierzenia sukienki w Poznaniu.
W razie pytań proszę pisać na maila, mogę takze przesłac więcej zdjęć w większej rozdzielczości, na których lepiej widać detale.
Moj mail: annakurkowiak@o2. pl