Autor Wątek: Przepiękna, wytworna suknia Julia Rosa 624 - Poznań  (Przeczytany 2724 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nutka
  • nowicjusz
  • *
Okazja !!!!!!!!!

Śliczna i delikatna suknia z salonu Julia Rosa w Poznaniu.   Kolekcja 2006.  Model 624.  

Sukienka jest śnieznobiała, z atłasu, z koronkowymi wstawkami na gorsecie i dole sukni, nadającymi jej elegancji i wytworności.  
Suknia jest jednoczęściowa, do sukni dołączony jest welon, b.   długi i torebeczka.   Zarówno welon jak i torebeczka ozdobione są aplikacjami, takimi samymi jak koronka na sukience.  Do sukienki dołączona jest usztywniana halka składająca się z wielu warstw sztywniejszej koronki i niewielkiego wzmocnienia przy dole w formie koła, halka ta powoduję,ze sukienka się pięknie układ i nie opada przez wiele godzin weselnego tańczenia, nie ma także żadnych problemów w poruszaniu się w sukience, siadaniu itp.  
Sukienka bardzo wysmukla i pięknie układa się w tańcu.  
Rozmiar sukienki 38 (wzrost 170 plus obcas, w biuście 75 C).  

Sukienka była ubrana tylko raz, jest w idealnym stanie, wyczyszczona profesionalnie, zapakowana w duży biały pokrowiec chroniący ją przed zabrudzeniem.  

Cena jaką zapłaciłam w salonie ze wszystkim dodatkami to 2300 zł!!!!!!!!!
W kolekcji salonu na rok 2007, gdzie kupiłam sukienkę, są dwa bardzo podobne modele różniące się tylko koronką!!!!

Istnieje możliwość przyjechnia, obejrzenia i przymierzenia sukienki w Poznaniu.  
W razie pytań proszę pisać na maila, mogę takze przesłac więcej zdjęć w większej rozdzielczości, na których lepiej widać detale.  

Moj mail: annakurkowiak@o2.  pl
« Ostatnia zmiana: 22 Maja 2007, 15:13 wysłana przez Nutka »

Offline Nutka
  • nowicjusz
  • *
Odp: Przepiękna, wytworna suknia Julia Rosa 624 - Poznań
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Czerwca 2007, 10:50 »
Obniżam cenę sukienki!! Sprzedam ją za 1200 zł!!! Naprawde warto!!!
moj adres: annakurkowiak@gmail. com