Autor Wątek: Witajcie  (Przeczytany 5924 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hebdzia
  • bywalec
  • data ślubu: 30.08.2008
Witajcie
« Odpowiedź #30 dnia: 12 Kwietnia 2007, 13:56 »
witaj :hello:

Offline belonka
  • zapaleniec
Witajcie
« Odpowiedź #31 dnia: 12 Kwietnia 2007, 14:54 »
:skacza:  :hello:  :brawo_2:

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
Witajcie
« Odpowiedź #32 dnia: 17 Kwietnia 2007, 09:04 »
Upss.. zapomniałam o tym temacie chyba nalezy wam sie kilka słów o mnie :) jak juz zauważyłyscie jestem z Gorzowa Wlkp. a mój slub odbędzie się we wrzesniu. Jak to sie wszystko zaczeło??? początkowo mało romantycznie bo razem z moim Danielkiem bylismy w jednej grupie na studiach i własciwie prawie przez dwa lata mijalismy sie (ps. on mi sie podobał ale nie miałam smiałosci i co sie okazało ja jemu tez  :skacza: ) no ale wracając do tematu zadne z nas nie zrobiło pierwszego kroku do czasu pewnego pamietnego wykładu na którym spontanicznie :brewki:  pytałam sie znajomych czy ktos ma urlop w tych dniach w których ja jade nad morze bo mam wolne miejsca i chetnie kogos zabiore i wtedy mój Daniel powiedział ze on by sie ze mną zabrał :) hihihi cały mój sekret polegał na tym ze ja dobrze wiedziałam ze on ma urlop i specjalnie pytałam w nadzieji ze sie zgodzi :brewki:  no i mój plan wypalił przyjechalismy nad morze  do Niechorza i przez dwa dni pomału zaczynało cos iskrzyc po trzech bylismy juz parą ahhh.... ten klimat łączy ludzi hihihi tak bardzo zakochalismy sie oboje w tym miejscu ze mój Daniel postanowił mi sie tam oswiadczyc i  30.12.2006 roku na plazy przy molo w Niechorzu mój ukochany objoł mnie przytulił i poprosił zebym przez chwilke sie nie odwracała a kiedy to zrobiłam on kleczał przedemna ze slicznym pierscionkiem no i tak sie wszystko zaczeło poczatkowo chcielismy wziąsc slub 22 wrzesnia ale wszysktie lokale były juz zajete wiec jedyne co nam zostało to 8 kiedy klamka zapadła zaczelismy przygotowania slubne mamy juz fotografa, orkiestre, suknie i księdza. Ps. na molo w Niechorzu jest taki napis "Tu wszystko się zaczyna..." dlatego tak waze dla niego było to aby oswiadczyc mi sie własnie w tym miejscu  :skacza: gdzie wszysto sie zaczeło...
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Witajcie
« Odpowiedź #33 dnia: 17 Kwietnia 2007, 09:27 »
:hello:

Offline ankaz.

• nowicjusz
  • *
Witajcie
« Odpowiedź #34 dnia: 17 Kwietnia 2007, 11:20 »
Asia-85, witaj na forum  :hello: