Autor Wątek: Kto ma ślub w Wołominie?  (Przeczytany 3406 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kosurek

• nowicjusz
  • *
Kto ma ślub w Wołominie?
« dnia: 11 Kwietnia 2006, 00:05 »
Hej,
nasz ślub już niedługo, ale szukam osób, które mają ślub w naszych okolicach. Może podzielimy się naszymi spostrzeżeniami i wiedzą na temat miejsc, w których warto coś załatwiać. Co prawda sporo już mamy załatwione, ale z chęcią dowiem się na co uważać, kiedy wybraliśmy określone usługi na naszym lokalnym rynku.

Offline EdytaW

• użytkownik
  • **
Kto ma ślub w Wołominie?
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Kwietnia 2006, 10:16 »
Kosurek, ja miałam ślub w zeszłym roku w Kobyłce, więc chętnie ci pomoge jesli masz jakieś pytanka

Offline martaK
  • nowicjusz
  • *
Kto ma ślub w Wołominie?
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Kwietnia 2006, 15:30 »
witajcie, ja mam wesele w zielonce, natomiast chciała bym załatwić ślub w bazylice. Weslele mam 16 wrzesnia a kościółka nie:( czy ktos wie ile trzeba co łaska zeby móc sie tam pobrać??i do kogo sie zwrócić, jaki ksiadz jest super, a jaki jeszcze lepszy..a moze cos wiecie o crysti- domu weselnym?? z góry wielkie dzieki za kazde info. pozdrawiam

Offline Niuńka

• nowicjusz
  • *
Kto ma ślub w Wołominie?
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Grudnia 2006, 17:45 »
Cytat: "EdytaW"
ja miałam ślub w zeszłym roku w Kobyłce, więc chętnie ci pomoge jesli masz jakieś pytanka

Hej Edytko. Ja mieszkam w Kobyłce, ślub będę w przyszłym roku brała w Pałacu Ślubów w Warszawie, wesele nad Zegrzem. Masz może jakieś namiary na wideofilmowanie, fryzjerkę, wizażystkę, zaproszenia w naszej okolicy? Będę bardzo wdzięczna za namiary na priva :) .

Offline ysmay
  • nowicjusz
  • *
Kto ma ślub w Wołominie?
« Odpowiedź #4 dnia: 8 Maja 2007, 17:11 »
hej

ja co prawde slub gdzie indziej ale przyjaciolka prosila mnieo namiaty na jakiegos fotografa - interesuje ja studio +reportaz ona robi w sali za Osowem

Poprosze namiary na PRIV
Wiesz prosiaczku...milosc jest wtedy kiedy kogos lubimy...za bardzo.

Choć kobiety są aniołami, małżeństwo jest jednak diabłem