Co do Magi się nie wypowiem bo nie znam w ogóle tej restauracji, ale w Mieszku byłam co prawda na komuni, za to mąż był kierowcą u znajomych, którzy mieli tam wesele. Jemu sala się podobała i ze zdjęć widziałam też, że fajnie wygląda, jedzenie mu smakowało, ogólnie byli zadowoleni z wesela.
Jeśli chodzi o ogródek i okolice Mieszka no cóż okolica jest jaka jest, wśród bloków, na dole sklep na pewno nie dodaje to uroku całemu miejscu. Ogródek jest zrobiony na tarasie, w tej części w której my byliśmy była nawet taka ładna fontanna, ale na pewno nie zastąpi to możliwości pospacerowania po prawdziwym ogrodzie. W sumie w sąsiedztwie jest bardzo blisko park więc jak już by ktoś chciał sobie pochodzić to może się do niego wybrać, jak rónież jak byście chcieli robić zdjęcia podczas wesele to macie blisko do parku.
Pozwoliłam sobie zobaczyć jak wygląda ta druga restauracja i ze zdjęć podoba mi się, ale faktycznie jak się obejrzy zdjęcia panoramiczne to ta największa sala nie jest zbyt duża i chyba na 80 osób to ciut za mała, no chyba, że większość gości jest mało zabawowa. Ale tak jest ładnie w środku i na zewnątrz.
Na koniec dodam, że ja miałam wesele w sierpniu, pogoda dopisała i w sumie my jako Państwo Młodzi mało przebywaliśmy na dworze, w sumie tylko podczas zdjęc bo robiliśmy zdjęcia w ogrodzie przy sali. Goście natomiast wychodzili dość często.