Autor Wątek: Lokal w Dębicy i okolicach...  (Przeczytany 9767 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pokrywek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2008
Lokal w Dębicy i okolicach...
« dnia: 21 Czerwca 2007, 11:25 »
witam,

Poszukuje lokalu weselnego na ok. 150 osob w Dębicy i okolicach. . . . .

Najlepiej zeby byl cały catering. . . .

Co myslicie o slubie i weselu w Maju?

dziekuje za pomoc.

KP

Offline kaskag
  • nowicjusz
  • *
Odp: Lokal w Dębicy i okolicach...
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Czerwca 2007, 08:35 »
Ja osobiście polecam lokal w żyrakowie U ROKITY. tam jest super sala, 150 osób spokojnie się zmieści. ja mam tam wesele we wrześniu. zamówiłam sobie firme cateringowa z mielca. w dębicy catering oferuje pan filipek.
Napisane: Czerwiec 27, 2007, 08:33:36
a co do ślubu w maju - mówia ze to nie jest dobry miesiąc...
pomjając przesadzy to myśle ze w maju nie jest jeszcze zbyt ciepło, są komunie... osobiście uważam ze najlepszy jest wrzesień

pozdrawiam

Offline justyska

• bywalec
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Sierpnia 2007, 19:30 »
https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=548.msg5735#msg5735
przeczytaj watek na forum podkarpackim lokale weselne zaczety przez merkunek mysle ze tam cos znajdziesz!!!!!Nie wiem czy dobrze skopiowalam ten adres.Ale na pewno to znajdziesz!!!!!

Offline AniaX
  • forumowicz
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Sierpnia 2007, 12:16 »
Bardzo ładnie jest w Lordzie i nie potrzeba tam firmy cateringowej bo to restauracja. Poza tym Malibu w Brzeźnicy...a co do maja to byłam 12 maja na weselu kuzyna właśnie w Malibu. Wszystko udało się jak należy - piękna pogoda, zieleń więc myślę, że maj jest tak samo odpowiedni jak inny miesiąc w okresie wiosenno jesiennym. Ja miałam swój ślub 4 sierpnia i lało na czym ucierpiały trochę zdjęcia.... literka "r" na pogodę nie pomogła ;)
Buziaczki  :)

Offline alesandraa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Kwietnia 2018, 15:59 »
Ja polecam hotel Sezam w Machowej. Byłam tam ostatnio na weselu i było super! Świetna organizacja, miła obsługa i wysoki poziom usług :) A znajduje się około 15 km od Dębicy.

Offline juljulkamo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 2 Marca 2022, 11:48 »
Mnie się bardzo podobało wesele  w Racławicach Domu Nad Rozlewiskiem. Pięknie przygotowali imprezę mojej przyjaciółce. Lokal jest ładnie urządzony zadbany i odpowiednie przygotowany na takie uroczystości. Mają świetna  obsługę kelnerską i świetna kuchnię.