Autor Wątek: kosmetyki na wypadające włosy – co sądzicie o delpos  (Przeczytany 2812 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anna.tolka

• nowicjusz
  • *
kosmetyki na wypadające włosy – co sądzicie o delpos
« dnia: 29 Września 2021, 14:55 »
chyba coś się zadziało bo nie mogę znaleźć ale czy jest ktoś kto miał może delpos? mam problem z wypadaniem włosów po covidzie i mi go polecono? ktoś? coś?

Offline lisełek

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2020
  • Ślub w: Toruń
Odp: kosmetyki na wypadające włosy – co sądzicie o delpos
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Października 2021, 12:51 »
Nie posiada, ale siedzę trochę w temacie włosingu i kojarzę go z grupek. Dziewczyny się pozytywnie o nim wypowiadały, więc myślę, że może się on spodobać często. Nie wiem czy po koronawirusie ktoś używał czy ogólnie na wypadające włosy, ale raczej słyszałam co do niego zachwyty. Podbijam temat żeby może ktoś jeszcze się wypowedział.

UP!

Offline anna.tolka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Października 2021, 15:34 »
co dokładnie pisały? masz może jakieś informacje do wyciągnięcia co dokładnie one zauważyły po używaniu tego zestawu?

Offline lisełek

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Października 2021, 14:20 »
co dokładnie pisały? masz może jakieś informacje do wyciągnięcia co dokładnie one zauważyły po używaniu tego zestawu?

Ogólnie pisały, że jest spoko. Głównie chwaliły działanie na wypadanie włosów. Polecam wejść na jedną z takich grup i poszukać wątki o tym zestawie. Na ceneo widzę, ze jest on też szeroko oceniany i są potwierdzone zakupem te opinie, więc nie jakieś brednie.

Offline wiolkakrz

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.07.2021
  • Ślub w: Warszawa
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Grudnia 2021, 14:19 »
TEŻ MAM DELPOS  ;D KUPIŁAM GO PO TYM JAK SIĘ DOWIEDZIAŁAM ŻE JEST ON CRUELTY FREE I DZIEWCZYNY NA FB GO POLECAJĄ. SZKODA ŻE JEST DO ZAMÓWIENIA PRZEZ INTERNET TYLKO ALE WOLĘ KUPIĆ COŚ I POCZEKAĆ 2 DNI Z WYSYŁKĄ NIŻ KUPIĆ BYLE CO CO MI NIC NIE POMOŻE. Z MOICH DOŚWIADCZEŃ POLECAM ZESTAW. TRZEBA SZAMPON ROZMIASZAĆ Z WODĄ I RAZ W TYGODNIU UŻYWAĆ TZN. RYPACZA CZYLI MOCNEGO SZAMPONU ALE NATURALNE PRODUKTY DO WŁOSÓW TAK MAJĄ.

Offline lisełek

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Stycznia 2022, 14:32 »
Ano to prawda, ze trzeba rozmieszać z wodą. Akurat najlepiej jeszcze dodatkowo poza Delpos używać raz w tygodniu np. szamponu który jest silnie oczyszczający czyli przykładowo mają SLS. Ale właśnie - raz na jakiś czas dobrze jest użyć, a nie cały czas, bo niestety, ale przy kuracji, gdzie zależy nam na tym by włosy były wzmocnione SLS nie jest zbytnio wskazany. Same składniki z szamponu, maski czy płynu z delpos są mocno skupione na wzmocnieniu włosów i cebulek, poprawienia mikrokrążenie i nakłaniania skóry do pracy nad wchłanianiem się składników aktywnych.

Offline woman123

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.07.2021
  • Ślub w: Wałbrzych
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Stycznia 2022, 14:36 »
jestem też tutaj  ;D posiadam od dłuższego czasu bo jakoś z dwa i pół miesiąca i kosmetyki są super. nie jestem wielką fanką zapachu szamponu ale za to fajnie oczyszcza nie ściąga. fajnie że właśnie oczyszcza ale jest fajnie nawilżający. jeżeli chodzi z kolei o efekty to włosy są wzmocnione.

Offline anna.tolka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Marca 2022, 11:56 »
NO WIEEEEM haha. Wiem, bo w końcu go kupiłam. Czas najwyższy w sumie się odezwać, bo zaraz będzie 4 miesiące stosowania. Teraz już mam nawet drugie opakowanie szamponu, bo płyny są wydajne bardzo, ale szamponu zawsze lubię nawalić sobie nawet do mieszanki z wodą tego by się pieniło jak szalone. No, ale fakt jest taki, ze posiadam w końcu zdanie już wyrobione i jestem fall in love w delpos.

Offline MaggieODell
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 9 Lutego 2023, 15:15 »
Ja po kremach do depilacji dostałam strasznego uczulenia :(