Autor Wątek: Już mi niosą suknię z welonem...  (Przeczytany 6061 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline claudia81

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 26.04.2008r.
Odp: Już mi niosą suknię z welonem...
« Odpowiedź #30 dnia: 27 Czerwca 2007, 22:17 »
No to opowiem jak mi się oświadczył:
A więc na początku roku miałam dość poważną operację.
Gdy byłam w szpitalu to ak rodzina mnie odwiedzała z miśkiem to cały czas żartowałam, żę ja to wybiorę pierścionek zaręczynowy za "skromne" 5 tyś. (oczywiście to były żarty). Dzień w którym odbierali mnie ze szpitala był dla mnie najszczęśliwszy.  Normalnie ze szpitala do mojej miejscowości jedzie się 2h. a my wracaliśmy 4h. (siedziałam z tyłu oblożona poduszkami i nafaszerowana lekami przeciw bólowymi). Myślałam, że oni tak wolno jadą bo się o mnie boją:) Gdy w końcu dojechaiśmy do domu byłam strasznie szczęśliwa, ale nie pozwolili mi wejść do pokoju. Co się okazało gdy w końcu mnie wpuscili to zobaczyłam: dywanyz czerwonej bibuły, mnóstwo świeczek porozstawianych po całym pokoju, oraz na stole wazon z jedną czerwoną różą i kolację przy świecach. W pierwszej chwili sie rozpłakałam bo w zyciu bym się nie spodziewala takiego powitania, ale moj misiek przytulił mnie i dał mi bukiet pięknych czerwonych róż(nawet nie wiem kiedy przebrał się w garnitur). Usiedliśmy do kolacji i wtedy On zaczął się dziwnie zachowywać, mowił o stabilizacj o naszym niecodziennym związku oraz przyszlości. Biedny tak się denerwowal, że zaczęłam sie Go wypytywać dlaczego jest taki dziwny? A On obszedł stół następnie ukląkl przedemną i wyciągnął pudełko w kształcie róży. Po prostu opadła mi kopara:)) No i co miałam zrobić? Oczywiście zgodziłam się płaczliwym głosem i rozplakałam się jak bóbr. W rezultacie ten dzień był dla mnie wyjątkowy w moim życiu, bo najszczęśliwszy będzie gdy wyjdę za niego za mąż:))))))
Pozdrawiam Junona:)

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
« Odpowiedź #31 dnia: 27 Czerwca 2007, 22:42 »
Pięęękne i wzruszające zaręczyny!!!! :)

Offline claudia81

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 26.04.2008r.
« Odpowiedź #32 dnia: 30 Czerwca 2007, 23:50 »
Też tak uważam hehe :skacza:
Pozdrawiam Junona:)

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
« Odpowiedź #33 dnia: 13 Lipca 2007, 11:59 »
Ślicznie.... tak romantycznie. No a może wkleisz jakieś wasze zdjęcia i napiszesz jak tam przygotowania??  Co macie załatwione??

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #34 dnia: 13 Lipca 2007, 12:01 »
Witam.
Slub macie tydzien po mnie :)
Zapraszam do Wątku zniecierpliwionych 2008.