Autor Wątek: Lokal uŚnieżków  (Przeczytany 3957 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jarek JJ
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.08.2020
  • Ślub w: Smolęcin
Lokal uŚnieżków
« dnia: 11 Września 2020, 11:29 »
Chciałbym zebrać w tym miejscu plik informacji opinii o jednym z bardziej popularnych lokali w okolicach Szczecina, mianowicie uŚnieżków. Post ma na celu zwiększenie świadomości potencjalnych nowożeńców poprzez wymianę uwag, doświadczeń, często takich, których nie przeczytacie na stronie lokalu czy portalu moderowanego przez właściciela. Jakie macie doświadczenia z tym miejscem związane? Ja podzielę się pierwszy opinią, co prawda nie po weselu a po komunii organizowanej właśnie w tym miejscu.
Dziwne to, choć urokliwe miejsce. I na tym w zasadzie koniec. Urzadzalem tam przyjecie komunijne swego dziecka(VIII.2020r). Profesjonalizm właścicielki kończy się z chwilą podpisania umowy i dokonania opłat zaliczkowych. Z obietnic i zachwalania przed, niewiele zostaje. Ustalony lokal zostaje samowolnie zmieniony na dwa dni przed uroczystoscia, zamiast imprezy na wyłączność jest stypa za ścianą z dobitną żałobną muzyka. Z Właścicielką żadnego kontaktu. Impreza rusza z ponad godzinnym opóźnieniem. Obsługa nie wie co było zamówione, o wszystko trzeba się prosić, przypominać, reagować na braki. Dopiero informacja o chęci przewiezienia gości do porządnej restauracji w Szczecinie i przesłania rachunku właścicielce z kosztami pobudza obsługę do działania.Wrażenie nieco poprawia jakość potraw ale znów serwowanie żenada. Dzieci nie dostaja swoich dan,dopiero po interwencji, na koniec Rosół rozlewa jakiś trędowaty kelner z wykwitami krostowymi na dłoni i z tym pcha się do gości!!!! Jestem ponadto zniesmaczony podejściem właścicielki, zastraszaniem naliczenia oplat za gosci ktorych nie było, usuwaniem niewygodnych opinii że swojej strony oficjalnej, nie poczuwanie się w ogóle do winy.Serdecznie nie polecam lokalu. Organizacja imprezy u sniezkow to wg mnie ostateczność, i polecana tylko dla ludzi o mocnych nerwach, obojętnych, mało wymagających i akceptujących tzw BYLEJAKOŚĆ. Żenada!!!Pierwszy i niestety ostatni raz współpracowałem z taką osobą. Brak profesjonalizmu porażający!!!! Proby wybielania sie poprzez usuwanie negatywnych komentarzy ze swojej strony?Slabe to!!! Ale widocznie takie standardy przyjelo kierownictwo.Osobiscie zdecydowanie nie polecam!!!!A wam wszystkim daje pod rozwagę. Oferta przed może być tylko wyimaginowana wersją demo a rzeczywistość może okazać się zgoła inna. Chętnym prześlę skan umowy, udostępnię zdjęcia i filmiki z uroczystości.