hej,
sama jestem z dg ząbkowic i rozważaliśmy tą salę, ale ostatecznie wybraliśmy inną.
Sytuacja przedstawia się tak: sala jest po remoncie, bardzo ładna zresztą- kolory złota i bordo, warto obejrzeć. Mnie osobiście spodobało się to,że są dwie opcje ustawienia stołów- są stoły okrągłe na chyba 10 osób i opcja normalnych, tradycyjnie ustawionych.
Menu najniższa opcja (cennik z zeszłego roku) to 130zł/os ( jak coś posiadam wszystkie opcje to mogę przesłać skany).
Pani włąścicielka miła; dodatkowo można zamówić sobie u niej kurs tańca o ile dobrze pamiętam;)
Sala z obsługą.
Kurcze nie wiem co jeszcze napisać....
Aha, znajomi byli teraz na sylwestra na tej sali- bardzo byli zadowoleni- zresztą to był pierwszy sylwester po remoncie- jedzenia było opór i nie do przejedzenia, bardzo dobre- to ich opinie:)
Odnośnie jeszcze menu weselnego- nie pamiętam jak jest z ciastami, owocami i sokami, ale wydaje mi się,że nie są w cenie... Alkohol można chyba zakupić u pani organizatorki.
Generalnie to najlepiej zasięgnąć informacji u źródła

I jeszcze jedno- moi znajomi chcieli mieć tam wesele, ale po przeliczeniu jedzonka na osobę wg niech nie wychodziło tego za wiele i chcieli poczynić pewne zmiany w menu, ale pani właścicielka jakoś nie była za chętna umówić ich na spotkanie z kucharzem i to ostatecznie przeważyło na nie.