Autor Wątek: Można samemu  (Przeczytany 11937 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
Można samemu
« Odpowiedź #30 dnia: 13 Kwietnia 2005, 15:59 »
aniac
moj wybrzydzał identycznie. Ze takie "damskie", niemęskie itp. Nic mu sie nie podobało. Myślałam, że tylko ja tak mialam ze swoim
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline aniac

• entuzjasta
Można samemu
« Odpowiedź #31 dnia: 13 Kwietnia 2005, 19:02 »
witam w klubie :)
02.07.2005

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
Można samemu
« Odpowiedź #32 dnia: 14 Kwietnia 2005, 08:42 »
My akurat jeżeli chodzi o wybór obrączek to byliśmy jednogłośni.
Jak zaczeliśmy oglądać obrączki to od razu była decyzja...
Chociaż w tej kwestii nie było różnicy  :D
Bo muszę przyznać że przy innych decyzjach mieliśmy troszeczkę
odmienne zdania...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
Można samemu
« Odpowiedź #33 dnia: 16 Kwietnia 2005, 00:01 »
Mojemu podobały się inne niż mnie, ale to wtedy,jak oglądaliśmy w gablotach, jak doszło do mierzenia, to byliśmy jednogłośni!! A jeszcze dodatkowo pięknie komponował się z moim pierścionkiem zaręczynowym.

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
Można samemu
« Odpowiedź #34 dnia: 1 Maja 2005, 21:04 »
Cytat: "martulka"
To są obrączki Mariolki

jak się okazało,obrączka mojego męża jest troszkę za duża.A jak poszliśmy zmniejszyć w Aparcie, to się okazało,że ten model sie nie "przerabia".więc zmniejszenie nie wchodzi w grę.Szkoda,że dopiero teraz to wiem.
ale moja iwna mogłam się pytać w trakcie kupowania albo dobrać idealny rozmiar
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Można samemu
« Odpowiedź #35 dnia: 7 Września 2005, 10:50 »
My właśnie z tego m.in. powodu, o którym pisze Mariolka, zdecydowaliśmy się na obrączki jednokolorowe. Tak dla ścisłości, to ja się zdecydowałam, bo Wojtkowi podoba się białe złoto i wiem, że z takiego wolałby obrączki, ale przegłosowałam go :wink:  No więc obrączki będą z żółtego złota, ale za to ten złośliwiec mówi, że brylancik, który pięknie by wyglądał na obrączce z białego złota, na żółtej będzie wyglądał jakby mi ktoś na nią nasr**......no i dobrze, niech sobie gada co chce, ważne, że są żółte, nie białe....grunt to jednomyślność :wink:  :wink:  :P

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Można samemu
« Odpowiedź #36 dnia: 12 Września 2005, 02:19 »
Cytat: "Agnieszka32"
No więc obrączki będą z żółtego złota, ale za to ten złośliwiec mówi, że brylancik, który pięknie by wyglądał na obrączce z białego złota, na żółtej będzie wyglądał jakby mi ktoś na nią nasr**......no i dobrze, niech sobie gada co chce, ważne, że są żółte, nie

Agnieszka u mnie jest ta sama sytuacja heheh nawet z brylancikiem

Offline koralik

• forumowicz
Można samemu
« Odpowiedź #37 dnia: 18 Września 2005, 17:23 »
a ja w sumie mam baaaaardzo podobne obrączki do Mariolki , tylko że - to jest normalnie 5 obraczek cienkich złaczanych w jedno( tak że od środka też jest widoczne żłoto- białe złoto) i nie maja tego "cylinderka"...sa na równej wysokości i maja rowki miedzy kolorami złota...:)