Autor Wątek: Hotel Windsor i inne...  (Przeczytany 3945 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline EwaF
  • nowicjusz
  • *
Hotel Windsor i inne...
« dnia: 30 Grudnia 2006, 19:35 »
Witam wszystkich, jestem nowa na forum,bo właśnie dołączyłam do grona zaręczonych szukających sali na wesele.
Czy ktoś był na weselu lub organizował w Hotelu WINDSOR w Jachrance????? Strasznie mi zależy na opiniach, bo wstępnie zarezerwowaliśmy to miejsce na maj...

Dziś zwiedziliśmy po kolei:
*Klub Galop (fajnie, ale terminu nie ma, chyba że nie w sobotę)
*Klepisko Nieporęt (też fajnie, ale drogo, biorąc pod uwagę, że w sytuacji wesela na 80-100 osób, wesele jest na tej samej sali co sobie siedzą normalni klienci restauracji, w sumie mały "parkiet")
*hotel 500 - tak sobie...
*Promenada w Rynii - wychodzi drogo, biorąc pod uwagę opłaty dodatkowe korkowe 9 zł za butelkę (!) i 2000 zł za wynajęcie sali + obsługa.

Offline Niuńka

• nowicjusz
  • *
Hotel Windsor i inne...
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Stycznia 2007, 22:05 »
Ceśćć EwaF. My mamy zaklepany hotel Windsor na 07.07.07. Hotel wydaje mi się cudny, ale nie byłam tam nigdy na weselu, więc nic Ci nie pomogę. Byłam też w hotelu 500 i powiem Ci szczerze, że jest fatalny. Byłam też w wielu, wielu innych miejscach i żaden tak mi się nie podobał jak Windsor.  :brawo_2:

Offline EwaF
  • nowicjusz
  • *
Hotel Windsor i inne...
« Odpowiedź #2 dnia: 1 Marca 2007, 20:29 »
Hej piękna data  :brawo_2:
My też zdecydowaliśmy się na Windsor - 12 maj 07  :brewki:

Offline emilia_
  • nowicjusz
  • *
Hotel Windsor i inne...
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Marca 2007, 12:14 »
Witajcie :)

My tez wstepnie zarezerwowalismy Windsora na 2008 ale jeszcze bardziej zalezy nam na slai ktora wlasnie teraz Windsor buduje niedaleko obecnego hotelu. Termin oddania to listopad 2007

Offline Elcia81
  • nowicjusz
  • *
Hotel Windsor i inne...
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Marca 2007, 12:04 »
Ja również jestem zainteresowana salami Windsoru które jeszcze są w budowie. Czy ma ktos może ogólne iformacje o weselach, które się tam odbyły w salach dotychczas udostępnionych przez hotel. Będę wdzięczna za inforemacje.
"Kochać kogoś - znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne."