Autor Wątek: DOBRY FOTOGRAF  (Przeczytany 19305 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline panna ulijanna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2018
  • Ślub w: Kraków
Odp: DOBRY FOTOGRAF
« Odpowiedź #30 dnia: 8 Sierpnia 2016, 12:00 »
Ja myślę, że warto zainteresować się ofertą tego fotografa LINK USUNIĘTY. Fajne kadry, ładna i czytelna strona internetowa. Młoda osoba więc i świeże spojrzenie na całokształt. Decyzja co do wyboru fotografa na pewno do łatwych nie należy, ale warto dobrze ją przemyśleć ponieważ pamiątka w postaci zdjęć zostaje na całe życie. Fajnie będzie wracać do nich z uśmiechem za 20 czy 30 lat :)
« Ostatnia zmiana: 8 Sierpnia 2016, 15:08 wysłana przez zibi »

Offline monisia93
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21-05-2016
  • Ślub w: Wrocław
« Odpowiedź #31 dnia: 27 Sierpnia 2016, 15:36 »
Generalnie zasada jest jedna sprawdzić 5 razy za nim się zdecydujecie i najlepiej z polecenia, my mieliśmy foto po mojej siostrze, fotograf Daniel Tarka z Wrocławia ale z tego co pamietam robi nie tylko tam, sprawdzać sprawdzac i jeszczes raz!!! powodzenia dziewcxzyny!

Offline gierka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 28 Września 2017, 18:40 »
A znacie może fotografa POD ŚWIATŁO?  Oglądałam ostatnio jego pracę i jestem pod wrażeniem, dech w piersiach zapiera. Cudowne chwile, uwiecznione w tak piękny sposób. Tutaj możecie zobaczyć całe portfolio LINK USUNIĘTY Co sądzicie?
« Ostatnia zmiana: 28 Września 2017, 18:55 wysłana przez ~Ania~ »

Offline Aszyrbrek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 11 Października 2017, 08:50 »
Teraz ciężko znaleźć dobrego fotografa.

LINK USUNIĘTY
« Ostatnia zmiana: 11 Października 2017, 12:16 wysłana przez ~Ania~ »

Offline Magdarynka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.01.2018
  • Ślub w: Koszalin
« Odpowiedź #34 dnia: 27 Października 2017, 08:59 »
Oprócz fotografa, dobrze jest sobie wynająć na wesele fotobudkę LINK USUNIĘTY. Stoi sobie taki twór i przyciąga ludzi niczym lampa przyciąga komary. Każdy chce trochę się powygłupiać i porobić sobie zdjęcia inne niż zwykle. Wiecie, to jest coś innego niż sam fotograf, bo nie macie żadnej hmm... oprawki? Żadnych dodatków. A w fotobudce macie oczywiście tło i jakieś dodatki do zdjęć. Już nie wspomnę o dzieciakach! Te to baaaardzo długo w niej siedziały (rodzice mogli odpocząć ha ha ha  ;D) Polecam
« Ostatnia zmiana: 27 Października 2017, 13:15 wysłana przez ~Ania~ »

Offline Yarek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 6 Listopada 2017, 21:09 »
Jedna fotobudka na weselu i już... po weselu, wszyscy wolą się wygłupiać  strojąc durne miny do aparatu, zamiast tańczyć i uczestniczyć w weselu.

Offline fonnes
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 15 Grudnia 2017, 12:26 »
Ja mogę polecić z jednej firmy dwie osoby, razem pracują, jest to małżeństwo firma Pod Światło, moim zdaniem robią piękne zdjęcia, bardzo przemyślane a jednocześnie naturalne i czy to sesja czy reportaż ślubny. To ich zdjęcie, dla mnie każde wyjątkowe, także polecam ich jeśli szukacie fotografa w Warszawie.

Offline katarzyna-10
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 2 Lutego 2019, 23:54 »
LINK USUNIETY
Ten Pan robił zdjęcia moim znajomym na ślubie i byli niesamowicie zadowoleni. Bardzo miły, sympatyczny, kontaktowy i zaangażowany w to co robi, widać, że człowiek z pasją! :)
« Ostatnia zmiana: 3 Lutego 2019, 06:43 wysłana przez ~Ania~ »

Offline Basia93931
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.08.2014
  • Ślub w: Warszawa
« Odpowiedź #38 dnia: 14 Kwietnia 2019, 14:49 »
Pan Patryk Wolański robi naprawdę cudne reportaże ślubne. Tutaj nie można wrzucać linków więc wyszukajcie sobie po nazwisku. Na stronie ma sporo swoich realizacji zamieszczonych. Mi bardzo się podobają efekty jego pracy :)