Autor Wątek: hit jazz band Lublin  (Przeczytany 13983 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline puchata85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01,08,2009
hit jazz band Lublin
« dnia: 16 Lutego 2009, 18:54 »
Hej.   czy ktoś miał zespół Hitt Jazz Band z lublina.    Słyszałam tą orkiestrę  tylko raz i nie jestem pewna czy dobrze zrobiłam zamawiając ich.    może ktoś był na weselu  gdzie oni grali.    
« Ostatnia zmiana: 16 Lutego 2009, 18:58 wysłana przez puchata85 »

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Odp: hit jazz band Lublin
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Lutego 2009, 21:46 »
Zamawiając ich byłaś zdecydowana, sądzę, że zespół Ci się podobał. Co się stało, że teraz masz wątpliwości?

Offline puchata85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01,08,2009
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Lutego 2009, 22:05 »
Sama już nie wiem .  to chyba ten stres przed weselem.  zaczełam sie zastanawiac czy nie grają muzyki tylko dla starszych a na weselu ma być dużo młodych.  ponoc to jest dobry zespół ale juz sama nie wiem

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Lutego 2009, 22:14 »
Jeżeli jest to dobry zespół to na pewno grają dla starszych i młodszych. Musiałaś się czymś sugerować, że wybrałaś akurat ich. Nie ma się co przejmować. Zawsze mówię, że pierwsza decyzja najlepsza. Najlepiej powiedz sobie , że postąpiłaś słusznie i nie myśl już o tym. Im więcej będziesz się pytać o zespół tym bardziej będziesz miała większy mętlik w głowie. Znajdą się tacy, którzy będą Ci odradzać ( pytanie czy słusznie? ), inni będą chwalić. Zdecydowałaś i niech tak pozostanie.  :Daje_kwiatka: