Autor Wątek: Fotograf + kamerzysta Warszawa  (Przeczytany 5690 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline boddekk
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.07.2016
  • Ślub w: Warszawa
Fotograf + kamerzysta Warszawa
« dnia: 14 Marca 2016, 16:19 »
Mogę osobiście polecić wyśmienitego fotografa i kamerzystę z Warszawy link usunięto ostatnio wykonywał film i zdjęcia u mojego brata i za 3 miesiące będzie wykonywał u mnie, świetnego podejście do klienta i genialne wideofilmowanie !
« Ostatnia zmiana: 18 Marca 2016, 07:45 wysłana przez Nodi »

Offline milly
  • nowicjusz
  • *
Odp: Fotograf + kamerzysta Warszawa
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Maja 2016, 11:30 »
Zdjęcia to pamiątka na całe życie więc warto wybrać dobrego fotografa. Nagranie to też pamiątka, ale mało kiedy ktoś ogląda kilku godzinowe nagrania z wesel. ;p

Offline Salamandra
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 16.03.2015
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Maja 2016, 14:48 »
Jeśli chodzi o zdjęcia ze ślubu to ja polecam Matari Studio. U mnie robili i u znajomych i za każdym razem efekty były na prawdę super a i kontakt stały, więc nie było żadnego przedłużania terminu :) Polecam sobie pooglądać na przykład na stronie ich prace, na prawdę pełna profeska.

Offline panna ulijanna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2018
  • Ślub w: Kraków
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Września 2016, 08:48 »
Ja polecę świetnego fotografa z Żyrardowa. Firma Pod Światło, zerknij sobie na stronę. Bogate portfolio, zresztą ten Pan fotografuje nie tylko śluby i wesela, ma też piękne zdjęcia z sesji ciążowych. Moim zdaniem warto sprawdzić.

Offline Natalia Janicka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 6.10.2017
  • Ślub w: Łódź
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Grudnia 2017, 09:33 »
Dla mnie dobry fotograf to taki, w którego towarzystwie dobrze się czujemy. Tylko wtedy zdjęcia wychodzą ładnie i naturalnie, bo przecież nie tylko o dobry sprzęt chodzi. To ma być pamiątka na całe życie, więc zdjęcia ślubne po prostu muszą być piękne :) Ja mam ten problem, że okropnie wychodzę na wszelkich fotach i bardzo się stresowałam przed sesją, ale pani Agnieszka Kolasińska z Warszawy LINK USUNIĘTY ,szybko rozładowała napięcie i mamy fajny album. 
« Ostatnia zmiana: 20 Grudnia 2017, 10:13 wysłana przez ~Ania~ »

Offline Fotograf_lmajewski
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Maja 2018, 15:44 »
Zdecydowanie popieram przedmówcę.Sam zajmuję się fotografią i wiem jakie ma znaczenie dla klienta dobry kontakt z fotografem i tak wystarczająco dużo stresu mają nowożeńcy podczas tej ważnej uroczystości  :)

Pozdrawiam
LMAJEWSKI
« Ostatnia zmiana: 21 Maja 2018, 14:38 wysłana przez zibi »

Offline MILKA276
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 37.08.2014
« Odpowiedź #6 dnia: 8 Listopada 2018, 12:04 »
Oj co prawda, to prawda. Przy czym jestem przekonana, że profesjonalista będzie dbał o kontakt ze swoim klientem. Przy czym gdy w grę wchodzą takie zdjęcia jak sesja plenerowa , tutaj w Warszawie dobrym wyborem będzie bez wątpienia Pan Kamil Koziński. Wykonuje on piękne, naturalne zdjęcia i osobiście jestem nimi wręcz zachwycona:)
« Ostatnia zmiana: 8 Listopada 2018, 13:25 wysłana przez zibi »

Offline katarzyna-10
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 2 Lutego 2019, 23:49 »
LINK USUNIETY
Fotograf z wieloletnim doświadczeniem, robił zdjęcia moim znajomym na ślubie i byli niesamowicie zadowoleni. Bardzo miły, sympatyczny, kontaktowy i zaangażowany w to co robi, widać, że człowiek z pasją! :)
« Ostatnia zmiana: 3 Lutego 2019, 06:43 wysłana przez ~Ania~ »