Autor Wątek: zespół Akces  (Przeczytany 13422 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
zespół Akces
« dnia: 23 Kwietnia 2008, 16:38 »
Ma ktoś może informacje na temat tego zespołu. Bardzo proszę o opinie  :)
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Odp: zespół Akces
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Kwietnia 2008, 11:36 »
tego zespołu nie znam, ale moge Ci polcić mój zespół  ;D chłopaki adzą Ci płytke demo i zobaczysz co i jak :P...jesli tylko chcez... :P

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Kwietnia 2008, 16:15 »
Ja znam Akces, byliśmy na jednym weselu gdzie grali, mnie osobiście nie przypadł do gustu  :||

Offline Rokko30
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.04.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Czerwca 2008, 00:15 »
kto zna ten zespół, warto go mieć na weselu??

Offline betty25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20 września 2008
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Sierpnia 2008, 01:13 »
Ja byłam na weselu, na którym oni grali i przyznam szczerze, że to była porażka. 

Offline MadziaTB
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Sierpnia 2008, 12:44 »
A ja osobiście mogę ich polecić! Grali na moim weselu, wszyscy goście byli zadowoleni, dobrze się bawili.  Panowie z zespołu znają się na rzeczy, mają wiele lat doświadczenia, co ważne - grają na żywo, a nie z dyskietek, jak to często bywa.  Potrafią zagrać, o co się ich poprosi, nawet jeśli nie mają czegoś w repertuarze, to są w stanie to przygotować np.  piosenkę na pierwszy taniec.  Zabawy przez nich prowadzone są na poziomie, nie ma żadnego zbierania pieniędzy, podrzucania krzeseł itp.  Piosenki dostosowują pod gości.  Jak na wiele zespołów (często bardzo drogich), jakie słyszałam, Akces jest najlepszy. . . Pozdrawiam

Offline monijane

• maniak
« Odpowiedź #6 dnia: 29 Sierpnia 2008, 16:54 »
Pachnie mi tu autoreklamą... >:(
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #7 dnia: 3 Września 2008, 17:50 »
Hmmmm, tak  ;) Ale to standard na forum  ;D

Osobiście dla mnie porażka  ::) bo ileż można na jednej imprezie słuchać w kółko repertuaru "Czerwonych Gitar" w tym " Już za rok matura" to tylko Akces wie  8)

Offline akcess
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 4 Września 2008, 10:22 »
monijane i adusiaxxx, czy Wy nie jesteście z konkurecji lub podstawione przez jakąś kapelę.  Ciekawe komu zaleźliśmy za skórę.
Witam wszystkich forumowiczów.  Zaznaczę że jest to pierwszy nasz głos i ostatni, gdyż nie mamy ochoty na niekończące się rozważania, czy pierwsza była kura, czy jajko.  Głosy z forum nie tylko dotyczące naszego zespołu są tak sprzeczne, że trudno tutaj o wyrobienie sobie opinii.
MadziaTB to nie my.  Tak dla wyjaśnienia.
Do adusiaxxx;
Mamy w repertuarze ( nie będę wymieniał wykonawców, żeby nie zostać posądzonym o reklamę) tyle utworów, że można by nimi obdzielić 2-3 wesela, bez konieczności powtórek.  Mamy też wymienione przez Ciebie "Czerwone Gitary".  Najczęściej wykonujemy ich piosenki w jednym bloku, dlatego było ich kilka.
Jak wspominałem, nie mamy potrzeby powtarzania piosenek, gdyż mamy ich wystarczającą ilość.  ale robimy to na życzenie Gości.  Jeśli taka sytuacja miała miejsce, to muszę Cię przeprosić za fana "Czerwonych Gitar".
pozdrowienia

Offline Wiechu
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 8 Października 2008, 19:39 »
Byłem na weselu, gdzie grał Akces i przyznam szczerze zaskoczyły mnie niektóre komentarze, bo mnie sie podobało.  Ale to widać rzecz gustu.  Na pewno nalezy doliczyć do ich plusów, że grają na wyprowadzeniu.  Mnie osobiście podoba się saksofon, stąd też może taka ocena tego zespolu.  Ogólnie pozytyw.  Aha, wstawką z melodiami biesiadnymi z akordeonem, potrafią rozruszac towarzystwo.  Ogólnie korzystne wrażenie.

Offline monijane

• maniak
« Odpowiedź #10 dnia: 9 Października 2008, 20:30 »
Zdaje mi się, że gdzieś już pisałam o tym , jak to jeden Pan z zespołu umówił się ze mną na spotkanie i... nie przyszedł, bo zapomniał, że ma imieniny ;D
Niestety na temat profesjonalizmu zespołu nie mogę się wypowiedzieć, bo go nie słyszałam ani na żywo, ani na żadnych nagraniach.
A post MadziiTB wydaje się podejrzany, bo jest on jedyną wiadomością tej osoby i tyle :D
pozdrawiam zespół ;)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline radkiradki
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 19 Czerwca 2009, 08:54 »
Witam

Jest to właściwie moja pierwsza wiadomość z opinią.  13 czerwca 2009 mieliśmy swój dzień i na naszym weselu grał właśnie ten zespół.  Zabawa była super, wszyscy goście zadowoleni.  Zespół spełnił wszystkie nasze życzenia i nie było problemu z dogadaniem się.  Nasza impreza była w sali na ogródkach działkowych i nawet jakiś pan przechodząc usłyszał muzykę i poprosił o namiary. 
Dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego weselicha  ;D

Magda i Radek

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #12 dnia: 19 Czerwca 2009, 09:29 »
Nie słyszałem Ich więc nie mogę powiedzieć jak graja, ale mogę powiedzieć, że nie mając perkusji i gitary basowej Ci Panowie nie grają na żywo. Nie mylmy pojęć! Perkusja, a okreslenie instrumenty perkusyjne to wielka różnica.  ;)

Offline Adunia niunia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27092010
  • Ślub w: Szczecin
« Odpowiedź #13 dnia: 30 Sierpnia 2017, 06:04 »
Zespół godny polecenia! Każdy kto był na naszym weselu do tej pory podkreśla, że był super !!! świetna oprawa wokalna, super konkursy, które rozbawiały gości do łez! współpraca od początku przebiegała w bardzo miłej atmosferze, dograny każdy szczegół sprawił, że nie musieliśmy się martwić co dalej... Jeśli się jeszcze zastanawiacie to nie róbcie tego dłużej tylko dzwońcie i dogadujcie termin!Polecam zespół AKCES

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #14 dnia: 5 Września 2017, 15:47 »
Adunia niunia, mieliście zespół ze Śląska u siebie? czy może pomyliłaś wątek?

Offline Adunia niunia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27092010
  • Ślub w: Szczecin
« Odpowiedź #15 dnia: 22 Września 2017, 06:34 »
 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Najlepsi! Bezkonkurencyjni!!! Udana zabawa tylko i wyłącznie z zespołem Akces!!! Warto powierzyć imprezę swojego życie właśnie w ich ręce! SĄ NAJLEPSI!!!!!!!!! Polecam z całego serducha!.

Offline Lovitka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27/09/2008
  • Ślub w: Toruń
« Odpowiedź #16 dnia: 11 Października 2017, 11:13 »
Zespół totalnie perfekcyjny. Świetnie śpiewają, super dopasowany repertuar do wesela. Serdecznie polecam  :)

Offline Kochany mój
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2019,05,23
  • Ślub w: Mysłowicach
« Odpowiedź #17 dnia: 15 Grudnia 2017, 10:20 »
Pełen profesjonalizm, polecam bo naprawę warto, pozdrawiam

Offline Hania90
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.05.2018
  • Ślub w: Kielce
« Odpowiedź #18 dnia: 13 Lipca 2018, 16:41 »
Sam zespół jest całkiem na poziomie. Jakiś czas temu byłam na weselu gdzie oni grali i muszę napisać, że naprawdę dali radę. Dzięki temu że mają różnorodny repertuar każdy z gości miał przy czym potańczyć. I to mi się bardzo podobało. Polecam ich każdemu, kto planuje wesele.