Autor Wątek: Poszukuje SALI NA DZIAŁKACH. Proszę o pomoc  (Przeczytany 7338 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agniesia01

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.09.2012
Poszukuje SALI NA DZIAŁKACH. Proszę o pomoc
« dnia: 20 Czerwca 2011, 11:28 »
Jak w temacie moi drodzy.  Na Derdowskiego jadę dziś po południu, ale poszukuje ciekawych alternatyw.  Czekam na pomysły.

Offline ellie
  • użytkownik
  • **
Odp: Poszukuje SALI NA DZIAŁKACH. Proszę o pomoc
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Czerwca 2011, 17:20 »
Jakiś czas temu bawiłam się na działkach na ul.Łukasińskiego,sala duża z  podestem na zespól lub didżeja,duża i dobrze wyposażona kuchnia, dwie toalety,ogólnie spokojnie można polecać ten przybytek;)

Offline agniesia01

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.09.2012
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Czerwca 2011, 21:19 »
Byłam na XXX Lecia PRL i na Skarbówku i oczywiście na Derdowskiego.  Podobało mi się, ale jednak wygrała sala na Derdowskiego ze względu na swoją wielkość i ogólnie jakoś jak weszliśmy to właśnie tam powiedzieliśmy wielkie "wow" ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Czerwca 2011, 10:49 »
Cytat: agniesia01 link=topic=24668. msg1539037#msg1539037 date=1308597555
Byłam na XXX Lecia PRL i na Skarbówku i oczywiście na Derdowskiego.   Podobało mi się, ale jednak wygrała sala na Derdowskiego ze względu na swoją wielkość i ogólnie jakoś jak weszliśmy to właśnie tam powiedzieliśmy wielkie "wow" ;)
hejka, pisałam przed chwila na drugim wątku wiec mam nadzieje ze się nie będę powtarzać bo jestem nowa na tym forum i nie bardzo jestem tu ogarnięta ;) mogłabyś mi napisać jak wyglądają terminy na derdowskiego na przyszły rok? bo my tez planujemy w 2012 wesele ale zaczynam się bać ze się za późno obudziliśmy i jzu sie nie załapiemy ;) wiem ze można oglądać w pon i czwartki ale pewnie w ten czwratek będzie nieczynne ze względu na święto może się orientujesz? ;) z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam!

Offline Alus__

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.07.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Czerwca 2011, 17:59 »
Wróciłam właśnie z oglądania sali na Derdowskiego.  Sala duża, odremontowana.  Naprawdę ładna.  Z tego co wiem, w przyszłym roku (2012),w lipcu mają wolne terminy na wesela w dniach: 21-22 i 28-29.  Cały sierpień niby jest zajęty.  Koszt wynajęcia sali to: 1500zł + 500zł zaliczki na rozliczenie zużycia wody, gazu i prądu oraz ewentualnych innych strat.
My się nie zastanawialiśmy i zarezerwowaliśmy 14. 07. 2012 :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 27 Czerwca 2011, 18:27 »
hej ;) my tez tam dzis bylismy o 16 ;) tez zarezerwowalismy na 23 czerwca 2012 ;) usmiech z buzi nie schodzi ;) chociaz faktycznie terminy sa ostatnie. . . 

Offline dzacha
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.05.2012
« Odpowiedź #6 dnia: 1 Grudnia 2011, 11:02 »
Hej! ja z moim Narzeczonym też będziemy robić wesele na tej sali, 26. 05. 2011 :) Sala według mnie - super! Duża, odremontowana, przestronna, zaplecze kuchenne też, łazienki czyste i pachnące:) Zobaczymy jak się będzie na niej bawić :)
Przepraszam - 26. 05. 2012 :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 1 Grudnia 2011, 15:01 »
dzacha to wpadaj do nas na zniecierpliwone 2012 ;] tam mnooostwo porad uzyskasz poznamy sie itp ;p

Offline kasiakrajka89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Lutego 2012, 23:26 »
A widzialyscie sale na Mickiewicza, na Pogodnie??? Ja tam mialam miec wesele ale okazalo sie ze beda cyklinowac podloge. . .  Bardzo ladna duza sala w ksztalcie chyba 8-kąta. . .  bylam tam kiedys na czyjejs 18-nastce pare lat temu.  Mysle ze jak bylby dobry catering i np. : myz mezemy wymyslilismy sobie grill przed sala na trawniczku to moze byc super!!
i do tego masz sale wynajeta na tydzien wiec mozesz sobie tam wieczorek panienski/kawalerki i poprawiny urzadzic:)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 27 Lutego 2012, 10:16 »
kasiakrajka89 ta na mickiewicza jest juz w zupelnie innych cenach itp poniewaz dzierzawi ja pani ktora miala sale princess wiec wszystko uleglo zmianie ;)

Offline kasiakrajka89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #10 dnia: 28 Lutego 2012, 15:23 »
Kurcze, a szkoda, bo kiedys to byly smieszne pieniadze.  Jak ja bralam slub to studiowalam jeszcze i to bylo wtedy na prawde tanio. . .

Offline Agaciasin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 29 Lutego 2012, 14:50 »
ja mam salę na Mickiewicza zarezerwowaną, uważam, że jak na lokalizację, wygląd i otoczenie cena jest mała, szczególnie jak się weźmie kucharza od p. Agnieszki. Ceny mają juz od 130 zł, a kucharz jeden z najlepszych w Szczecinie. Wiem, że przed przeniesieniem za samą salę Princess pani chciała 5000 tys, ale nie wiem czy to się zmieniło jak urzęduje teraz na Mickiewicza. Generalnie więcej powiem po 25 sierpnia:)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #12 dnia: 29 Lutego 2012, 22:05 »
duzo i nie duzo... w kubusiu czyli restauracji masz ceny od 120zl lub ta wersja duzo lepsza z dekoaracja jedzonkiem i alko chyyba za 150z.. i obok pokoje dla gosci za 30zl tylko wiec.. 130 na dzialkach to nei wiem czy to jest nieduzo ;)
ja mam sale na derdowskiego za grosze ;p ale wiaze sie to  mega duzym zaangazowaniem zamieszaniem i lataniem wokol wesela.. nie podoba mi sie  to ale coz.. chcialam zaoszczedzic wyszlo jak zwykle.. czyli nie bardzo zaoszczedze

Offline Agaciasin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 1 Marca 2012, 00:01 »
też myslałam o derdowskiego ale jak przekalkulowałam to faktycznie nie było to warte zachodu. A tutaj mam pełną elegancką dekoracją i do tego dekorację na samochód, fakt, nie ma noclegów, ale nie każdemu sa potrzebne. Mam nadzieje ze sie sprawdzi moj wybór:)

Offline natalka23

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #14 dnia: 1 Marca 2012, 07:44 »
ja robie wesele na działkach derdowiego z poprawinami i jestem zadowolona , ogólnie zaoszczędziłam ok 5000 zł - porównując z Kubusiem, licząc wesele na 100 osób, z poprawinami i noclegiem, a jedzenia będę miała dwa razy więcej niż w tych restauracjach, za np 150 zł - bo nasze rodziny to lubią zjeść ;). Jestem zadowolona że właśnie tu robimy.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #15 dnia: 1 Marca 2012, 10:19 »
moj k. tez mowi ze i tak zaoszczedzimy kilka tys. ja bede w stanie wam powiedziec dop w czerwcu jak mneij wiecej bede maila wszystko kupione jesli chodzi o jedzenie alko i napoje ;D

Offline Agaciasin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 1 Marca 2012, 12:07 »
jak ja liczyłam to też wychodziło taniej, ale niewiele, a ponieważ mnie nie ma w Szczecinie na co dzień to wszystko byłoby na głowie rodziców i uznałam, że te niewielkie oszczędności nie są warte ganiania rodziców:)

Offline natalka23

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: 1 Marca 2012, 12:48 »
no masz racie, my akurat to ze Szczecina jestesmy to nam łatwiej, jeszcze też dokłądnie nie wiem ile zaoszczędzimy, bo zalezy ile na jedzenie wydamy, licze 5000, ale nie mam pojęcia jak to wyjdzie, częśc jakis tam przypraw kupiliśmy już, takich rzeczy co moga poleżeć, niedługo planujemy napoje kupić. Więc zobaczymy jak to będzie,a ty "sylwusia085 " ile planujecie na jedzonko wydac??

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 1 Marca 2012, 13:42 »
ja planuje ok 4 tysie.. tyylko ze licze na promocyjne ceny.. ;p
np teraz bylismy w makro i zaluje ze nie mamjeszcez zamrazary duzej w domu bo byla karkowska z koscia za 9.80... a ze potzrebujemy ok 18kg to juz jest roznica... znaczna roznica ;D
natalka tylko ja mam ok 120 osob..
najbardziej boje sie kwoty za anpoje jedynie..

Offline natalka23

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #19 dnia: 1 Marca 2012, 13:50 »
Ja też gdzieś będę miała 110 - 120 osób. i tez czekam na promocje. myślę że  na święta na pewno będzie dużo takich rzeczy, zazwyczaj w carrefourze jest za 6  lub 8 zł, sprite z coca colą gratis po 2 litry także sie opłaca. my czekamy na prmocje ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #20 dnia: 1 Marca 2012, 14:01 »
no wlasnie i tu jest problem..
bo uparlam sie na butelki litrowe na stolach..
bo ladniej wyglada ;D
chcoiaz wiesz... jak zobacze jaaka bedzie mega roznica na takich anpojach litrowych i dwu to pewnie ebde myslec ze ejdnak kupie 2 litry...
teraz musze filowac na promocje ;D
jak bys cos widziala w takiej dobrej cenie to pisz prosze a i ja sie odezwe!
musimy sie wpserac hiih

Offline natalka23

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #21 dnia: 1 Marca 2012, 14:05 »
Spoko nie ma problemu. Ja teraz na razie na wódke poluję, bo chcemy miec krupnik i znalezliśmy za niecałe 16 zł 0,5 l w hurtowni, także chyba ją kupimy, bo to najtaniej jak szukalismy.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #22 dnia: 1 Marca 2012, 14:09 »
ja mialam zalatwiana po znajomosci kilka kartonow po 15.. i byla mega dobra cena jak dla mnei jak ty masz za niecale 16 to tez na prawde ekstra cena.. tym bardzij ze krupnik ostatnio jest coraz lepszy i... coraz drozszy..
w biedronie juz 19zl albo 18 ..;/ wiec 3zl na butelce.. nei mowie juz o wodce z monopola gdzie cena ok 22zl ;/ zart ;p a w zabce 25 hyh sprawdzilam ;D
a wktorej hurtowni?

Offline natalka23

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #23 dnia: 2 Marca 2012, 19:25 »
no my w hurtowni w Przecławiu. a wy ile wódki kupowaliście na 120 osób? to też ładnie z cena trafiliście, a jaka macie?? ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #24 dnia: 2 Marca 2012, 19:52 »
tez krupnik ;p
i na 120 osob planujemy 168 butlek wodki 14 kartonow ;p mamy narazie 8... ale caly zcas staram sie dokupowac od wujka za grosze.. najwzyej ze 2-3 kartony bede musiala kupic normalnej cenie.. ;p

Offline natalka23

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #25 dnia: 6 Marca 2012, 14:27 »
ja kupiłam już wszystko od razu. a nie weim czy widziałas terach chyba od 07.03 będzie w tesco 2 litry sprita z fanta po 8 zł ;) czyli 4 litry

Offline NIUTA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2012
« Odpowiedź #26 dnia: 14 Kwietnia 2012, 18:23 »
Witam dziewuszki  ;)
jestem nowicjuszem jeśli chodzi o forum i dopiero dzis tak naprawdę zaczęłam szukać czegoś fajnego na moje wesele i powiem Wam że jestem przerażona  :o
długo by pisać. . . . ale miałam juz salę prawie opłaconą jednak niestety lokal padł  :(
i niestety borykam się teraz z szukaniem czegoś fajnego w miarę po kosztach ponieważ niestety mojego zadatku raczej nie odzyskam do 25. 08. 2012   :(
czytając wasze posty zmartwiłam się gdyż myslałam że wesela na dziłkach nie są juz popuarne i nie będę miała problemu z terminem
a tu lipa to co fajniejsze zarezerowane  :'(
w poniedziałek jade na ogr. działkowe na Gen. Bema i XXX Lecia PRL
NA MICKIEWICZA WYCZYTAŁAM IŻ JUZ ZAJĘTY TERMIN :)
Pytanie czy słyszałyście coś o HOŻEJ 29 ??? LUB GRYFIŃSKA 105A ???

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #27 dnia: 15 Kwietnia 2012, 14:11 »
na hozej moja kolezanka robila....
to bylo ok 3 lata temu i byla zadowolona
wiadomo ze warunki srednie i mniejsza sala niz na derdowskiego ale odpowiednia dekoracja i mysle ze bedzie git ;]
jak cos od dekoracji mamy tutaj pewna forumke wiec gdybys zdecydowala sie na dzialki i kogosz szukala to pisz ;p namiary na prv

Offline anuszkona
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.07.2013
« Odpowiedź #28 dnia: 29 Czerwca 2012, 11:34 »
hej hej :D dołączam do was dziewczyny :)
robie wesele nma derdowskiego ale dopiero za rok :) ale juz musze zorganizować kogos do gotowania:) poleciłybyscie mi jakąs kucharkę lub kucharza i jakie to sa ceny ?:D pozdrawiam