Autor Wątek: dworlki, zameczki-pilnie poszukiwane:)  (Przeczytany 2513 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.06.2008
dworlki, zameczki-pilnie poszukiwane:)
« dnia: 18 Lutego 2007, 02:35 »
Jestem w trakcie poszukiwania miejsca na wesele, a konkretnie jakis dworków, zameczków itp. w okolicach Szczecina. Narazie znalazlam:
-Dworek Hetmański
-Pałac w Maciejewie
-Pałac Panorama(ale chyba nie ma tam noclegu, prawda?)
-klasztor w Cedynii
no i to chyba na tyle....jeszcze jakas dziewczyna pisala cos o Zamku w Pęzinie ale nie ma na ten temat zadnej informacji, poza tym ze jest to wlasnosc prywatna :||

jezeli ktoras z was zna jeszcze jakies miejsca badz wie cos na temat zamku w Pęzinie to prosze o pomoc :)

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Lutego 2007, 04:45 »
no ja wiem troszke o Zamku w Pezinie i Maciejewie, a kiedy wesele? i co chcialabys wiedziec?
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Lutego 2007, 09:25 »
Cytat: "prosiek"
estem w trakcie poszukiwania miejsca na wesele, a konkretnie jakis dworków, zameczków itp. w okolicach Szczecina. Narazie znalazlam:
-Dworek Hetmański
-Pałac w Maciejewie
-Pałac Panorama(ale chyba nie ma tam noclegu, prawda?)
-klasztor w Cedynii
no i to chyba na tyle....jeszcze jakas dziewczyna pisala cos o Zamku w Pęzinie ale nie ma na ten temat zadnej informacji, poza tym ze jest to wlasnosc prywatna

info odnośnie zamków juz jest na forum wystarczy zajrzec do FAQ lub sprawdzić w funkcji "szukaj"
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline inesk

• zapaleniec
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Lutego 2007, 09:29 »
:hello:

Moze cos znajdziesz na stronie Polskich Hoteli Historycznych
Powodzenia
« Ostatnia zmiana: 22 Września 2009, 13:01 wysłana przez Sylvi »

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Lutego 2007, 11:53 »
szuakalm....nic poza tymi co wymienilam nie ma.

nie wiem moze nie dokladnie napisalam:) ale chodzilo mi o informacje m.in. na temat Zamku w Pęzinie(bo w internecie-jak juz napisalam-nic poza tym ze jest to wlasnosc prywatna nie ma), dlatego chcialabym sie dowiedziec czy organizuja tam jakies przyjecie czy sa miejsca noclegowe, czy caly rok przyjmuja gosci, cena itp. no i jak by ktos znal jakis adres strony(jezeli w ogole takowa istnieje)to poprosze.

o wszystkich wymienioncyh przezemnie miejscach mam informacje(oprocz tego pezina), dlatego prosilam tylko i wylacznie o informacje na temat jakis nowych zameczkow ktorych nie umiescilam na liscie.

ooo dzieki ineks! :przytul:  cos tam nowego jest:)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Lutego 2007, 13:10 »
Cytat: "prosiek"
Dworek Hetmański

Zdecydowanie to miejsce !!!!!!!!!!!!!1
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Lutego 2007, 01:14 »
Cytat: "irishania"
no ja wiem troszke o Zamku w Pezinie i Maciejewie, a kiedy wesele? i co chcialabys wiedziec?

Jakiekolwiek informacje na temt Zamku w Pęzinie mile widziane :) chcialabym wiedziec jak najwiecej :P jezeli znasz ich oferte, cennik, baza noclegowa, jakis kontakt(najlepiej jakas stronka) itp. to prosze o informacje.

Offline irishania

• entuzjasta
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Lutego 2007, 02:34 »
Moja przyjaciolka bedzie tam miala wesele w maju i bede gosciem :los: poza tym to pochodze z tej okolicy z tego co sie orientuje ostatnio zamek przeszedl w inne rece, jedna firma miala tam wylacznosc na organizowanie imprez, (ze Stargardu ale nie pamitam nazwy)i sa tam pokoje noclegowe.kiedy twoj slub???wszelkie szczegoly i naoczna relacje moge zdac w maju ale jak chcesz to napisze do psiapsiolki z zapytaniem o szczegoly :drapanie:
Irishowe odliczanie GośćZapraszam
[/url]

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 19 Lutego 2007, 11:03 »
Slub dopiero w przyszlym roku ale w takich miejsacach to juz warto rezerwowac bo np w Dworku Hetmanskim caly czerwiec 2008 juz zarezerwowany :neutral:  i jak teraz sie nie zdecyduje na cos konkretnie to zostanie mi tylko szczecin wolny. Wiec jakbys mogla zapytac o cene i tak mniejwiecej co jest wliczone(alkohole czy mozna swoje; ile jest na osobe itp)no i o cene noclegu.
Ciekwa jestem jak wyglada wnetrze zamku.Pewnie nie masz zadnych fotek? :)
Do maja nie wytrzymam :P Najwyzej przejade sie tam i zobacze co i jak.Dzieki za informacje :przytul:

Offline prosiek
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: 19 Lutego 2007, 11:22 »
A no i bym zapomniala o najwazniejszym.Jakbys mogla spytac o jaki kolwiek kontakt do własciela badz oragnizatora czy tam firmy(jakis telefon) to bede bardzo bardzo wdzieczna:) i juz wszystkiego sama sie podowiaduje.